Şimdi Ara

Ms Habu hakkında ne düsünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Güzel fare ama fiyatını haketmiyor bence...
  • Sorunlu bir fare diye biliyorum almazsan iyi edersin.
  • tesekkürler
  • Ben 9 aydir bu mouse'u kullaniyorum. Memnunum ama eski mouse'um MS IntelliEye Explorer 3.0'dan ustun bir yani yok. DPI ve "lazer" muhabbetinin tamamen bos oldugunu soyleyebilirim.
  • Alma .
  • dostum sana şunu söyliyim ben habuyu kesinlikle al derim dpi ayarı hava civa demişler elinin altında olan o tuşlar bence olmazsa olmaz estetik olarak süper bende baş parmak tuşları tam olarak denk geliyo eğer elin ufaksa bunuda düşünmüşler ve ekstrandan baş parmak tuş takımı veriyolar daha küçük tuşlar değiştirilebiliyor fps oyunu oynuyorsan kesinlikle bunu al derim DPI yı 400 den sırasıyla 800,1600,2000 olarak değiştirebilirsin oyun içinde hayati önem taşıyor bu özellik ekstra skatezlerde içinde tabiki mause un tekerindeki ve etrafındaki ışıklarıda istersen kapatabiliyorsun

Not: razer copperhead , razer deathadder kullandım yine bu habuya döndüm yanlız deathadder da 2000 dpi ve dpi ayar tuşları olsa onu tercih ederdim ama yok tek tavsiyem budur!!!

razer mantis pad + habu müthiş ikili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeçenlideri -- 5 Mart 2009; 13:50:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger Counter-Strike oynuyorsan Habu yerine Microsoft 3.0 al aralarında ergonomi farkı yok
  • DotA + WoW oynuyorm ms habu mu uygun deathadder mı lachesismi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessitas

DotA + WoW oynuyorm ms habu mu uygun deathadder mı lachesismi?

DeathAdder alabiliyorsan tabi ki DeathAdder ama bulmak kolay birşey degil bunu belirteyim
  • ya smdi ms habu belli yerlerde var artık her yerde satılmıyor mavibilgisayar ve hepsiburadada gördüm suana kdr bide deathadder 160 kendin getirtebldıgınde 110-120 ye geliyor onu yapabılsem ..
  • bide son zamanlarda lachesiste cok öneriorlar ama karar veremiyorm :)
  • Lachesis'in DeathAdder ve Habu'ya göre daha değişik bir ergonomisi var, almadan önce denemeni tavsiye ederim.
  • iste deneme sansı cok düsük herkeste bulunmuyorki lachesis deathadder falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessitas

bide son zamanlarda lachesiste cok öneriorlar ama karar veremiyorm :)

Lachesis'in ergonomisi biraz sorunlu gibi hocam; yani biraz tuhaf. Cihazın boyu fazla uzun. Lachesis'i kulanabilmek için, büyük değil ince uzun bir el yapısına sahip olman gerek. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Lachesis kablosuz değil miydi yahu? Hani G9 varken Lachesis'in lafını etmek biraz tuhaf göründü bana.
  • deathadder yonelıyorum ozamanda smdi ben amazonda buldum amazon getiriyormu getirmiyormu arastırıyorum suan fiyatı acaip bi sekilde uygun 47$ yaklasık 90 max yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.