< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihred -- 20 Mart 2020; 15:58:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihred -- 20 Mart 2020; 15:58:27 > |
Çünkü 3900x ten 5 Kat hızlı...
ben bir proje için 10 render alıyorum ve İstediğim kalitede ise 5 saat sürüyor.. 10x5= 50 saat ( 2 gün sadece bilgisayar çalışacak,ve ben hiç birşey yapamıyorum.) ama 3990x alıdıgımda 5 saatlik iş 1 saat sürecek, akşamdan koysam sabaha bitmiş olacak!! İşlerin acelesini,veya test deneme renderlarında hızlı sonuc alma gibi etkilerini düşündüğümde,30 000 değil 40000 de olsa verilir.. iş ile alakalı Yoksa oyun oynamak için bir işlemciye bu kadar para vermek saçmalık. |
Forumun ne kadar cahil olduğu boş muhabbeti sevdiği ortada atılan mesajlardan. Fatih hoca keyfiye almıyor açıklama yapıyor, ama arkadaşlar bir türlü idrak edemiyorlar bunu.
|
Hocam dolar olmuş 6.46tl bu devirde pc toplanmaz.
|
1milyon kere söylendi aslıl meslegi pc sarf bileseni olmayan 3.parti firmalardan alışveriş yapmayın
trendyol hepsiburada n11 tarzı 3.parti firmalardan uzak durun |
Herkes bilgisayarı oyun oynamak için kullanmadığı için olmasın veya herkesin kendince bir fantezisi var desek?
|
umarım bunu da efsane olacağı günleri görmeyiz. lanet olsun. ne günah işledik de bu ülkdede doğduk gençliğimiz doları takip etmekle geçiyor
|
Adam derdini anlatmaya çalışmış, ama çok sağlam saçma yorumlar var.
Oh iyi olmuş bile diyen var, arkadaşlar bu devirde internetten araba bile alınabiliyor. Fakirliğinizi bu kadar belli etmeyin, geçin köşeye oturun. |
hocam yanlış anlama ama valla bende sana demek aptal istemezdim.çünkü ben işlemciyi değil, 6000tl lik anakartı hepsiburadadan aldım.....
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 18 Mart 2020; 12:20:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|