Şimdi Ara

msi creator trx40 sorunu ve çözüldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sistem topladım birader dedi sakın HB'den alma. Zaten alınmaz dedim bıraktık. Gittim bir firmadan alıp denettirdim eve öyle geçtim.

Çok geçmiş olsun 50k verip paranla rezil olmak paha biçilemez.
  • sanallastirma ile cozseniz render olayini ? bircok dertten kurtarir aslinda boyle bir yontem sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihred

Bu iki render 2 şer saat sürüyor Ryzen 3900x ile ,Ryzen 3990x ile ise 32 dakika..cok buyuk bir fark.
    Bu ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eridim E kullanıcısına yanıt
    Render o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbsrk

Render o :)
    Hocam fotoğraf gibi aynı. Teknoloji çok ilerlemiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihred kullanıcısına yanıt
    Bu devirde GPU varken CPU rendering ?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Biz cahiliz ondan cpudan render alıyoruz.
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    umarım bunu da efsane olacağı günleri görmeyiz. lanet olsun. ne günah işledik de bu ülkdede doğduk gençliğimiz doları takip etmekle geçiyor

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey alamıyoruz be fotoğraf makinesi 100-150dolarlık kulaklıklar pc her türlü teknolojik alet- hobi 10 15 kat zorlukta bizde böyle şey mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 19 Mart 2020; 11:54:39 >
  • Fbsrk F kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman.

• Cidden o kadar yüksek fiyatlara çıkıp online dan alışveriş yapılmaz

• Keşke üç-beş fazla verip vatandan alsaydınız.Tamam vatan beş para etmez ama müşteriyle ilgileniyorlar.Donanım alışverişimi mümkün olduğunca vatandan yapıyorum.Anakart arızalı çıktığında 4 tane sıfır kutu açıp denemişlerdi.Sağlam olanını bulana kadar uğraşmışlardı.

Ne kargoyla uğraştım ne de başka bir şeyle.Böyle büyük meblağlı donanımları bu gibi yerlerden almakta yarar var."Vatana gidip para bayılanları anlamıyorum" diyenler umarım sebebini görebilmiştir diyeceğim fakat adam ihtiyacı olduğunu belirtmek için ayrıca açıklama yapmış.Bu konuda fazla beklentiye girmemek en iyisi.

Umarım sorununuz en kısa sürede çözüme ulaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Keşke üç-beş fazla verip vatandan alsaydınız.Tamam vatan beş para etmez ama müşteriyle ilgileniyorlar.Donanım alışverişimi mümkün olduğunca vatandan yapıyorum.Anakart arızalı çıktığında 4 tane sıfır kutu açıp denemişlerdi.Sağlam olanını bulana kadar uğraşmışlardı.

Ne kargoyla uğraştım ne de başka bir şeyle.Böyle büyük meblağlı donanımları bu gibi yerlerden almakta yarar var."Vatana gidip para bayılanları anlamıyorum" diyenler umarım sebebini görebilmiştir diyeceğim fakat adam ihtiyacı olduğunu belirtmek için ayrıca açıklama yapmış.Bu konuda fazla beklentiye girmemek en iyisi.

Umarım sorununuz en kısa sürede çözüme ulaşır
    Size ekstra not düşmek adına KDV indirimlerinde alışveriş yaparlarsa piyasadaki her yerden daha ucuza alınabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Bu devirde GPU varken CPU rendering ?
    gpu ile rendering..enteresan..ilk defa duyuyorum..teknoloji epey gelişmiş..

vatandaşın biri yaşadığı sıkıntıyı dile getirmiş.3 5 gündür takipteyim..çözüm odaklı öneri dışında her saçmalık mevcut..
  • Geçmiş olsun render işleri için olabilecek en iyi işlem gücüne sahip olmak gerekiyor gerçekten. Yani anlıyorum niye bu kadar büyük bir harcama yaptığını, işin buysa yapmak gerekiyor çünkü. Sadece bu kadar büyük paralar gözden çıkarıldıysa, satın alınacak olan yerin de artık 3-5 kuruşa daha kıyıp iyi seçilmesi gerekiyor. Elden almak daha iyi özellikle bu tarz bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 20 Mart 2020; 0:30:36 >
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    ahaha Yalnız sorun anakartta,işlemci ile bir alakası yok.
  • Konuyu açan benim ama NEDENSE üyeliğime giremiyorum.
    *Hepsiburada Bana Değişim olarak anakartın en düşük modelini önerdi,Ben aynı modelden istedim Msi creator trx40 ve Asus trx40 Extreme modeli veya diğerini .... onlar bunu kabul etmedi.
    Bende ücret iadesi yapılmasını istedim. Ayrıca bu konuda Hızlanmalarının Sebebi,Şikayet var a şikayet etmemden sonra oldu.Yoksa Hala Bana Ekran görüntüsünü çıktı al gönder diyen Müşteri hizmetlerine ne söylenebilir.
    Müşteri hizmetleri diyorki,eğer elde ürün yoksa değişim yapamayabiliriz.Diyorum sizde şu şu ürün mevcut,niye değiştirmiyorsunuz..salak salak cevaplar. Bir bilgisayara araba parası verince elbette Kartlar fulleniyor. Bende tekrar yeni kart alayım iade olana kadar diyemiyorum.Zaten 20 gün geçti..daha iade olacak para karta,sonra ben tekrar alacağımda..gitti 10 gün daha.. elimdede 50-70 adet renderlık iş var ve müşteri bekliyor..Gelde sinirlenme.. Amaçları sorun çözmek falan değil..

• Konu sahibine GPU render önerisinde bulunmak istedim ama verdiği tepki pek hoş olmadı.
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    Nick yorum uyumsuzluğu.

Hocam geçmiş olsun up+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.