Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim sorunum mikrofonun hiç ses almaması.Yani mikrofonun dibinden dahi ses versem gerek kayıtta gerek msn vb. de ses almıyor.Yazılım ya da driver problemi mi yoksa donanımsal olarak mı arızalı bilemiyorum...Benzer problem yaşayan arkadaşlar var mı var sa nasıl çözdüler sorunu diye merak ettim.Eğer donanımsal ise servise göndermekten başka çare yok herlade (garanti kapsamı nedeniyle).Bunun için de serviste 15 gün ya da 1 ay beklemesini istemiyorum.Ancak gene de insan özenip para verip aldığı bilgisayarın sorunsuz olmasını istiyor.Artık harici küçük bir mic. alıp onunla kullanacağım heralde...
    Teşekürler..
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Her zaman sessiz çalışan PC'im, bu sabah açtığımda rahatsız edici sesler çıkarark çalışıyor. Harddisk sesi gibi sürekli bir tıkırtı var, PC uyku moduna geçince ses kesiliyor. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz, servise mi gitmeli? Durupdururken, bir anda bu ses sinir bozucu, alalı çok olmadı (3 ay falan) çok sık falan da kullanmadım. Önerisi olan varsa ve yazabilirse, sevinirim ( Not: fan sesi olduğunu sanmıyorum) Teşekkürler...
  • Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
    sizden bir öneri gelmedi... Ben de kendim yanıtlayayım dedim sorunu:) Pc'yi ters düz ettim, bir iki salladım. Tekrar açtım. Ses falan kalmadı. Komik belki ama böyle oldu işte, aynı sorunla karşılaşan olursa fazla sarsmadan bir iki sallasın, kafasına vursun, düzeliyor:) Herkese selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetdervis

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
    sizden bir öneri gelmedi... Ben de kendim yanıtlayayım dedim sorunu:) Pc'yi ters düz ettim, bir iki salladım. Tekrar açtım. Ses falan kalmadı. Komik belki ama böyle oldu işte, aynı sorunla karşılaşan olursa fazla sarsmadan bir iki sallasın, kafasına vursun, düzeliyor:) Herkese selamlar...

Arkadaş ilginç bir yontem işallah başıma gelmez de sallamak zorunda kalmam
  • Arkadaşlar,
    özellikle önce şunu belirteyim servis çok süper çalışıyor. benim başıma gelenleri okumuşsunuzdur.
    hiç bir mesele yapmadan problemlerimi çözdüler. xp yi sürücüleriyle bir yükleyip geri bana yolladılar. tabii burda hepsiburadanın müşteri memnuniyeti politikasıda önemli bence ilgilendier çözdük şükürler olsun.
    Yanlız kafama birkaç birşey takıldı cevaplayan olursa sevinirim.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    - xp yi c değilde d ye kurmuş servis. neden acaba
    - birde kulaklık taktığımda laptopun hopörlerinden de ses gelmeye devam ediyor bunu nasıl keserim.
    -çanta alanınız oldumu nasıl bir çanta almalıyım lütfen tavsiyeleriniz önemli !!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    benim laptop hakkındaki kanaatlerim
    Bu fiyata en alınabilir iyi bilgisayar, klavye dar fakat kullanışlı, kasa kalitesi orta derece, ekran güzel, hız gayet iyi, servis hizmeti çok iyi, çantası yok yanında hediye, cd okuyucusu orta kalite, benim cd okuyucusu biraz dışarıda duruyordu servis onuda çözmüş. b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihli7 -- 30 Nisan 2008; 12:07:20 >

• Merhaba arkadaşlar.
    EX600 alalı yaklaşık 1 ay oldu, bilgsayarın performansından son derece memnunum ve çok yoğun kullanmama rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak bilgisayardan kaynaklanmayan şöyle bir sorunum var.
    Notebook'u iş içinde kullanmaktayım. Sanayi Bakanlığı'nda elektronik imza ile işlemler yapmam gerekiyor. Ancak bakanlığın sitesinde bu işlemler için java kullanmak gerekiyor ve sadece JRE 1.5.0.10 versiyonu ile işlemler yapılabiliyor. Malum bu versiyonda Vista ile uyumsuz. Vista için JRE 1.6..... versiyonu kullanmak gerekiyor. Bu durumda notebook ile işlemleri gerçekleştiremiyorum.
    Ancak makineye XP yüklersem çalışmam mümkün oluyor ama bende Vista'dan son derece memnunum ve XP yüklemek istemiyorum. Vista sadece görsel olarak daha iyi olmayıp bence kullanım açısından da birçok kolaylık sağlıyor, ayrıca sonuçta lisanslı bir işletim sistemi varken neden kırık bir XP kullanalımki.
    bu nedenle benim açımdan şu an için en uygun olanı, bakanlık versiyon yükseltinceye kadar geçici olarak Vista ile XP'yi bir arada yüklemek gibi görünüyor. Fakat bu durumda da şöyle bir sorunla karşılaştım. Makinede Vista yüklü iken XP yüklerseniz ( D Sürücüsüne ), XP çalışıyor, Vista silinmiyor ama çalıştıramıyorsunuz. Önce XP'yi yükleyip daha sonra orijinal DVD'den Vista'yı yüklediğinizde ise, EX600'ün orijinal yazılımı makineyi formatlayıp başlangıç ayarlarına döndürüyor yani XP diye birşey kalmıyor.
    Sorum şu,
    (Vista için EX600'ün orijinal DVD'sini kullanmak şartıyla) bu makineye aynı anda, hem Vista hem XP yükleyebilir miyiz ?
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve bilgi verirlerse sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: u_aksoy

Merhaba arkadaşlar.
    EX600 alalı yaklaşık 1 ay oldu, bilgsayarın performansından son derece memnunum ve çok yoğun kullanmama rağmen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak bilgisayardan kaynaklanmayan şöyle bir sorunum var.
    Notebook'u iş içinde kullanmaktayım. Sanayi Bakanlığı'nda elektronik imza ile işlemler yapmam gerekiyor. Ancak bakanlığın sitesinde bu işlemler için java kullanmak gerekiyor ve sadece JRE 1.5.0.10 versiyonu ile işlemler yapılabiliyor. Malum bu versiyonda Vista ile uyumsuz. Vista için JRE 1.6..... versiyonu kullanmak gerekiyor. Bu durumda notebook ile işlemleri gerçekleştiremiyorum.
    Ancak makineye XP yüklersem çalışmam mümkün oluyor ama bende Vista'dan son derece memnunum ve XP yüklemek istemiyorum. Vista sadece görsel olarak daha iyi olmayıp bence kullanım açısından da birçok kolaylık sağlıyor, ayrıca sonuçta lisanslı bir işletim sistemi varken neden kırık bir XP kullanalımki.
    bu nedenle benim açımdan şu an için en uygun olanı, bakanlık versiyon yükseltinceye kadar geçici olarak Vista ile XP'yi bir arada yüklemek gibi görünüyor. Fakat bu durumda da şöyle bir sorunla karşılaştım. Makinede Vista yüklü iken XP yüklerseniz ( D Sürücüsüne ), XP çalışıyor, Vista silinmiyor ama çalıştıramıyorsunuz. Önce XP'yi yükleyip daha sonra orijinal DVD'den Vista'yı yüklediğinizde ise, EX600'ün orijinal yazılımı makineyi formatlayıp başlangıç ayarlarına döndürüyor yani XP diye birşey kalmıyor.
    Sorum şu,
    (Vista için EX600'ün orijinal DVD'sini kullanmak şartıyla) bu makineye aynı anda, hem Vista hem XP yükleyebilir miyiz ?
    Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve bilgi verirlerse sevinirim.

Arkadaş oncelikle hayırlı olsun . orjinal cd kullanman gerekmez onemli olan kullanığın ürün anahtarı normal bir vista cd sinden home premium yükle ve notebookun altındaki ürün anahtarınla etkinleştir ben böyle yapıyorum

• Yardım için teşekkürler arkadaşım.
    Fakat Orijinal DVD yi kullanarak, VISTABOOTPRO programı ile hallettim sorunumu.
    İlgin için tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim yazdıklarım mı görünmüyor yoksa buraya kimse gelmiyor.
    lütfen özellikle şu kulaklık problemine ve diğer sorularıma cevap verirseniz. sevinirim. Tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: salihli7

Arkadaşlar benim yazdıklarım mı görünmüyor yoksa buraya kimse gelmiyor.
    lütfen özellikle şu kulaklık problemine ve diğer sorularıma cevap verirseniz. sevinirim. Tşk

Arkadaşım kulaklığı taktıktan sonra realtek hd audio yöneticisini aç (Denetim masasından da açabilirsin) sağ taraftaki yeşil butonu çift tıkla kulaklığı işaretle umarım problemin hallolur kolay. Birde xp yi D ye kurmalarının hiçbir mantığı yok yanlışlıka yapmışlardır. Ben alırken çantası da kutunun içindeydi ama almayı düşünüyorsan lenovo nun bir çantası vardı baya hoşuma gitmişti bir bakabilirsin LENOVO MESSENGER CARRYING CASE (ZPLE-005-1)
    diger modelleride incele bir istersen . iyi günlerde kullan arkadaş iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsln -- 1 Mayıs 2008; 22:43:29 >

• System Control Manager ( SCM ) yüklersen hepsi görünür.
  • Kulaklığı taktım dediğin gibi yaptım ama kendi hopörlerinden de ses gelmeye devam ediyor.
    kulaklığı takınca hopörlein sesini kesmenin başka bir yolu varmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum bizden önce alanlar tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap verin...
  • Slm ,arkadaşlar ..ben de EX 600 almya karar verdim ,,fakat bu cihazın bir EX600-086 ve bir de 087 modeli var..sitelerde farklı özellikler yazılmış ve 087 de HDMI var diyor..sizler alırken buna dikkat ettiniz mi... max.ram 4 gb ı destekliyor mu...vga card ile ilgili olarak teknosanın çok nitelikli elemanları cihazın üzerinde nvidia 8400,256 mb yazmasına rağmen vga paylaşımlı ve çakılı 128mb gerisini ramden alıyor diyorlar..ve de son olarak ekran parlak ekran mı,Anti glare kaplama dediği parlak ekran mı yani...
    forumu da okudum ama t7100 den başlamış taaa,belki yakın zamanlarda alanlar daha iyi bilgi verebilirler..TEŞEKKÜRLER şimdiden
  • hdmı destegı olmayan bır ekran kartı bu sonucta, neden bu kadar sorun yapıldıgını
    anlamadım,, alın hdmı desteklı bır urun, olsun bıtsın, urunun ozellıklerı ve performansı
    oldukca basarılı, lg e500'e benzıyor gorunus olarak, tek farkları ıslemcılerı
    ve su an, urun bızde, yanı Almıra Bılgısayar'da, 899$+kdv den satılmakta, ytl fıyatı
    kdv dahıl, 1,350 ytl'ye gelıyor.

tavsıye edılebeılecek bır urun,,, ııy calısmalar.

www.almirabilgisayar.com
  • ekran parlak degıl, ekran kartı paylasımlı degıl, teknosa ne anlar donanımdan :)
    hdmı cıkısı da yok urunde.
  • bende ex600 aldım.bana 1000 ytl'ye maal oldu. benim başıma gelen bir sorunda evdeki kablosuz ağımda SSID yayınlamıyorum ama vista bir türlü ağı bulamıyordu. intel'in sitesinden en son sürücüsünü ve yazılımını indirip kurdum. şimdi sorun yok.
  • arkadaşlar -86 tr de kamerayı birtürlü aktif edemedim.cdsinde kamera sürücüsü var kurdum program kameranız yok diyor.msi sitesinde cddekinden farklı bir sürücü vardı onu indirdim kurdum, amcap programıda kamera yok diyor.denetim masasından kamera ekleyeyim diyorum, msi sitesinden indirdiğim klasördeki inf dosyaysını seçiyorum, kamera seçmede hiç kamera çıkmıyyor.biosdamı acaba dedim biosdada kamerayla ilgili hiç bir şey yok.
    kamerayı nasıl açacağız? yardımlarınızı bekliyorum.
  • sorunu tesadüfen buldum :D klavyedeki p1 tuşuna basarak kamerayı aktif edebiliyormuşuz.p1 'e tekrar basarsak deaktif oluyor ve bilgisayarda hiç kamera yokmuş gibi davranıyor.
    kamera önizleme yapmak isteyenlerde "başlat - programlar - usb 2.0 - amcap" programı ile yapabilirler.
  • selam arkadaşlar..
    bir EX 600 kullanıcısı olarak selam vereyim dedim.
    baktımda ne giren var ne yazan.
    EX 600 kullananlar olarak sadece sorun olduğunda yazacak olsak foruma hiç girmememiz gerekecek nerdeyse.
    Maşallah maşallah. Nazar değmesin.
    herneyse. herkese güle güle kullanmalarının devamını diliyorum
  • Selamlar,

Bir arakadaşa MSI EX600 aldım, kamera için P1'e ve bluetooth için yanındaki tuşa basmak gerekiyormuş çözdüm. Herşey iyi de, CD DVD okumuyor namussuz. Çok uğraştım, bir tane kendi driver DVD'sini uzun denemelerden sonra okudu, sonra gene hiçbirşey okumadı. CD veya DVD takılınca sesinden onu döndürdüğü anlaşılıyor ve bu esnada HDD ışığı yanıp sönüyor yani okuma ile ilgili birşeyler yapıyor fakat E:'ye çift tıkladığımda "biçimlendirilmemiş" diyor.
    Ya bu çalışsa, hemen arkadaşa verip kurtulacağım. Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.