Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende MSI EX600 kullanıyorum.. Çok fazla bir sorunum yok.. Makineden memnunum.. Fakat oyunlarda donmalar yaşıoyrum.Oyunları çok güzel kaldırıyor makine fakat 5-6 dakikada bir tıkanıyor bir kaç dakika sonra kaldığı yerden devam ediyor.. Windows ekran kartı bir süre durdu daha sonra başarıyla çalıştı gibisniden iletiler çıkıyor.. Bir kaç driver yükledim ama sorunu çözemedim.. Vista kullanıyorum..Yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervishh -- 5 Haziran 2008; 15:45:03 >
  • Evet arkadaşlar, CD-DVD ROM hatalı çıktı. Teknik servise verdim. Tüketici haklarına göre 30 gün dolmadığı için geri verme hakkım var ve öyle yapacağım. Zaten daha iyileri çıktı bu zaman içinde, başka marka ve model bir dizüstü alacağım.
    Not: Aldım kullandım, klavyesi berbat!
  • Arkadaşlar kaç günler oldu benim probleme bir çözüm bulamadık ya bu sorunu yaşayan yok yada anlayan yok arkdaşlar lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın kurtarsın beni

kulaklık taktığımda laptopun hopörlerinden de ses gelmeye devam ediyor bunu nasıl keserim. normalde başka laptop lara bakıyorum kulaklık çıkışına jak takıldığında kendi hopörlerinin sesini kesiyor bizimkisi kesmiyor. bi gayret arkadaşlar.
  • Bence sen Ex600 dizüstünü değiştirmeye bak...
  • vallahi arkadaşlar bende bi 6 ay önce almıştım ex600 ü o zamanlar f\p bakımından en iyisi diye düşünmüştüm ayrıca servisteki hızlarınıda gö önünde bulundurmuştum ama 6 ay içerisinde öalesef 2 kere garantiye göndermek zorunda kaldım.İlkinde ön sayfalara bakarsanız eski bios oldugundan aletin üstünede şarz aletini görememe ve power düğmesine 2 kere basmakla açılmak gibi sorunlarım vardı ayrıca buna ilaveten dvd rw çalışmıyordu bende zaten bu yüzden bios update yapamamıştım
    Ayrıca aldığımdan 1 ay sonra ekranda bir titreme mevcuttu.Titreme derken sanki monitörde parlaklık kendi kendine artıp azalıyordu bu durum hem şarj takılıyken hemde takılı değilken görülüyordu.Servise gönderdigimde bütün sorunlarım çözülmüş gorunuyordu ama bi zaman sonra gene başladı titremeye.Bende bu sefer biraz daha sert bi dille onları uyardım 6 ayda 2 kere gönderdigimi ve 2 keredir aynı sorunu karşılaştığımı söyledim.
    Umarım bu sefer sorunumu çözerler yoksa 3. sefer aynı olaydan laptop umu oraya gönderirsem aynısını istemek zorunda kalıcam benim böle bi hakkım var çünkü.
    Demem odurki eğer paranız varsa bence msi almayın.Aslında iyi bi makina ama bana çektirdikleri yetti yani.Eğer paranız yeterli değilse işiniz biraz allaha kalmıştır.Aslında bunların hepsi insanların yaptıgı makinalar hata oranı yüksek ama nedense bunların hepsi bana denk geldi
    Bilginiz olsun diye yazdım bunları herkese iyi forumlar

• ben bu sene aldım çok güzel inşalah bir sorun çıkmaz
  • arkadaslar

msi ex600

t7250 2.0
    2048 mb ram
    8400 256 mb ekran kartı
    160 gb hard dsk
    dv rw

1400 ytl

buna karsılık sony vgn-fz31m model bilgisayar arasında düşünüyorum. özellikler aynı sony nin tek farkı blu ray okuyucusu olması. fiyatı 2100 ytl.
    sizce cok sey fark eder mi? birde msi cod 4 rahat oynatır mı?
  • öncelikler herkese merhabalar
    2 gün önce bende ex600 kullanıcısı oldum

gayet memnunum cihazdan herhangi bir sorunu çıkmadı bu sürede
    fakat şunu belirtmek zorundayım alırken numpad olması benim için bir avantaj idi. uzun süre masaüstü pc de yani büyük klavyede yazı azdıktan sonra
    dün biraz alışmam güç oldu özelikle enter-sağ shit kısmı bazı karakterlerin daraltılmış olması fakat alıştım şu anda rahatça tuşlara basabiliyorum.

gelir gelmez ilk olarak yaptığım iş norton u kaldırmak oldu.
    laptop yanında vista32bit cd si driver dc si verilmesi ciddi anlamda bir avantajdır
    çoğu marka sadece recovery kısmı ayırır işletim sistemi cd sini vermezler,aynı zamanda driver cd si bile vermeyen markalar vardır.

msi ın anakart-ekrankartı gibi birçok pc parçası üretici olması benim bu modeli tercih etmemde sebebpti.

aldığım gibi 2-3 oyun kurdum crysis te dahil ve ekran kartının iyi bir performans göstermeyeceğini bildiğim halde oyun otomatik olarak orta düzey i önerdi fakat tahmin ettiğim gibi akıcı değildi birkaç yerini düşük e getirerek 800*600 de gayet akıcı rahat şekilde oynuyorum (fps ölçmedim)

sıcaklık konusunda yüksek performans ta iken sabahtan beri açık ve GPU sıcaklığı 70 i gördü bu normalmidir laptop için

modlarda ne şekilde sıcaklıklar normaldir bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

şu anda forumları biraz dolandım ve ex700 modeli ile pek bir farkın olmadığını farkettim

benim aldığım model ex600-086tr birkaç yerde 87-88 vardı sanırım son sürümü 086tr olmalı.

şimdilik gözlemleim bu kadar. size birkaç şey danışmak istiyorum; ben kendimi bildim bileli masaüstü kullandım. benim asus f3jp kullanan bir arkadaşım var onun laptopunda "high performans" moduna Fn-Space ile geçilebiliyor(kısayol).Bunda ise mouse ile pil simgesine tıklatıyorum acaba high perfomans yada bundaki ismiyle "yüksek performans" moduna geçmenin klavye kısayolu varmıdır?

2.bir sorum ise F2 tuşu üzerindeki kısayol ne anlama geliyor onu çözemedim?(Fn-F2=?)

• Bende bu geçen salı günü aldım gerçekten süper makina
    MSI EX600 cüyüz bundan sonra
  • konuyu sürekli hortlatıyorum belki fakat paylaşmak istedim

cihazımdan gayet memnunum f/p olarak diğer lerinden daha iyi tercih ettim
    aklımda lg e500 vardı ondanda abim aldı onun klavyesi ile aynı ondaki işlemci t7700 ekran kartı 8600gs
    ona daha oyun yüklemedi gta dışında ama ciddi anlamda bazen diyorum acaba biraz daha fazla verip onu alsamıydım diye

bu arada şu Fn-F2 kısayol unu söyleyecek kimse yokmu

vede ekran kartını değiştiremiyoruz sanıeım bu laptop ların

eğer değişiyorsa bende 8600gs almayı düşünüyorum bu olurmu?
    laptop da neler değiştirlebilir(upgrade)

son olarak 9hücreli pil almayı düşünüyorum sizce almak mantıklımı hem zaten var olan 6 hücreli pil imde yedek gibi olur
    fiyatları nedir markaları varmıdır nereden ne alayım tavsiyeniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 16 Ağustos 2008; 12:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

konuyu sürekli hortlatıyorum belki fakat paylaşmak istedim

cihazımdan gayet memnunum f/p olarak diğer lerinden daha iyi tercih ettim
    aklımda lg e500 vardı ondanda abim aldı onun klavyesi ile aynı ondaki işlemci t7700 ekran kartı 8600gs
    ona daha oyun yüklemedi gta dışında ama ciddi anlamda bazen diyorum acaba biraz daha fazla verip onu alsamıydım diye

bu arada şu Fn-F2 kısayol unu söyleyecek kimse yokmu

vede ekran kartını değiştiremiyoruz sanıeım bu laptop ların

eğer değişiyorsa bende 8600gs almayı düşünüyorum bu olurmu?
    laptop da neler değiştirlebilir(upgrade)

son olarak 9hücreli pil almayı düşünüyorum sizce almak mantıklımı hem zaten var olan 6 hücreli pil imde yedek gibi olur
    fiyatları nedir markaları varmıdır nereden ne alayım tavsiyeniz nelerdir

Diğer sorularının cevabını ben bilmiyorum ama Fn Tuşunu basılı tutarak F2-F3-F4-F5-F7-F8-F9-F12 tuşlarına bakarsan mavi renkli simgeleri göreceksin işte onları kullanabiliyosun.
    Mesela Fn tuşuna basarak F7 ile sesi kısabilir yine Fn Tuşuna basarak F8 ilede sesi açabilirsin.

• Arkadaşlar Mrb, Yaklaşık bende 1 hafta önce MSI EX600-087tr sahibi oldum Ürünü Kare bilgisayar(kayseriden) getirttim...Tek birşey soracağım daha önce laptop kullanmadım o yüzden bu konu hakkında bilgim yok...Güç adaptörü takılı iken bataryayı çıkarmaya gerek varmı yani kabloda şarz ederken batarya dursunmu çıkaralımmı..? bu konuda yardım ederseniz sevinirim...Bataryayı çıkartacaksak neden çıkartmalıyız...Şimdiden teşekkürler saygılar...
  • bende her zaman takılı fakat haftada bir pil ini bitinceye kadar kullanıyorum
    bir arkadaşım demişti aldığımda sürekli takılı dursun arada bir bitirene kadar kullan diye sende öyle yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: KMS46

Arkadaşlar Mrb, Yaklaşık bende 1 hafta önce MSI EX600-087tr sahibi oldum Ürünü Kare bilgisayar(kayseriden) getirttim...Tek birşey soracağım daha önce laptop kullanmadım o yüzden bu konu hakkında bilgim yok...Güç adaptörü takılı iken bataryayı çıkarmaya gerek varmı yani kabloda şarz ederken batarya dursunmu çıkaralımmı..? bu konuda yardım ederseniz sevinirim...Bataryayı çıkartacaksak neden çıkartmalıyız...Şimdiden teşekkürler saygılar...

Arkadaşlar mrb.
    ben yaklaşık 7 ay önce aldım pc teknosadan. alırken yetkili arkadaşın bana dediği şuydu.
    sabit kullandığın bir yerde mesela evde güç adaptörü takılı iken kullanacağında bataryayı çıkart. ama haftada veya 10 günde bir bataryayı bitinceye kadar kullan ve sonra tam doldur.
    bunu söylemesinin sebebi bataryanın diyelimki 1000 kez doldurup kullanılacak kadar ömrü var. adaptör takılı olduğu zamanda batarya üzerinden kullandığı için adaptör takılı olduğunda boşo boşuna bataryayı kullanmış oluyosunuz. tam olarak bu şekilde açıklamadı ama bunu anlatmaya çalıştı.
    bende bu yüzden anlattığım gibi adaptör takılıyken bataryayı çıkarıyorum.
    doğruluğunu ve faydsının ne kadar olduğuna emin değilim ama anladığım ve bildiğim kadarıyla cevaplamak istedim.

msı sorunlu sanılmasın. sonuçta elektronik alet ve nasip meselesi. her marka için geçerli bence bu. ben memnunum açıkcası.

herkesin güle güle kullanması dileğiyle..

• Arkadaşlar Bataryayı falan sökmenize gerek yok.
    Aşağıdaki adresde türkçe kullanım klavuzu var indirip okuyun

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadfile&dno=5893&type=manual

• arkadaşlar ben de msı ex600 aldım vistalıydı. xp ye cevirdim fakat ses kartını bir turlu yukleyemiyorum. ex600 u xp ye ceviren varsa lutfen yardım edermsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: reistuna

arkadaşlar ben de msı ex600 aldım vistalıydı. xp ye cevirdim fakat ses kartını bir turlu yukleyemiyorum. ex600 u xp ye ceviren varsa lutfen yardım edermsiniz

Ben daha önce kamerayı xp'de i-link bağlantısı yaparak kayıt yapıp yapmadığını denemek amacıyla kurdum, herhangi bir sorun olmadan ses sürücüsünü de kurdum. belki drver kurulumunu değişik bir yöntemle kuruyorsundur.

Xp'nin kurulumunu tamamladıktan sonra, elimizde bulunan 3 CD'den biri olan driver CD'sini tak, otomatik pencere açılacaktır ordan en üstteki driver'e tıkla, açılan pencereden sırasıyla anakart, vga, aduio, lan vb. sürücüleri kur.
  • İiy günler,
    benim msi ex600 var.
    1 saat falan dışarı çıkayım geri geldiğimde bilgisayarın ışıkları yanıyor ekran siyah uyanması iin bir tuşa basıyorsunuz ya ben bastığımda bilgisayar yeniden başlıyor kendi kapatıp açıyor. eskiden bu olmuyordu yeni yeni başladı.

birde kulaklık taktığımda laptopun hopörlerinden de ses gelmeye devam ediyor bunu nasıl keserim.

teşekkürler.
  • makine bugün elime geçti. klavyede zaman zaman yaşadığım problem var.zamanla alışırım herhalde. zaten kardeşim kullanacak o alışsın :)
    benim şöle bi problemim var: web kamera çalışmıyor. yüklü gelen programı çalıştırığım zaman "you have no video capture device" diyor. internetten sürücüsünü indirdim yükledim olmadı. Aygıt yöneticisine girdim ama orada kamerayı göremedim.
    acaba nasıl hallederim bu problemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmuteren

makine bugün elime geçti. klavyede zaman zaman yaşadığım problem var.zamanla alışırım herhalde. zaten kardeşim kullanacak o alışsın :)
    benim şöle bi problemim var: web kamera çalışmıyor. yüklü gelen programı çalıştırığım zaman "you have no video capture device" diyor. internetten sürücüsünü indirdim yükledim olmadı. Aygıt yöneticisine girdim ama orada kamerayı göremedim.
    acaba nasıl hallederim bu problemi?

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.
    "power" tuşunun yanındaki tuşlardan "P1" tuşuna basarsan "webcam" kurulur.
    aşağıdaki adresten kullanım kılavuzunu indirip okursanız birçok sorununuza çare bulabilirsiniz.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloadfile&dno=5893&type=manual

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashiila -- 10 Ekim 2008; 11:14:20 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.