Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth çulara Bundansonra B ile ifade edeceğim:
    b den dosya gönderirken telefonu bir kereliğine aktive etmeniz gerekiyor ondan sonra problem yok dosyaları tek tek gönderebiliyoruz
    telefona gelen uyarıyı kabul ettiğimizde transfer başlıyor.
    ama telefondan gönderimlerde iş biraz değişiyor.
    ilk önce bden dosya alı seçiyoruz bu arada b cihazın sinyalini bekliyor işte bu zaman aralığında seri bi şekilde telefondan pcyi gösterip
    dosyayı gönderiyoruz telden gönderme biraz daha değişik.
    bu arada driverları siteden indirmenize gerek yok. verilen driver cd sinin içinde tüm dirverlar mevcut vede programlar
    xp32 xp64 bit driverları
    vista32 vista 64 bit driverları cd içinde var.
    b yi tanıtırken yapmanız gereken sadece b açıkken tanıtma işlemine başlamak.
    xpde tanıtıyorsanız xp32 içinde b klasörü var o klasörü gösterip tanıtıp b yi kolayca tanıtabilirsiniz
    ben bir kere sadece 3 günlüğüne xp ye geçmiştim cihaz full problemsiz çalıştı sadece xp bana daha yavaş gibi geldi şimdi vistadan memnunun cihaz vistayla daha uyumlu çalışıyor.
    kamera ister bi program ile ister pcde kullanmak için açılabiliyor.
    pcde kullanmak için aveo programını kurmanız gerekli aveo programı cd içinde var.
    ben hem msn hemde tek başına rahatlıkla kullanabiliyorum.

• arkadaşlar ex610 a windows 4.0 puan veriyor ex600 de 3.0 puan veriyor ben bu ikisi arasında birinin işlemcisinin amd olması dışında bir fark göremedim ex610 un daha yüksek puan almasının nedeni sizce nedir
  • kardeş fan sesini hallettin mi msi bilgisayarlarının hepsinin fanı sesli çalışıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıssı

arkadaşlar ex610 a windows 4.0 puan veriyor ex600 de 3.0 puan veriyor ben bu ikisi arasında birinin işlemcisinin amd olması dışında bir fark göremedim ex610 un daha yüksek puan almasının nedeni sizce nedir

puanlama, en düşük puana göre veriyor

bütün listeyi karşılaştırmanı öneririm,

forumda vista ile ilgili konu başlığında değişik makinelerin tüm listeleri bulunmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif -- 10 Mart 2008; 19:40:02 >
  • Maşallah Maşallah Maşallah.
    41 kere Maşallah..
    EX600 kullanıcılarının sesi soluğu çıkmıyo günlerdir.

Tahminim bi sorun yaşamadan kullanıyolarda ondan. Yine maşallah.

Allah herkese güle güle kullanmayı nasip etsin.
    arızasız kazasız belasız inşallah.

sadece sorun olduğu zaman değil. herzaman EX600 cüyüz.

herkese selamlar..

• Evet kardeşim 41 kere maşallah bu arada bulunduğum iş yerinde laptopuma virüs bulaştırdı arkadaş kendi bilgisayarında da vardı tabi diğer arkadaşların bilgisayarına da bulaştırmış bu yüzden msı ile tam 5 laptopu karşılaştırma fırsatım oldu hepsine aynı anda vista kurduk açılış hızı olsun performans olsun canlarına okudu canım benim bu arada 3ünün özelliği neredeyse birebir aynı sadece bi pavilyon 2.2 ghz işlemciye sahipti acerda 1.8di sanırım
    hp pavilion
    toshiba
    acer
    hp pavilion
    toshiba satalite

ben msı laptopumdan oldukça memnunum performansta bikez olsun yanıltmadı beni hele 20-30 sn açış hızı mükemmel tabi anti vir programı masa üstü açılış hızını biraz arttırdı.

santa rosa lı tek canavar...
  • Bendeki masaüstü bilgisayarın açılış kapanışı hızlansın diye hep hazırda bekletme(hibernate) özelliğini kullanıyordum. Bu laptop u alınca bir kere deneyim dedim, hazırda bekletme işlemi masaüstü bilgisayarıma göre daha hızlı oluyor ama bilgisayarın kapanıp açılması çok daha hızlı oluyor.

Çok oyun onayan biri değilim ama denemek için nfs carbon u yükledim, masaüstü bilgisayarımdan(ati radeon 9550se ekran kartım var) daha akıcı bir oynayabildim. Gerek kamera performansı gerekse cihazın kendi performansı hoşuma gidiyor. Şu anda cihazın beğenmediğim özellikleri, pilin 3 saatten az gitmesi ve tuş takımındaki sıkışıklık, ama bu tuş takımını özellikle isteyen bendim, eğer tuş takımı daha geniş olursa cihaz daha büyüyecekki bu stediğim bir özellik değil.

Pil konusunda da şu anda iş yerinde kullandığım datron da bi gecede %5 civarlarında pil kaybı yapıyor. Pil olayını da dert etmiyorum çünkü 3 saat değil 5 şaatte olsa ben bu cihazlarımı zaten şarjda kullanıyorum, olurda kullanım süreleri 1 haftaya çıkarsa o zaman hesap kitap yapmaya başlarım.

• mrblar MSI kullanan arkadaşlar bir arkadaşım diz üstü almayı düşünüyor msı nin ex600-204tr modeli var 1.6 coreduo nvıdıa8400 yerleşik256 512max ekran kartı ,2gb ram ddr2 özellikler hoşuma gitti bir araştırayım dedim sizce msı dizüstüleri nasıl özellikle bu model alsak pişman olmayız degil mi?? en kısa zamanda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tesekkürler
  • Merhaba bende oyunları kurarken Directx runtime de Command line option syntax error.Typ Command/?for help diye bir yazı çıkıyor

Directx 10 msi de yüklü geliyor bunu ayrıca aktif etmemiz gerekiyor mu yoksa otomatik mi kuruluyor birde yüklü olduğu klasör nerede yardımcı olursanız sevinirim
  • Maradona adlı arkadaşım, merhaba
    eğer ex 600 almayı düşünüyorsanız, bu modelin en son, en üst modelini alın ki, aldığınıza, verdiğinizx paraya değsin. EX 600 iyi bir dizüstü. Ancak düşük modelini alırsanız, yahu bu kadar para verdim keşke 200-300 daha verseydim de düşük modelini almasaydım, bunun işlemci hızı düşük, yazılımı vista home basic, keşke premium olsaydı ya da Hard diski 120 GB niye 160 değil demeyin. Verin ne kadarsa farkı aldınız mı adam gibi bir ex 600 alın derim. Fakat tabi ki bütçe ve ihtiyaç meselesi, benim bütçem bu, ihtiyaçlarım da bu diyorsanız, elbette haklısınız. Öte yandan düşük model bir ex 600'e vereceğiniz parayla, işlemci hızı daha yüksek, daha güncel PC'ler (Asus gibi) olduğunu da hatırlatmak isterim. Selamlar.
  • Beyler ben ilk kez dizüstü bilgisayar alacam.Şuan da msi ex600 ve lg-e500 arasında kaldım ama bana msi daha güzel geldi.Şimdiii size birkaç sorum var ilkönce bazı arkadaşlar sık oyun oynadığında tuşların basmadığını fln söylüyor bu doğrumu ikincisi pil ile ilgili ben şarj fln yapmam şarjda kullanıcam bilgisayarı ama ayda bir yaparım ama pil diyer dizüstülere göre uzun ömürlümü yani ilerde pil sorun çıkarırmı? üçüncüsü fan ile ilgili fanın sesli çalışması önemli deil ama performansı etkilermi? bunlar benim için önemli

birdee ben ilk defa dizüstü aldığım için bilmiyom da dizüstülere sonradan ekrankartı takılıyormu? takılıyorsa nerde satılıyor normal ekran kartları olurmu masaüstü bilgisayar için olanlar.Birde işlemci sonradan takılırmı? takılırsa nerde satılıyor.

Arkadaşlar ilkez alcam bu yüzden bunları bilmem gerekiyor.Lütfen yardım edin bana bu bilgiler lazımmmm

• Arkadaşlar mrh az önce AltiviShop tan %25 indirimle 1.138 YTL ye MSI EX600 T7250 2GB 160GB DVD-M 15.4 VP modelini aldım valla hiç aklımın ucundan geçmezdi elimde toshibanın L10 modeli var ama indirimi görünce dayanamadım ve aldım acaba doğrumu yaptım bilmiyrum olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim fiyat iyi değilmi sizce !!!!

düzeltme 10 YTL puan verdiler herhalde en az 10 ytlde banka bonus veriri 1100 civarına geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS207 -- 22 Mart 2008; 17:49:59 >
  • Hayırlısı olsun çok iyi fiyata alamışsın ben teknosa dan 1550 ye almıştım.Genel olarak fan nın sesli çalışması dışında alet oldukça iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıssı

Hayırlısı olsun çok iyi fiyata alamışsın ben teknosa dan 1550 ye almıştım.Genel olarak fan nın sesli çalışması dışında alet oldukça iyi.

kardeş bide ex610 varmış gerci aldıgım yerde yoktu ama ex610 ex600 den çok daha uygun aklıma takıldı ya boşu boşuna microsoftu zengin ettik tek siz ne zaman almıştınız.
  • ben alalı 1 ay oldu ex610 amd işlemcili ve ati ekran kartına sahip diğer özellikleri ex600 ile aynı fakat ex610 topiğine bakarsan ati ekran kartının güncelleştirme probleminden bahsetmişler,kimisi de ısınmadan bahsetmiş......ama benim aklımı kurcalayan şey vista ex610 a 4.0 puan vermiş şahsen benim bilgisayarımda 3.0 puan özellikleri hemen aynı olmsına rağmen niye böyle anlamadım sen kaç puan verdiğine baktın mı bu arada.....
  • daha makina gelmedi gelirse ölçer bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Arkadaşlar mrh az önce AltiviShop tan %25 indirimle 1.138 YTL ye MSI EX600 T7250 2GB 160GB DVD-M 15.4 VP modelini aldım valla hiç aklımın ucundan geçmezdi elimde toshibanın L10 modeli var ama indirimi görünce dayanamadım ve aldım acaba doğrumu yaptım bilmiyrum olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim fiyat iyi değilmi sizce !!!!

düzeltme 10 YTL puan verdiler herhalde en az 10 ytlde banka bonus veriri 1100 civarına geldi

valla diyecek hiç birşey yok. tek kelimeyle mükemmel fiyta almışsın.
    hayırlı olsun.
    herkesle beraber güle güle arızasız kazasız belasız günlerde kullan.
    pişman olmayacağını ve bununla ilgili güzel düşüncelerini paylaşacağını düşünüyorum.

tekrar hayırlı olsun. güle güle kullan.

• quote:

Orjinalden alıntı: YaNasip

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Arkadaşlar mrh az önce AltiviShop tan %25 indirimle 1.138 YTL ye MSI EX600 T7250 2GB 160GB DVD-M 15.4 VP modelini aldım valla hiç aklımın ucundan geçmezdi elimde toshibanın L10 modeli var ama indirimi görünce dayanamadım ve aldım acaba doğrumu yaptım bilmiyrum olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim fiyat iyi değilmi sizce !!!!

valla diyecek hiç birşey yok. tek kelimeyle mükemmel fiyta almışsın.
    hayırlı olsun.
    herkesle beraber güle güle arızasız kazasız belasız günlerde kullan.
    pişman olmayacağını ve bununla ilgili güzel düşüncelerini paylaşacağını düşünüyorum.

tekrar hayırlı olsun. güle güle kullan.

teşekkür ederim kardeş saol darısı olmayanların başına herşey iyi güzelde okudugum bazı yorumlar moralimi bozdu özellikle ekranı parlak ve net değilmiş saatlerce bilgisayar başında vakit geçiren biri olrak düşündürdü beni şu an kullandıgım L10 dan farksız ise ne anladım ben bu işten keşke görme şansım olsa çünkü halen iptal etme şansına sahibim birdaha alırsam ya toshiba ya sony alacam demiştim ama fiyata dayanamadım bu özelikleri bu fiyata kaçırmak istemedim

• arkadaşlar birde sormayı unuttum yanında taşıma çantası veriyorlarmı özelliklerinde hiç bashetmemişde
  • arkadaşlar yeni bios çıkmış msi sitesinde 21 mart tarihli yarın bi arkadaşa alıcaz bu laptoptan büyük ihtimalle bahsettiğiniz ufak çaplı problemler bu bios updateleriyle halloluyor sanırım?bu en yeni biosu yükleyip deneyen oldumu?bide 2 adet bios verilmiş birisinde 87 keyboard diğerinde 103 keyboard yazıyo tr de satılanlar olarak biz 103 olanı flashlicaz sanırım demi?daha laptop elimde olmadığından bişey diyemiyorum ama deneyip yeni biosu flashlayanlar varsa görüşlerini bildirirlerse sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.