Şimdi Ara

MSI EX610 Laptop Kullananlar Kulubü [Detaylı İnceleme] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
3
Favori
124.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha öncede sormuştum ama yanıt alamamıştım bu bilgisayarla prostreet oynayabilirmiyim...
  • merhaba arkadaşlar bende msı ex610 kullanıcısıyım.herşey iyi hoşta benimde bir problemim var.yardımcı olursanız sevinirim.Yarış oyunlarını yüklediğimde ( nfs carbon yada srs gibi ) "...".exe dosyası çalışmayı durdurdu diyor.yanıt vermiyor diyor..diğer oyunlarda böyle bir şey yapmıyor neden acaba....oyunu açmıyor yani napcaz şimdi??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

daha öncede sormuştum ama yanıt alamamıştım bu bilgisayarla prostreet oynayabilirmiyim...

evet ben demosunu akıcı bir biçimde oynamıştım.

quote:

evet normal kullanımda derece 69-70 civarı oyun oynarken sanırım 90 ları bulur. normal kullanımda rahatsızlık veren bi durum yok ama oyun zamanı sanırım laptop cooler'la oynamak farz olucak.
    bu arada ekran kartı directx 10 u destekliyo diye biliorum ben ama everest adlı programda directx 9c die gösterio bende.bunun üzerine directx 10 indirdim yukledim ama hala 9 olarak gösterio. acaba everest mi yanlış gösterio ya da desteklemiyo mu 10 u bir de başka nerden bakabilirim bilgisayarda hangi direct x sürümünün yüklü olduguna??

eğer xp kullanıyorsan directx9 gösterecektir.xpye dx10 yüklenmiyor fakat ekran kartı donanımdan dx10 destekli...ayrıca dx sürümüne başlat-çalıştır açıp dxdiag yazıp entere basarsan dx sürümünü görebilirsin...

• merhbalar
    okuduğum yorumlardan sonra bu laptopu almaya karar verdim. Fakat yorumlarda sadece xp ve vistadan bahsedilmiş..

ben vista veya xp ile beraber solaris veya linüx kullanmak istiyorum.. Acaba bu konuda fikri olan var mı?
  • bu konuyu baştan beri takip ediyorum herşey için saolun... ama şu anten girişi kısmını kullanan yada ne olduğunu öğrenebilen görmedim
    bu antendemi sorun war bizde mi sorun war çözemedim ama nese...
  • Ya abiler siz 68-70 den bahsediyorsunuz benim makina 80 dereceyi vuruo oyun oynarken bune garantiye yollayayım mı?? lütfen cevap bekliyorum yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce491

Ya abiler siz 68-70 den bahsediyorsunuz benim makina 80 dereceyi vuruo oyun oynarken bune garantiye yollayayım mı?? lütfen cevap bekliyorum yardım edin.

yok normal kullanımda (internet winamp vs...) derece 68-70 civarı oluyor. oyun oynarken 80 dereceyi bulması normal. bence sevise yollamana gerek yok gayet normal bi durum.
  • devam ettiğinde makina kendini sıcaktan kapatıyor başka kimse bu sorundan şikayetçi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce491

devam ettiğinde makina kendini sıcaktan kapatıyor başka kimse bu sorundan şikayetçi değil

devamlı ve aşırı oyun oynandığında bilgisayarın 90 dereceleri bulması ve aşırı ısınmadan kapanması normal ama bunun sıklığı önemli sanırım. ben şahsen daha yeni aldığım için öyle çok oyun oynama fırsatım olmadı ama aşırı oyun oynandığında bilgisayarın ısınmadan dolayı kapandığını arkadaşlarımdan biliyorum. ama senin 80 derecelerde kapanıyosa ve de sık yapıosa bunu bi servisi arayıp sorununu onlara anlatmanı öneririm.
  • Arkadaşlar bu cihazda ölü pixel garantisi varmıydı yaw, 1 tane gördüm bugün ama ne zaman oluştu bilmiyorum, geçenlerde yoktu böyle bişi ama sol üstte 1 tane oluşmuş ne yapmak lazım. Düzelirmi serviste..?
  • hallettim arkadaşlar ölü pixel olayını parmak ucuyla hafifçe ovaladım eser kalmadı düzeldi yeniden eskisi gibi oldu, alet canavar ölü pixeli bile kendin yapıyosun düzeliyor :) milletin anası ağlıyor değiştirene kadar büyüksün MSI :)
  • arkadaşlar ben laptopu uyuttuktan sonra bir türlü uyandıramıyorum baştan açıp kapamam grekiyor sizde de var mı aynı sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: velvety

arkadaşlar ben laptopu uyuttuktan sonra bir türlü uyandıramıyorum baştan açıp kapamam grekiyor sizde de var mı aynı sorun

bende yok böyle bir sorun...
  • Arkadaşlar aşağıdaki özelliklerde bir notebook aldım.Ekranda sayfalama sorunu var internet explorer açıkken aşağı ok veya pgup pgdn tuşu ile scroll aşağıya doğru açılan sayfada ilerlerken sayfa dalgalana dalgalana ekranda aşağıya doğru iniyor.Daha önce burada bir program verilmişti onu yükleyince düzeliverdi.şimdi o programı bulamıyorum lütfen yardım edin.

İşlemci AMD Turion™ 64 X2 TL60 İşlemci (2.0Ghz)
    Chipset Ati® RX690 + SB600 chipset
    Wireless Wireless AW-GE780 802.11b/g
    İşletimSistemi Free Dos
    Ekran 15.4" WXGA TFT Parlak LCD
    Çözünürlük 1280x800 Çözünürlük
    Bellek 2048MB DDR2
    Sabit Disk 160GB 5400rpm SATA
    Ekran Kartı ATI MOBILITY™ Radeon™ HD2400 256MB
    Optik DVD-RW Sürücü (Super Multi)
    Bluetooth var
    Webcam 1,3 Megapiksel
    ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100/1000 ethernet
    Portlar S-Video, IEEE1394, 4-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port, Express Card, HDMI
    Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    Batarya 6 Hücreli Li-Ion
    Ağırlık 2.6kg

• Daha öncede bir arkadaş söylemişti sanırım, benim fandan tamamen sessiz bir ortamda sinek vızıltısı gibi bir ses çıkıyor. sanki fan ince bir tele sürtüyor. bu normal mi? herkeste var mı? önemsemeli miyim? yoksa servise mi göndermeliyim notebooku??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sloeyan -- 18 Temmuz 2008; 17:25:13 >
  • arkadaşlar ben yeni üye oldum.yanlış bişey yapıyosam şimdiden kusura bakmayınız.
    ben msi ex600 aldım.aldığımdan beri bazı cd leri okumuyordu.olabilir cdler çiziktir diye düşünüyodum ama şimdi hiç cd okumuyor ve bazen de dvd rom u hiç görmüyor. ben driver filan kurmadım daha cdrom için ne yapmalıyım.evde yapacağım bişey var mı? servise yollamadan halledilebilir mi?
  • ürünü dün sipariş verdim bgün elimde suanda winxp sp2 kurdum driverlerini sorunsuz kurdum tıkır tıkır çalışıyor sorunsuz herkese tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaki

arkadaşlar ben yeni üye oldum.yanlış bişey yapıyosam şimdiden kusura bakmayınız.
    ben msi ex600 aldım.aldığımdan beri bazı cd leri okumuyordu.olabilir cdler çiziktir diye düşünüyodum ama şimdi hiç cd okumuyor ve bazen de dvd rom u hiç görmüyor. ben driver filan kurmadım daha cdrom için ne yapmalıyım.evde yapacağım bişey var mı? servise yollamadan halledilebilir mi?

Arkadaşlar bi çaresi olan yok mu?
  • ilk sayfaları oku arkdasım dvdrom sorununu nasıl halledecegın yazıyor
  • Selam arkadaşlar.

Bende yeni bir EX610 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Bilgisayar genel özellik olarak kendinden daha yüksek ücretlere satılan marka ve modellere göre çok iyi bir donanıma sahip.Laptop bilindiği üzere freedos ile geldi ve işletim sistemi olarak xp de karar kıldım.Driverları yüklerken bir sıkıntı yaşamadığım için bios güncellemesine gitmedim.Belli olmayan 3 donanım gözüküyordu, onlarda hafıza kartı okuyucusu çıktı.Laptoptan şikeyetim yok ama klavye ve iç konsolun komple sağ bölgesinde ısınma oluyor.Fakat işlemci ısısı 50-55 aralığında değişiyor.Oyun esnasında ise 75 derecelere çıkıyor.Umarım normal bir durumdur.Şimdilik söyleyeceklerim bunlar kullandıkça tecrübe kazanacağız laptop hakkında :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.