Şimdi Ara

MSİ Format Sonrası Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ssd kart alıp laptopa ondan takdırdım hard diskide harici olarak kullanıyorum.Buraya kadar herşey normal fakat bir sıkıntım var
    Ben format ekranı gelmediği için biosdaki boot modu uıfe den legacye almıştım ve öyle ssd ye win7 format attım

1-Sorun Boot Modu uıef yaptıgımda pc açılmıyor ve sürekli bios ekranı geliyor.

2-bilinmeyen aygıt (acpı/kb9xradiobtn) sorunu var

Napmam lazım ?

• biosdan diski ahciye al
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCoLL

biosdan diski ahciye al

Bu yaptıgım neyi düzelticek eColl Hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3gzotik -- 27 Şubat 2013; 20:42:05 >
  • Ssd'ler ahcı formatında performanslı çalışırlar ide formatında olduğu zaman sistem bazılarını tanımlamayabilirde ve tanımlasada yavaş çalışır.Birde boot menünü uefi'ye neden aldınki özallikle win8'de formatı kısıtlamak için uefi gelir legacy'de olsun fark etmez.Birdaha format atarken ayarlamak durumunda kalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Şubat 2013; 21:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ssd'ler ahcı formatında performanslı çalışırlar ide formatında olduğu zaman sistem bazılarını tanımlamayabilirde ve tanımlasada yavaş çalışır.Birde boot menünü uefi'ye neden aldınki özallikle win8'de formatı kısıtlamak için uefi gelir legacy'de olsun fark etmez.Birdaha format atarken ayarlamak durumunda kalma.

uefi ye almadım legacy de format attım tekrar uefiye getiriyim dediğimde dediğim gibi bir hata oluyor sürekli bios açılıyor :) legacye çevirince düzeliyor enteresan :) deneyim bu ahcı olayını :) sağolun tekrardan
  • Bende diyorum uefi'de tutmayın legacy yapın uefi formatı kısıtle bu durum hdd yolunda sıkıntıya sebebiyet veriyor olabilir.
  • Sata modu ahcıymıs zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun cozuldu mu beyler
    bende aynı dertden müzdaribimim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

sorun cozuldu mu beyler
    bende aynı dertden müzdaribimim.

Çözemediysen sorunun çözümünü yazayım buraya ?
  • yazın da bi zahmet katkınız olsun bilgi birikimine.
  • Normalde full kopuyordu millet killersuit v2 yükleyin demiş ben hem onu yükledim yine kopmalar meydana geldi direk

intel centrino wireless-N 135 driverini güncelledim 2 gündür sıfır kopma inşallah kopmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.