Şimdi Ara

MSI Gaming Notebook'larda KDV Kadar İndirim Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Gaming Notebook'larda KDV Kadar İndirim Fırsatı!

Vatan Bilgisayar’da tüm MSI Gaming notebook'larda KDV kadar indirim başladı. Kampanya 17 Mayıs saat 23:59’a kadar geçerlidir.

Kampanya linki: https://www.vatanbilgisayar.com/msi/notebook/

• Yapmıyor sepette indirimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki indirim varmış

• MSI Gaming Notebook'larda KDV Kadar İndirim Fırsatı!

olmadı.

• En uygun diye satılan modelinde "gamer"lar için giriş seviyesi sayılan gtx 1650 ekran kartı ve 8 gb ram var ve bu ürünü 8.350 liradan satmaya çalışıyorlar LoL. Kdv indirimi yaptığınızda bile ki sanırım bu yapılmış hali ancak diyelim ki kdv'yi sildik 7.100 lira yapıyor. Aramızda bu fiyatları sırf msi olduğu için verecek insanlar yoktur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daggee

En uygun diye satılan modelinde "gamer"lar için giriş seviyesi sayılan gtx 1650 ekran kartı ve 8 gb ram var ve bu ürünü 8.350 liradan satmaya çalışıyorlar LoL. Kdv indirimi yaptığınızda bile ki sanırım bu yapılmış hali ancak diyelim ki kdv'yi sildik 7.100 lira yapıyor. Aramızda bu fiyatları sırf msi olduğu için verecek insanlar yoktur diye tahmin ediyorum.
    aynen öyle şu fiyatlara kdv indirimi yapsan nolur valla anlamıyorum şuan bi 5000 liraya sağlam laptop satsalar cidden fırsat diyebileceğimiz silip süpürecekler piyasayı haberleri yok marka farketmez
  • Kdv indirimli fiyat giriş seviyesi 8387 kdvsiz 10bin a acaba arkadaş koskoca 1 tnumaralı üreticisin anladıkda yapın bi 1650ye 4 5binlik pc vatana falan ihtiyacınız kalmaz reklamınızı ben yapıcam size domain alıp site açıcam ürünü tanıtmak için para harcamanıza gerek yok 1 tane kalmaz elinizde sürümden kazanırsınız 80 yaşındaki dedem bile duyar adınızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KDV indirimi ile ilgili hiç bilgi yok. Sepette ödeme sayfasında vs. KDV düşmüyor veya indirim yansımıyor.
  • 5bine anlaşalım...sar bir tane
  • saat 22 de düşer diye umut ettim ama değişen bişey yok
  • Şu KDV indirimini iyice oyuncak ettiler. Yalandan KDV indirimi yazıyorlar ama nedense %18 düşmesi gerekirken hiç bir indirim olmuyor tam tersine üstüne bir kaç lira koyuyorlar oda kargo parasını çıkarmak için heralde.

• Kdv indirimi falan yapmıyor maalesef

• MSI, aklı olan bu yalanlara düşmüyor. Bir de donanımhaberdesin, tezgahı çok yanlış yere açmışsın.
  • MSI Türkiye kullanıcısına özel mesaj da attım ama herhangi bir cevap alamadım.

Yahu Allah aşkına, indirim nerede?
  • yok galiba indirim
  • herşey çok güzel. bilgisayarlar güzel, msi güzel, kampanya güzel tek eksik var o da indirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alondo06 -- 15 Mayıs 2020; 11:30:59 >
  • Vatandan e posta geldi kdv indirimi diye indirim falan yok

• nerede indirim olmuyor
  • reklam amaçlı açılmış bir konu
    Şuraya bir iz bırakayım belki takip edip 3 kişi alsa kar kardır demiş yetkili arkadaş.
  • İndirim olmadan başlık açılmış. Böyle saçma birşey olamaz. Vatan Bilgisayarın yaptığı ayıptır! Hem KDV indirimi yazıyorlar hem de sepette %18 KDV çıkıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.