Şimdi Ara

msi ge60-ge70 donma sorunu ÇÖZÜLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ge60 ond 660xtr pcyi aldım,kullandığımda farkettim ki pc oyun oynarken çabuk ısınıyor ve oyunda 80 dereceye gelince donup kalıyor,oyunu kapatmadan görevn yöneticinsnden düzelmiyor.belki sıkıntı işletim sistemindedir diye 2 aynı win7 ve win8 yükledim sorun değişmedi,servise yolladık doa raporu çıktı ve bugün aynı model yeni bir makine elimegeçti.direk dota2 ile test ettim,baaşta sıkıntı yoktu önceki pcden daha yavaş ısınıyordu,oynarken gene donma problemi oldu,pc çakılıp kalıyor oyun yanıt vermiyor görev yöneticinsnden kapatmak zorunda kalyorum.2 ayrı pcde de bu sorun var bu tükürdümün aletini artık göndermek istemiyorum servise,ne yapabilirim,sıkıntı nerdedir?donma esnasında afterburnerda max değerler sıcaklık 76 derece,gpu usage %99 olmuştu.sizde bu %99un bir etkisi var mi,%99 nedir yav?bunun bir etkisi yoksa sıkıntı ne kafayı yicem aşağı mı atayım pcyi,üst üste 2 pcde de aynı sıkıntı oluştu.acil yardımlarınızı istiyorum.

edit:ÇÖZÜLDÜ.evet arkadaşlar servisin çözemeyip değişim talebinde bulunduğu sorunu çözdüm.deneme yanılma yöntemiyle.sorun yeni üretilen msi ge60-70 modellerinin tamamında var,donanımsal değil yazılımsal bir problem.bu beyinsiz firmanın bu modellerde en övündüğü KİLLER NETWORK 2200 teknolojisinin bir problemi.ağ bağdaştırıcılından killet network'u devre dışı bırakıp görev yöneticisi-işlemler den o an çalışan killer network ü sonlandırıp programını bilgisayardan kaldırıyoruz ve bum hata çözülüyor.hatayı neden herkes almıyor,gereksiz görüp yüklemeyen insan sayısı fazla bu programı.ki bende büyük bir etkisini görmüş değilim.ÇÖZÜLMÜŞTÜR,BU BİLGİSAYARLARI ALANLARIN BAŞINA GELECEK BİR PROBLEM,SAYIN SKİD_ROW DAN ANA KONUYA EKLEMESINI TALEP EDIYORUM.

ayrıca servisin bunu beceremeyip değişim talep etmesini ve beni 10 gün bilgisayara mahrum bırakmasını da kınıyorum,bu mudur "İleri Düzey Tamir Laboratuvarımızda komponent bazında onarım yapıyoruz !" diyen MSI TR yetkili servisinin yapabileceği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceOfSpade -- 26 Ağustos 2013; 21:31:58 >

• yolla iade değişim çıkart iade al
  • Ekran karti driveri silip yukleyin isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denendi,çözüm değil.
  • Silip kurdunuz degil mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet çözüm değil.
  • evet arkadaşlar servisin çözemeyip değişim talebinde bulunduğu sorunu çözdüm.deneme yanılma yöntemiyle.sorun yeni üretilen msi ge60-70 modellerinin tamamında var,donanımsal değil yazılımsal bir problem.bu beyinsiz firmanın bu modellerde en övündüğü KİLLER NETWORK 2200 teknolojisinin bir problemi.ağ bağdaştırıcılından killet network'u devre dışı bırakıp görev yöneticisi-işlemler den o an çalışan killer network ü sonlandırıp programını bilgisayardan kaldırıyoruz ve bum hata çözülüyor.hatayı neden herkes almıyor,gereksiz görüp yüklemeyen insan sayısı fazla bu programı.ki bende büyük bir etkisini görmüş değilim.ÇÖZÜLMÜŞTÜR,BU BİLGİSAYARLARI ALANLARIN BAŞINA GELECEK BİR PROBLEM,SAYIN SKİD_ROW DAN ANA KONUYA EKLEMESINI TALEP EDIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceOfSpade -- 26 Ağustos 2013; 21:28:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceOfSpade

evet arkadaşlar servisin çözemeyip değişim talebinde bulunduğu sorunu çözdüm.deneme yanılma yöntemiyle.sorun yeni üretilen msi ge60-70 modellerinin tamamında var,donanımsal değil yazılımsal bir problem.bu beyinsiz firmanın bu modellerde en övündüğü KİLLER NETWORK 2200 teknolojisinin bir problemi.ağ bağdaştırıcılından killet network'u devre dışı bırakıp görev yöneticisi-işlemler den o an çalışan killer network ü sonlandırıp programını bilgisayardan kaldırıyoruz ve bum hata çözülüyor.hatayı neden herkes almıyor,gereksiz görüp yüklemeyen insan sayısı fazla bu programı.ki bende büyük bir etkisini görmüş değilim.ÇÖZÜLMÜŞTÜR,BU BİLGİSAYARLARI ALANLARIN BAŞINA GELECEK BİR PROBLEM,SAYIN SKİD_ROW DAN ANA KONUYA EKLEMESINI TALEP EDIYORUM.

Eklerim tabi kardeşim:) ben zaten söylemiştim killer network kurmayın diye:) ilk işim onu kaldırmak oldu. Bende yarattığı sorun FPS'i aşırı düşürmek ve cihazı ısıtmak olmuştu..
    Konuya eklendi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 26 Ağustos 2013; 22:00:30 >

• Hortlatmış olmak istemem fakat düzeldi, bilgilendirme için çok teşekkür ederim kafayı yemek üzereydim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

Hortlatmış olmak istemem fakat düzeldi, bilgilendirme için çok teşekkür ederim kafayı yemek üzereydim...

hocam siz direkt killer network ü kaldırdınız değil mi ? ben de öyle yaptım da şimdi bakalım düzelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jahorick

quote:

Hortlatmış olmak istemem fakat düzeldi, bilgilendirme için çok teşekkür ederim kafayı yemek üzereydim...

hocam siz direkt killer network ü kaldırdınız değil mi ? ben de öyle yaptım da şimdi bakalım düzelecekmi

arkadaşın dediği şekilde ilk işlemlerden kaldırdım sonra sildim pc aç kapa yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşın dediği şekilde ilk işlemlerden kaldırdım sonra sildim pc aç kapa yaptım.

ben de aynısını yapıcam da şimdi sildim bi işim var onun için restartlayamıyorum. sıcaklık problemini de çözdü mü sizde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de aynısını yapıcam da şimdi sildim bi işim var onun için restartlayamıyorum. sıcaklık problemini de çözdü mü sizde?

Bende şu ana kadar hiç sıcaklık problemi olmadı nedense ondan bir şey diyemeyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende şu ana kadar hiç sıcaklık problemi olmadı nedense ondan bir şey diyemeyeceğim.

Bende de oluyor anlık donmalar ag bagdastırıcılarından devre dışı bıraktım ancak denetim masasında veya işlemlerde killer network göremiyoruum. Yüklü olduğuna eminim asagıda görünüyor

• Denedim bu saatte buldum denembilir cozumu ve chromuda donduruyordu bakalım sorun ne olucak sorun bumu 2 gün deneme süresi veriyorum eğer donmaz ise tekrar durdayım =) donarsana durdayımm peki bu killer in bı avantajı yokmu...
  • Kötü haber sildim hatta bütün ethernet kartı driver kaldırdım qualcomm atheros bunuda kaldırdım pc yeniden başlattım ve masaüstünde 20 sefer yenileme yaptım f5 veya sağ tuş ile sonuç gene tiklendi bende bu çözüm olmadi galiba...
  • AceOfSpade A kullanıcısına yanıt
    Kardesim dedigin ise yariyor ram kullanimini cok dusurdu fakat ben interneti ethernet kablosuyla kullaniyordum.Su an killer 2200 programini kaldirdigimdan dolayi ethernet baglantimi goremiyorum.yardimci olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.