Şimdi Ara

MSI GE70 ONC-243XTR Sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hem oyun oynayabileceğim hemde Film-Dizi izleyebileceğim bir notebook alacağım.

İnternetten araştırdım özellikle 17.3 inch istiyorum. Karşıma aşağıdaki link çıktı.

http://www.sanalmarketim.com/urun/ba4430cfc014312ebe2820bebcb478bf/MSI-GE70-0NC-242TR-Core-i7-3630QM-8GB-750GB-GT650M-2GB-17.3-Full-HD-Win-8

Daha önce pek ekran kartı sağlam isteyen oyunlar oynamadığım için bilmiyorum. Merak ettiğim oyunlarda nasıl olur? Ben açıkçası çok mega süper bir görüntü olsun illa demiyorum.

Max Payne 3 için alacağım orta halli kasmadan oynayayım yeter :) Yukardaki link benim işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues23 -- 11 Şubat 2013; 19:12:50 >

• Yanlış link paylaşmışsın tosunum .
  • Düzenledim karışıklık oldu :)
  • Ben de aynı bilgisayarı alacağım 1 hafta sonra. Gittim kendim de gördüm mağazasında tavsiye ederim. Ekran kartı testlerini de izleyebilirsin Youtube'dan. Yeni çıkan bir çok oyunu en yüksek kalitede sorunsuz çalıştırabiliyor bilgisayar. Bu tarz bir bilgisayar arıyorsan. Bu fiyata bulabileceğin en iyi ürün GE70'tir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Ben de aynı bilgisayarı alacağım 1 hafta sonra. Gittim kendim de gördüm mağazasında tavsiye ederim. Ekran kartı testlerini de izleyebilirsin Youtube'dan. Yeni çıkan bir çok oyunu en yüksek kalitede sorunsuz çalıştırabiliyor bilgisayar. Bu tarz bir bilgisayar arıyorsan. Bu fiyata bulabileceğin en iyi ürün GE70'tir.

Yani fiyatı uygun ama 17.3 inç ve oyun oynayabileceğim güzel bir notebook arıyordum. Önerilere baktım incelemeleride az çok anladığım kadarıyla güzele benziyor :D Her neyse karar kıldık bunu alıyorum.

Sanalmarketim nasıl iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues23 -- 11 Şubat 2013; 20:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blues23

Oyunun ağırlığına göre, güncel oyunları ; orta, yüksek ve tam ayarlarda oynatabilecek kart barındırıyor. Donanım-ekran kartı babında iyi bir ürün ama kasa kalitesi pek beğenilmiyor. Kullanıcı bölümü de mevcut. Ordan soğutma , kasa vs. gibi konular hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsin. Bir de ürünün gtx660m li versiyonu var ama TR' de satılmıyor henüz. Bu arada 2500 tl civarı, 17'' ekrana sahip ürünlerde çok yüksek kartlar kullanılmıyor. Çoğu ürünlerde gt630m, amd 7670m gibi orta segment kartlar kullanılıyor. Msi deki kart orta segmentin en iyi kartlarından birisidir. Çoğu 17'' modele göre alınabilir bir üründür.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları perfromans sıralaması.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

Gt650m, test.

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

Orijinalden alıntı: Blues23

Oyunun ağırlığına göre, güncel oyunları ; orta, yüksek ve tam ayarlarda oynatabilecek kart barındırıyor. Donanım-ekran kartı babında iyi bir ürün ama kasa kalitesi pek beğenilmiyor. Kullanıcı bölümü de mevcut. Ordan soğutma , kasa vs. gibi konular hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsin. Bir de ürünün gtx660m li versiyonu var ama TR' de satılmıyor henüz. Bu arada 2500 tl civarı, 17'' ekrana sahip ürünlerde çok yüksek kartlar kullanılmıyor. Çoğu ürünlerde gt630m, amd 7670m gibi orta segment kartlar kullanılıyor. Msi deki kart orta segmentin en iyi kartlarından birisidir. Çoğu 17'' modele göre alınabilir bir üründür.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları perfromans sıralaması.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

Gt650m, test.

Youtube'dan baktım gt650m ile oynayanların vidoesu var. Açıkçası bu bana yeterli.

Fakat kasadan memnun değil pek beğenilmiyor demişsiniz.

Bu konuda memnun olduklarını gördüm. Şikayetçilere daha rastlamadım :)

Siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues23 -- 12 Şubat 2013; 10:25:59 >

• 2 hafta önce konu bile açılmıştı Hızlıal.com da 2299 tl fiyatı vardı almadık salaklık ettik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strakba

2 hafta önce konu bile açılmıştı Hızlıal.com da 2299 tl fiyatı vardı almadık salaklık ettik.

Zamanında ben alacaktım bunu ama son anda köşeyi döndüm.. Ah o Sa*** kafam.. benim.. 2300 e bile süper bilgisayar bulmuştuk daha ne istiyoruz ? Ah kafam Ah boşuna hayıflanıp duruyoruz şimdide..

Kapıda ödeme seçeneği yüzünden bilgisayarı eledim.

Yapıcak birşey yok gidicez vatandan yeni seriyi almakla yetineceğiz.

Özelliklerine göre ve ekrana bakarsak tam bir f/p ürünüdür çünkü bu fiyata bu kadar yüksek bir donanımlı leptop satılmaz satılsa dahi en fazla 3.000 TL gibi fiyatlarda satılır.. Örneğin Asus N56 Serisi 15,6 Ekranlı olmasına rağmen 2800-2900 Gibi fiyatlara satılıyor tabi kampanya indirimle beraber 2300 e zar zor düşüyordu.

Şu anda revaçta olan 16 GB Ramli 4 Gb ekran kartlısı var şu anda 2700 TL dir.

MSI bu donanımdaki heleki ekranı büyük bir bilgisayarı 2500 e satmasıda gayet normal karşınabilir bir leptoptu ama zamanında alacaktık bunu..
    Ekran kartına gelirsek dünya kadar yazdım Orta segmentin bir sınıf üstü bir karttır yani iyi diyebileceğimiz sınıfta karttır.
    GTX660M Ekran kartı ile beraber aralarında yüzde 10 oranında bir performans farkı vardır başka birşey yoktur. Haliyle gtx 660 oyunlarda FPS bakımından biraz daha performanslıdır çoğu oyunlarda farkedilmeyebilirde o ise oyunların performansına ve grafiğine bağlı olmaksızın deiğşebilir normal işlevlerde bu farketmez özellikle oyun,grafik vs işlemlerde ortaya çıkar.
    İşlemcide bunda devreye girmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.