Şimdi Ara

Msi Gtx 660 Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ... Takasla Msi Gtx 660 ekran kartı aldım ancak şöyle bir sorun var. Bilgisayar ilk açılışta fanlar 2 sn ye kadar dönüyor sonra duruyor bir daha da dönmüyor. Belli bir sıcaklığın üstüne çıktığında döner dedim 3D mark testi yapayım dedim onda da dönmedi, dönmediği gibi aşırı ısınmadan pc dondu. Afterburner ile manuel olarak döndürmek istedim oda fan hızını %100 yapınca dönmeye başladı. Problem ne olabilir. Bu arada w10 64 kullanıyorum.

Msi Gtx 660 Fan Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 19 Mayıs 2019; 6:3:23 >

• Merhabalar,
    Ekran kartı bios işlerinden anlıyorsanız. Kartınızla uyumlu güncel bir vbios atmanız gerek. İkinci el olarak aldığınız için kartın vbios fan profil ayarları ile oynanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan.64

Merhabalar,
    Ekran kartı bios işlerinden anlıyorsanız. Kartınızla uyumlu güncel bir vbios atmanız gerek. İkinci el olarak aldığınız için kartın vbios fan profil ayarları ile oynanmış olabilir.
    Güncel vbios olan bir link paylaşabilir misin? Ya da nereden temin edebilirim kendi web sitesine olur mu
  • Hocam kartın GPU-Z üzerinden görüntüsü buraya atabilir misiniz ?
  • quote:

Hocam kartın GPU-Z üzerinden görüntüsü buraya atabilir misiniz ?
    Tamamdır hocam...
  • quote:

Merhabalar,
    Güncel bios buldum kaan hocam ancak bunu hangi program ile yapacağım konusunda bana bir program önerir misin ?
  • Biosu güncelledin hocam ancak değişen birşey yok. Fan yinede dönmüyor.

Msi Gtx 660 Fan Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 19 Mayıs 2019; 7:9:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.