Şimdi Ara

msi gtx 750ti tf vs asus gtx 750ti strix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 haziranda gtx 750ti alıcam. ama msi mı yoksa asus mu alsam karar veremedim. msi ın görünüşünü çok seviyorum ama asus daha ucuz (vatandan alıcam). hangisinin soğutması ve servis şartları daha iyi? asusta ayrı bir güç girişi var mı msi da yok? kasam çok geniş değil ve fanların sesi önemsiz sadece soğutsun toz tutmasın yeter.

• yoonlion kullanıcısına yanıt
    iki marka da referans kartı güzelce geliştirip satışa sunuyor ikiside pişman etmez ucuz olanı tecih edebilirsin
    +150 lira daha bir bütçe ile gtx 960 ı oyun hediyesi ile alabiliyorsun(witcher 3)
  • yoonlion kullanıcısına yanıt
    bende o tarihlerde ekran kartı alacağım hangisi hoşuna gittiyse onu al derim aralarında hemen hemen hiç fark yoktur servis şartı ve soğutma bakımından msi derim ben güç girişi 2 sindede yoktur ayrıca asusun türkiyedeki servisi çok kötü diye duymuştum ona göre hareket et şimdiden hayırlı olsun
  • 750ti zaten ısınmaz ucuza bulduğunu al, toz olarak twin frozr fanlar ilk açıldığında tam tersi 30 saniye dönüp üzerindeki tozu atıyor

https://youtu.be/Xy4J-ugnUF0?t=1m
  • servis olanaklari asusun mu msi in mi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis açısından birşey diyemem ama MSI versiyonunda samsung vramler kullanılıyor 128bit 2gb bir kartta vramlere hafif oc gerçekten iyi gidiyor. Büyük bir kart olduğu için ısınma vs hiç yok. Yukardada belirtildi toz tutmama konusunda da gerçekten güzel bir kart. Asus strix kart alırsanız yük altına girdiğinde fan çalıştırma ve gsync destekli display port mevcut. MSI'da ise display port yok. İlerde gsync alırım yada elinizin altında display portlu bir monitör tv vs varsa asus strix bakabilirsiniz. 750ti larda Gigabyte versiyonu ek güç girişisi sayesinde iyi oc olabiliyor ama MSI'daki gibi vram konusunda ocye ne kadar yatkın tartışılır. EVGA'lar ise fan sesi sorunu var. Başka markalar hakkında pek bilgim yok. Geçen birisine daha önermiştim onun için bir video youtube'a ekledim.https://www.youtube.com/watch?v=kGgB_0sFSa4 Dikkat etmeniz gerek hussus singleplayer - güneşli havada ve i7 4790k ile desteklenmiş bir kart. OC konusunda tam emin değilim ama vram +100 çekirdek +30 OC olmuş olabilir. Karta voltaj verilemediğinden çok sorun olmuyor. Multiplayerda ve hafif yağmurda detayları biraz kısmakta fayda olabilir. Ama videoda gözükmesede shadowplay ile 40-45 fps altına inmedi ve genel olarak 55fps civarı oynatıyordu. Son gelen shadowplay yamasıyla beraber ilk 30 Saniye çekimlerde 30 FPS ye sabitleniyor sonra tekrar normal oyundaymışsınız gibi fps normal değerlere geliyor. Ek olarak 1080p skyrim ultra ayalarda en zor alanda ( sisli gündüz su kenarında ) 40fps altını görmedi. Oyun genel şartlarda 60FPS sabitleniyor. BF4 1080p High ayarlarda akıcı oynanıyor ve multiplayerda sorun çıkarmıyor. Ultra ayarlar 30FPS civarlarında olduğu için tavsiye etmiyorum. Bu kartı öneriyorum çünkü 1-2 sene boyunca görüldüğü üzere yeni çıkan oyunlar ortalama seviyede oynatır. Ucuz olduğu ve güç kaynağı dostu olduğu için ilerde 950ti veya daha üstü bir kart çıktığı zaman 2. elde rahat satılabilcek bir kart gibi duruyor.

• msi alicam cunku gsylync monitor icin para yok ve monitorum vga cikisli msi da da vga var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Şu anki kartım MSI R9 280 TF ve bundan önceki kartım da MSI GTX 750TI TF idi iki kartta da videodaki durumla hiç karşılaşmadım.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    quote:

http://gaming.msi.com/products/graphics-card/twin-frozr-iv-series

The fans on MSI's Twin Frozr use tow large Propeller Blade fans with Dust Removal Technology* which make sure there is always plenty of airflow going to your card.

750 ti ve r9 280 ikisinde de var, ben de r9 290 tf kullanıyorum onda da var. ama kart videodaki kadar tozlu olmadığı için böyle duman çıkmıyor. videoda un doldurmuşlar kartın içine abartmışlar.
  • 1 yıl fazla garantisi nedeniyle ben olsam Asus alırdım . Servis olayı şans biraz, ben de Msi'dan sıkıntı çekmiştim. Asus'un servisi ile gidip arayıp görüşebiliyoruz en azından.
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    Bi ayar falan mı yapmamız gerekiyor bunun için ? Hiç bir şekilde toz temizlediğine şahit olmadım iki kartın da.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    donanımsal fanların kendi özelliği. sistemi her gün düzenli kullanıyorsanız normal daha tozlanmadan temizleniyor haliyle toz çıkmıyor ne güzel. dediğim gibi reklam videosunda olayı abartmak için karta un dökmüşler
  • Merhaba hocam ben gtx 770 ve 50 ti olarak iki sistemimde de msi kullanıyorum memnunum. Msi 750 ti de ek güç girişi yok ama yanlış hatırlamıyorsam evga ve asus ta ek güç girişi vardı buna dikkat edin çünkü şahsi fikrim 750 tinin zaten amacı ek güç girişi olmadan ısınma sorunu yaratmayan giriş orta seviyesi bir kart eğer ek güç girişi takacaksma zaten aynı fiyata daha performanslı amd seçerdim. Tabiki bu benim şahsi görüşüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.