Şimdi Ara

MSI GX630 İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
15.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar bilgisayara xp 64 bit yüklersek yine aynı performans olur mu ve diver bulma sıkıntısı çekermiyiz???
  • Ya beyler numaratık klevyeyi beyenmiyorsunuz ama benim gibi NETCAD ve benzeri programlar kullananın olmasa olmazı yoksa HP alırdım ben MSI dememin sebebi bu yani bazılarınada işine geliyor şahsi görüşüm bu benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno_umut

arkadaşalar bilgisayara xp 64 bit yüklersek yine aynı performans olur mu ve diver bulma sıkıntısı çekermiyiz???

aynı performans olmaz. performans kısmen artacaktır. 64 bit driverler yukarda yazıldığına göre yanında verilen cd'de varmış.

@yigimoto
    dostum sıcaklığı everest ultimate veya benzeri programla ölçer misin? daha sağlıklı olur.
    bir de ramler kaç ghz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 28 Eylül 2008; 20:54:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

quote:

Orjinalden alıntı: tekno_umut

arkadaşalar bilgisayara xp 64 bit yüklersek yine aynı performans olur mu ve diver bulma sıkıntısı çekermiyiz???

aynı performans olmaz. performans kısmen artacaktır. 64 bit driverler yukarda yazıldığına göre yanında verilen cd'de varmış.

@yigimoto
    dostum sıcaklığı everest ultimate veya benzeri programla ölçer misin? daha sağlıklı olur.
    bir de ramler kaç ghz?

hocam bende performans artsın diye xp yüklemeyi düşünüyorum vista da oyunlar için yüksek özellik istiyor...
    birde bu ramin 8gba kadar yükseltilebildiğini bir yerden okumuştum doğruluk payı var mı sizce ???

• quote:

Orjinalden alıntı: fbahadir07

Kimse benı yalnış anlamasın ama tv-out yok hdmı cıkısada herkeste yok düz mantık yapıldığında eksik olarak göze çarpıyor...

peki hdmı çıkışıyla normal tuplu tvye bağlaya bilirmiyim....Yada ben bunu normal tvye nasıl baglarım....

bide şunu gördüm genişleme panelinde 1xtv Tuner girişi bu ne oluyooo...

NAsıl yani HDMI ve TV cıkışı yokmu bunda..
  • HDMI TV çokışı var
  • Yani resimde de görülüyor da kesin bir bilgi gibi yazdı arkadaş..

Bir de bunun ramları kaç mhz bi daha sormuştum ama cevap gelemdi yada gözümden kaçtı..

Herkese İyi Bayramlar bu arada.
  • Arkadaşlar bu Notebook da dahili tv kartı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 30 Eylül 2008; 10:51:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

Ya beyler numaratık klevyeyi beyenmiyorsunuz ama benim gibi NETCAD ve benzeri programlar kullananın olmasa olmazı yoksa HP alırdım ben MSI dememin sebebi bu yani bazılarınada işine geliyor şahsi görüşüm bu benim

Valla benim MSI'da da aynı kasa var yani nümerik tuşlarda var. O kadar çok işe yarıyor ki. Eğer yön tuşlarının küçüklüğünü dert edecek olan varsa oyunlarda yön tuşlarını nümerik pada alır biter. Faydası çok büyük nümerik tuşların bence bilgisayara bir artı kazandıran bir şey ama tabi kişiden kişiye göre değişir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.arslan

Arkadaşlar bu Notebook da dahili tv kartı varmı?

varmış dostum..
    arkadan profil resimde de vga girişin yanlarında HDMI ve TV çıkışları gözüküyor.
  • Bu üründen en iyi performansı almak için

Xp 64 bit mi Vista 64 bit mi kurulmalı ?
  • ramlar 800MHz en iyi performan içinde XP 32 bit kurum 64 bitlerde oyunlarda crack sorunu yaşarsınız bi sürü dert
  • quote:

Kimse benı yalnış anlamasın ama tv-out yok hdmı cıkısada herkeste yok düz mantık yapıldığında eksik olarak göze çarpıyor...

peki hdmı çıkışıyla normal tuplu tvye bağlaya bilirmiyim....Yada ben bunu normal tvye nasıl baglarım....

bide şunu gördüm genişleme panelinde 1xtv Tuner girişi bu ne oluyooo...

msjını okuyunca aklaıma philips 32pw9551 geldi, plibisin hdmi ve yuv çıkışına sahip tüplü tv si
  • arkadaşlar vista 32 bit yüklü mü geliyor makineye?
    birde ben windows xp 32 bit yada 64 bit kurmak istiyorum. hangisi performans açısından iyi olur?
    birde xp de driver sıkıntısı çekermiyim..mı gx 630 la birlikte gelen cd ler içinde bulunuyor mu?
  • Arkadaşlar gx630 için 64bit chipset driver'ı varmı??? Yardımcı olurmusnuz?? Eğer imkanı ve zamanı olan varsa bana iyil yaparmısınız? Vista 64bit te lazım olan ütün driverleri biri upload yapabilirmi mümkünatı varmı? Eğer yapabilcek varsa lutfen yardım etsin şimdiden çok teşekkür ederim....
  • quote:

Arkadaşlar gx630 için 64bit chipset driver'ı varmı??? Yardımcı olurmusnuz?? Eğer imkanı ve zamanı olan varsa bana iyil yaparmısınız? Vista 64bit te lazım olan ütün driverleri biri upload yapabilirmi mümkünatı varmı? Eğer yapabilcek varsa lutfen yardım etsin şimdiden çok teşekkür ederim....

http://rapidshare.com/files/150006036/VISTA64.rar
    http://rapidshare.com/files/150008158/SCM.rar

• quote:

Orjinalden alıntı: cimuzlek

quote:

Arkadaşlar gx630 için 64bit chipset driver'ı varmı??? Yardımcı olurmusnuz?? Eğer imkanı ve zamanı olan varsa bana iyil yaparmısınız? Vista 64bit te lazım olan ütün driverleri biri upload yapabilirmi mümkünatı varmı? Eğer yapabilcek varsa lutfen yardım etsin şimdiden çok teşekkür ederim....

http:/****.com/files/150006036/VISTA64.rar
    http:/****.com/files/150008158/SCM.rar

eyw. çok saol

Bu scm ne olur onu çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 4 Ekim 2008; 1:17:11 >

• Msi'nin sitesinde bu cihazda blue ray olduğu yazıyor. Hatta hepsiburada'nın resimlerinde de biraz dikkat edinca görülüyor. Ama kimse bundan bahsetmiyor. Buradaki cihazlarda blue ray yok mu?
  • MSI GX 630 KULLANAN ARKADAŞLAR!!!!!
    SİZE SORUM OLCAKTI..DÜN ELİME GEÇTİ NOTEBOOKUM..VE PC AÇILINCA RECOVERY DİE BİŞİ ÇIKTI VE 2 DVD YE YAZMAMI İSTEDİ.NEYSE ONU YAZDIM.SORUN YOK NE İŞE YARADIĞINI BİLMESEMDE.ANCAK SONRA O MENUDE SEÇENEKLER KISMINDA DVDYE YAZIN DEĞİLDE ISO DOSYASI OLUŞTURU SEÇTİM.BUNU 3-4 KERE DENEDİM 2 SİNDE KAYIT YERİNİ DEĞİŞTİRMEDİM VE ''C:'' KISMUNA ÖTEKİ İKİSİNDEDE ''MASAÜSTÜ'' BÖLÜMÜNÜ SECTİM.AMA SONRADAN BAKTIĞIMDA HERHANGİ BİR KAYIT GÖREMEDİM..
    AYRICA C DİSKİNE BAKTIĞIMDA 14 GB BOŞ 43.9 GB TOPLAM DİSK ALANINI GÖRDÜM.C DİSKİ NEDEN BUKADAR DOLDU NE YAPMAM GEREKİR.ISO DOSYALARIMI BUNU DOLDURDU YOKSA GECİCİ DOSYALARI SİLMEDİĞİM İÇİN Mİ BÖLE OLDU (RECOVERY NİN SONUNDA BELİRTİYORDU)..
    BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİİRİM.AYRICA BU RECOVERY NE İŞE YARIYOR ANLATIRMISINIZ NE ZAMAN NASIL KULLANCAM...

TEŞEKKÜRLER..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.