Şimdi Ara

MSI GX630 İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
15.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI GX630 WebCam Driver yokmu Vista 64-bit için birtek onu bulamadım yardım istiyorum.Ayrıca Türkiye'ye gelen gx6320larda blu-ray yok dvd-rw cihazlar takılı...
  • Vista 64 için webcam de dahil cdeki driverlar yeterli. 32 bit için olanını kurmayı dene ,sorun olmayacak x64 driverlarını da yükleyecek...
    gx630 un çeşitli varyasyonları var . daha iyi işlemcili daha düşük ramli bd diskli sanırımithal edenin siparişine göre değişiyor. E türkiyedekide böyle :)

Merak ettim XP 64 bit kurmayı deneyen çıktımı acaba . Bu aralar hoş bir kaşıntım varda :)
  • camera recorder programını kurunca driverde geldi teşekkürler xp değilde vista 64bitle şuan herşey sorunsuz eco modlarıda scm nin 32 bitini kurdum çalıştı
    eco mod ve p1 butonunu artık kullanabiliyorum nfs pro street , medal of honoır airbone ve call of duty Turbo OFF ile high grafikte sorunsuz oynadım güzel makine...
  • fanı sağa almakla mallık yapmış msi çünkü mouse tutuğunuz yer sağda ve sürekli sağ eliniz ısınacak

BU LAPTOP SIRF BU YZDEN ALINMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 18 Ekim 2008; 13:13:32 >
  • Herkese merhabalar dostlar. Ben de bir gx630 sahibiyim. Kendisi ile film izlerken filmin renkleri yeşilimsi görünüyor. Sorun nerde acaba bir fikri olan var mı? Oyunlarda ve diğer uyggulamalarda bir problem yok sadece filmlerde bu renk sorunu var.
  • virtustf elini güzel bir yere konumladıkdan sonra birşey olmaz bende tereddütlüydüm ama şuan pişman değilim.

encool farklı programlarda farklı filmleri denedinmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnCool

Herkese merhabalar dostlar. Ben de bir gx630 sahibiyim. Kendisi ile film izlerken filmin renkleri yeşilimsi görünüyor. Sorun nerde acaba bir fikri olan var mı? Oyunlarda ve diğer uyggulamalarda bir problem yok sadece filmlerde bu renk sorunu var.

o msi larda oluyor ama ekran kalitesi çok iyi denilebilir msi vr330 lardada abzen kararır gibi oluyor siyah resimlerde akan görüntüde ....,
    aslında laptop iyi ama fanı yanlıs yaw
  • Ekranını tamamen siyah bir ekranda ve karanlık bir ortamda kontrol etmeni tavsiye ederim. Bende sağ üst köşede gariplik hissediyordum inceleyince bir üretim hatası buldum ondan dolayı iade ettim değişimini bekliyorum şansıma küseyim

Fan konusu da o kadar büyütülecek birşey değil bence ,tamam arkadan üfleseydi daha memnun olurdum da notebooğun arkasına konulacak hafif bir yükselti ile sorun çabucak çözülüyor ve ekran ve klavye çok daha iyi kullanılır duruma geliyor.

E bunun yanında kış aylarınıda düşünmek lazım. Mouse tutan elimiz hiç üşümeyecek
  • arkadaşlar bende bir arkadaşım için laptop araştırıyorum ve bu alet fiyatına göre çok tatlı özelliklere sahip özellikle ekran kartı mükemmel
    ancak ısınmasıyla alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. acaba kullananlar everest gibi programlarla normal internet kullanımında kaç derecelerde olduğunu, oyun oynarken anlık olarak kaç derecelerde seyrettiğini yazabilirlerse karar vermemiz daha rahat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: escala

arkadaşlar bende bir arkadaşım için laptop araştırıyorum ve bu alet fiyatına göre çok tatlı özelliklere sahip özellikle ekran kartı mükemmel
    ancak ısınmasıyla alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. acaba kullananlar everest gibi programlarla normal internet kullanımında kaç derecelerde olduğunu, oyun oynarken anlık olarak kaç derecelerde seyrettiğini yazabilirlerse karar vermemiz daha rahat olur

valla derece olarak ölçmedim ama fazla ısı olmuyor.ısı çıkışı sağdan sadece sağda ısınma var turboda oyun oynarken bile ben sol tarafta ısınma çok az hissettim.Birde ben masada kullanıyordum...

• MSİ IN TEKNİK SERVİSİ NASIL VE ANKARA İÇİN TEKNİK SERVİS DURUMU NASIL?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_168

MSİ IN TEKNİK SERVİSİ NASIL VE ANKARA İÇİN TEKNİK SERVİS DURUMU NASIL?

teknik servis bildiğim kadarıyla 2 tane var onlar da İstanbul'da sorun çıkınca kargoyla gönderiyorsunuz. onlar da halledeiyor. biri ANKO diğeri BİMTES
  • arkadaşlar bu ürünü istanbul içi nerede bulabilirim ? acil cwp lütfen 2 gün sonra ist"dan gidiyorum çünkü bilenler warsa pm plss çok acil
  • ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş
    Adres : Bağdat Cad. Çoşkun Sk. No: 16/1 Maltepe - ISTANBUL
    Tel : (0216) 371 12 00

Bimtes Elektronik Laboratuarları
    Adres : Cumhuriyet Cad., Kayahatun Sk., No : 15, 34373, Harbiye – İSTANBUL
    Tel : (0212) 233 75 29 - 248 95 18 - 234 42 06

Bunlar Türkiye'deki servisler.Satış yapıyorlarmı bilemem...
  • arkadaşlar bu laptopun tv kartı varmı msi nin resmi sitesinde bu ürünü incelerken sanırsam tv kartı için bir driver buldum adıda bu
    tv_hybrid865_vista_gx630_nb
  • Bende uzun zamandır incelemer sonucu GX630 almaya karar verdim. Bu sayfayı yeni okuma şansım oldu. Okuduktan sonrada iyi bir tercih yapmışım dedim bugun sipariş verdim yarın elimde olucak cihaz. 32 bit 64 bit muhabeti kafamı kurcaladı orginal 32 bit ile gelicek ama orjinal olmasada 64bit cd si yanında gelicekmi? yoksa gendimizmi bulucaz bir yerden de yükliycez. 2. olarak nerden alırsam alayım Çanta ve mause ( çantası çok hoş ) verirler dimi benim sipariş verdirdiğim yerde bana canta dan falan bahsetmediler. Bilgisayarcıda kalmasını istemem. 3. ve son olarak dokunmatik tuslar kısmında 64 bit yaparsanız calışmaya bilir dediniz 64 bit yapıp ta bu tusları tam olarak calıstıran varmı var ise nasıl yaptığını söylerse sevinirim.

İyi akşamlar...
  • 64 bit windows cdsi içinden çıkmıyor, kendin bulup yüklüceksin, çanta ve mouse hepsiburada nın kampanyası olabilir o yüzden emin değilim ben ordan aldım içinden çıktı, mouse çok kaliteli ancak çanta bana pek kaliteli gelmedi.. ayrıca içinden 64bit driver cdsi çıkıyor bununla her türlü özelliğini rahatlıkla tanıtabilirsin bilgisayarın..
  • bilgisayarın ne kadar ısındığına nereden bakabilir???
  • Bakıyorsun 9600mGT DDR3.Herkese ne kadar güzel geliyor değil mi?Maalesef şu an bir dizüstü almak zorundayım ve muhtemel adaylardan biri GX630.Gel gör ki bildiğimiz 8600gt DDR3'ün notebook versiyonu 9600m GT oluvermiş Of Nvidia of.
  • 64-bit driver bölümünden driverleri kurdum system control manager var 32bit için 64-bit vista ultimateye kurdum gördü ve dokunmatik bölümler kullanılıyor(zaten kulklanılıyort kurmasakda sadece eco modlaraa geçmiyordu vede p1 tuşunu ayarlayamıyorduk) ısınma sorunu normal hatta az bir derecede tv kartı var galiba arkasındaki anten girişine kitapçığından baktım tv alıcısı anten girişi yazıyordu ama deneme fırsatıum olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.