Şimdi Ara

MSI GX630 İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
15.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Hard disk ile bir sorunum var. Rar dan cıkardığım 10 gb lik bir dosya ara belleğe atılırken c ye atıyormuş ve c sürücüsünü doldurdu bende iptal ettim ama ara belleğe atılan kısımları sonradan silmedi C sürücüsü full dolu su anda ne kadar denediysem silemedim nasıl ara belleği boşalta bilirim?
  • system mechanic veya advanced system optimizer gibi sistem programları ile silmeyi deneyebilirsin ve de sanal bellek olayını bilgisayarıma sağ tıklayım özelliklerden sonlandırabilirsin.
  • Kusura bakmayın arkadaslar cok soru soruyorum ama şlk defa leptop kullandığım için bazı telaşlarım var mesela WoW oynarken rahat kaldırıo son detaylar ve grafikte ama bilgisayar sıcaklığı cekirdeklerinki mesela 73-75 arasında değişiyor bu normal bir sıcaklık derecesimi???
  • valla o konuda birşey diyemeyeceğim googlede işlemci sıcaklıkları tarzı kelimlerle aramalar yap ulaşırsın bazi bilgilere...
  • Arkadaşlar Bu Laptop'tan almayı düşünüyorum acaba daha geniş bir inceleme yapılabilirmi mesela oyunlardaki performansı nasıldır fps oranlarını felan yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar, ben sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı :) Oyun olarak henüz sadece Spore yükledim, gayet güzel oynuyorum. Yanlız birkaç sorum var.

1-Touchpadi kapatma imkanı var mı, yazı yazarken elim değiyor fare oynuyor.

2-İlk açılışını ben yapmadım, yapan kişi de 'Reserved for Recovery Disk' yazan cdleri dolu zannedip recovery yazdırmamış. Bunu yazdırmanın bir yolu var mı, sorun yaşar mıyım?

3-Service Pack 1 kurulu geldi. Rami 4 GB olarak görüyor ancak 3 GB kullanıyor sanırım. Ben bu kalan fazla ramleri ekran kartına nasıl yönlendiririm?

4-Ekran kartı özelliklerine bakarken PCI Express-1 gibi birşey vardı. PCI Express olayını bilmiyorum, ama AGP zamanında AGPx16ya kadar çıkardı. Bir yerde bu bilgisayarın PCI Expressx16 desteklediğini görmüştüm. Var mı böyle birşey, varsa benimkini nasıl 16 yaparım?

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar bu laptopu çok araştırdım ve bu modeli almaya karar verdim.Herşey çok güzel iyi de Wireless özelliği nasıl arkadaşlar ?? Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Sinyal gücü , kopma durumu v.s gibi bilgileri sizlerden bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..
  • wireless bir kez kullandım iyi veya kötü bir yorum yapamam wireless işte normal :D
  • arkadaşlar msı gx630 aldım. 32 bix xp kurdum yalnız webcam drivers ı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Arkadaşlar Bu Laptop'tan almayı düşünüyorum acaba daha geniş bir inceleme yapılabilirmi mesela oyunlardaki performansı nasıldır fps oranlarını felan yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

FPS' Oranlarını bilememde Call of Duty 4, FM 09, PES 09, NFS Undercover oyunlarını High(En Yüksek) grafik ayarında ve en yüksek çözünürlükte rahatça oynadım.

quote:

Merhabalar, ben sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı :) Oyun olarak henüz sadece Spore yükledim, gayet güzel oynuyorum. Yanlız birkaç sorum var.

1-Touchpadi kapatma imkanı var mı, yazı yazarken elim değiyor fare oynuyor.

FN ile F3 tuşuna bas kapanır. Flerin altında simgeler var o özellikleri fn tuşuna basılıyken kullanabilirsin.

2-İlk açılışını ben yapmadım, yapan kişi de 'Reserved for Recovery Disk' yazan cdleri dolu zannedip recovery yazdırmamış. Bunu yazdırmanın bir yolu var mı, sorun yaşar mıyım?

hiç denemedim birşey diyemem

3-Service Pack 1 kurulu geldi. Rami 4 GB olarak görüyor ancak 3 GB kullanıyor sanırım. Ben bu kalan fazla ramleri ekran kartına nasıl yönlendiririm?

ekran kartı zaten mükemmel yönlendirmene gerek yok.zaten yönlendirme hakkında bir bilgimde yok nasıl olacağına dair :)

4-Ekran kartı özelliklerine bakarken PCI Express-1 gibi birşey vardı. PCI Express olayını bilmiyorum, ama AGP zamanında AGPx16ya kadar çıkardı. Bir yerde bu bilgisayarın PCI Expressx16 desteklediğini görmüştüm. Var mı böyle birşey, varsa benimkini nasıl 16 yaparım?

konu hakkında bilgim yok

quote:

Arkadaşlar bu laptopu çok araştırdım ve bu modeli almaya karar verdim.Herşey çok güzel iyi de Wireless özelliği nasıl arkadaşlar ?? Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Sinyal gücü , kopma durumu v.s gibi bilgileri sizlerden bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

wireless normal oyun oynayıp çıkıyorum bakıyorum kopma vb. yok.

quote:

arkadaşlar msı gx630 aldım. 32 bix xp kurdum yalnız webcam drivers ı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

cd içinde driver olabilir bulamazsan cdde camera recorder programı var o progrma ile görüntü alabilir ve kurduğu sys ile msndede webcam açabilirsin...

• Hm teşekkürler demek F3ün altındaki simge oymuş :D Recovery Dvdlerini sonradan yazdırdım herhangi bir sorunla henüz karşılaşmadım, ama dvdleri de kullanmam gerekmedi :)
  • bu makina 5+1 çalıştırabiliyormu? bende creative ınspıre 5200 var optik falan değil normal bildiğimiz 5+1 çalışırmı bu laptopda?
  • 7.1 destekli ancak henüz deneme fırsatım olmadı
  • arkadaşlar hdmi çıkışı ekran kartı rami cezbetti beni.
    Çok oyun oynamam ama belki bunu alınca oynarım diye düşünüyorumda o yüzden aklıma yattı.
    ben hdmi kullanarak lcd ye bağlamayı düşünüyorum 1080p film izlemek istiyorum fakata kesinlikle takılma yapmaması lazım benim için oyundan daha önemli bu.(bu iş içinde işlemci önemli bu makinada o taraf biraz eksik ama bu sayede cebi yakmıyo)
    kullanıcılarından 13-14 gb lık 1080p filmlerdeki peformans yorumunu bekliyorum ona göre karar vericem.
  • merhab arkadaşlar bende aldım bu notebook tan yalnız bir sorunum war alete vista64 bit sp1 kurdum fakat uyku moduna aldığımda uyku modundan çıkmıyor bunun içi ne yapabilirim acaba ? Szidede aynı problem oluyormu.
  • uykusu ağır tabi biraz :D
    güç tuşuna basınca uyandı ama benimkisi?

Bu arada Assasin's Creed oynarkenki ayarlarım şunlar:

Shadows 2/3
    Post FX On
    Resolution 1280x800
    VSYNC Off
    Graphic Quality 3/4
    Multisampling 2/3
    Brightness 5/10
    Level of Detail 3/4

Bu ayarlarla ortalama 30 fps civarları oynuyorum. Bu normal mi? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palapiyer -- 29 Kasım 2008; 23:43:09 >
  • quote:

merhab arkadaşlar bende aldım bu notebook tan yalnız bir sorunum war alete vista64 bit sp1 kurdum fakat uyku moduna aldığımda uyku modundan çıkmıyor bunun içi ne yapabilirim acaba ? Szidede aynı problem oluyormu.

aynı sorun bendede var çöözüm bulamadım

quote:

uykusu ağır tabi biraz :D
    güç tuşuna basınca uyandı ama benimkisi?

Bu arada Assasin's Creed oynarkenki ayarlarım şunlar:

Shadows 2/3
    Post FX On
    Resolution 1280x800
    VSYNC Off
    Graphic Quality 3/4
    Multisampling 2/3
    Brightness 5/10
    Level of Detail 3/4

Bu ayarlarla ortalama 30 fps civarları oynuyorum. Bu normal mi? :D

ben son ayarlarda level 4/4 , graphic qua. 4/4de vb. rahat oynuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademozipek -- 30 Kasım 2008; 19:32:42 >

• ya ben de rahat oynuyorum sadece bazı yerlerde yavaşlıyor ama kitlenme filan kesinlikle yok da 30 fps normal mi yani onu merak ediyorum, çünkü çözünürlüğü düşürünce kalite çok düşüyor ama 100 fpsye bile ulaştı bir ara :D
  • arkadaşlar ben de yarın alıyorum 630'u faresi nasıl bi fare anlatır mısınız?
  • biraz iri ama kullanımı rahat, kırmızı siyah rahatsız etmeyen ışıkları olan bir fare. ayrıca ağırlık ekleyip çıkarabiliyosun böylelikle en rahat hangi ağırlıkta kullanıyorsan ona göre ayarlayabiliyorsun. ilk sayfadaki resimde var hatta

http://img218.imageshack.us/img218/8559/dsc00164dc8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palapiyer -- 3 Aralık 2008; 17:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.