Şimdi Ara

MSI GX70 ALMAK İSTİYORUM FAKAT BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dediğim gibi GX70 almaya karar verdim yakın bir zamanda. Fakat araştırdığım kadarıyla alacak yer bulamadım. Bir tek vatan bilgisayarda buldum oranın da fiyatı 3.700 gibi uçuk bir rakam.

GX70 i nerden bulabilirim arkadaşlar?

Bir de bir sorum daha olacak. GX70'e daha sonra işlemci takmam mümkün mü? Şimdi diyeceksiniz onun yerine GT70 al diye ama hd8970 ayarında GTX780M li ve i7 işlemcili GT70 lerin fiyatları benim araştırdığım kadarıyla 6000-7000 tl civarıydı -belki ben şişirme fiyatlara bakmışımdır daha uygun olanı varsa görmedim siz söylerseniz de çok iyi olur- ve taktir edersiniz ki o kadar çok parayı birden verecek imkanım yok ama bir süre sonra işlemci için yeterli parayı biriktirme şansım var. O fiyatlara bir GT70 almaktansa bolton m3 chipsete uygun daha iyi bir işlemci alıp taksam daha iyi olur diye düşünüyorum. -çok fazla anlamadığım için bolton m3 e uygun daha iyi bir işlemci varmı yokmu bilmiyorum henüz varsa onu da söyleyin o da çok iyi olur-

Uzun lafın kısası ben bir GX70 almak istiyorum ama piyasada bulamadım bulduysamda uygun fiyatta değil. Nerden alabilirim? Ve sonra işlemcisini yükseltebilir miyim?

• şu sıralar stoklarda yok. 2. el düşünürsen şu konuya bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_79114499/mpage_9/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

http://www.sanalmarketim.com/msi-gx70-3be042tr-amd-a105750m-16gb-128gb-ssd+750gb-hd8970m-2gb-173-full-hd-bluray-win-8-crysis3-edition-gaming-pack-hediyeli/p_49431/
    Hocam sağolun baktım şimdi ancak stokta yok diyor. Gelir mi acaba stoklara?
  • pcdepoyu bekleyin tekrar gireceğini söylemişlerdi stoklara

lenovo y510p ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwiwor

pcdepoyu bekleyin tekrar gireceğini söylemişlerdi stoklara

lenovo y510p ile birlikte

@Warwiwor

Teşekkür ederim ancak onu beklerken sanırım GT70 için gerekli parayı biriktirebilirim.

Hocam birde GT70 in i7 4700 ve gtx780m li modelinin ortalama fiyatı nedir? Araştırdığım yerlere göre karşılaştırmak istiyorum.
  • NouNMooN N kullanıcısına yanıt
    gt serisi bana uzak olduğundan tam fiyatlarını bilmiyorum ama 5.000 ile 6 bin arası olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell tavsiye almak istiyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim hocam.

Peki, atıyorum 1 sene sonra GX70 in işlemcisini daha iyi bir amd işlemci ile değiştirme şansım var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NouNMooN -- 18 Ekim 2013; 1:16:22 >
  • GT70 alabilme ihtimalin varsa tereddüt etme. GX70'i ben de biraz düşünmüş sonra düşük ayarlara geçsem bile işlemcinin darboğaz yapması nedeniyle keyif alamayacağım oyunlar olabileceğini ve oyun dışında da makineyi zaman zaman zorlayarak kullanacağımı düşünerek GT70 almıştım. Hala doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
  • Hayır ram ve disk dısında hic bir yerinde oynama yapamazsınız. Gx 70 ile GT 70 Mercedes ile Honda CIVIK karsılastırmaya benziyor yani sacma.
    3200 liraya dusmustu bi ara. Bekleyin tekrar dusebilir. Olmazsa GE70 PC depo da 2800 liraya dustu. Ustune sogutucu alın siz. Fena degil.
  • GE70 almayı düşünmüyorum çünkü tamamen oyun amaçlı alacağım ve GE70 gerek kasası gerekse performansı yönünden GX70'e göre biraz daha arka planda kalıyor. Görselliği ve soğutması bakımından da GX70 le yarışamaz zaten.

Ben de GX70 bulamadım madem, GT70 Dragon Edition için 3000 3500 TL daha biriktirip diğer yaz almayı düşünüyorum. Ancak o zamana kadar daha üst model çıkarmı acaba?
  • O nasi bi azim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var ki hocam ayda 350 tl kenara koysan 10 ay surer 10 ay sonra final vize derdim olmayacak tatilim boyunca doya doya keyif de cikaririm ayrica onumuzdeki sene work and travel ya da erasmus da dusunuyorum yurtdisindan alabilirim bu yuzden bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.