< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePunisher0 -- 2 Aralık 2020; 17:38:58 > |
Msi rtx 2060super gaming x boşta 60 derece normal mi ?
-
-
? -
Kartınız boştayken de 1400mhz gözüküyor, yani boşta değil. -
Peki buna ne sebep olabilir ? Yani hiçbir şey açık değil. -
karti bosta degil, nvidia dan max performance secilmis sanirim ve fan stop aktif suan fan calismiyor yani normal bu sartlar altinda bu deger, kasada zaten hava akisi iyi bir model degil. -
Hocam ben seçtiğimi hatırlamıyorum ama yanlışlıkla yapmış olabilirim. Eğer ki max perfonmansı kapatırsam bir sıkıntı olur mu ? -
kapatirsan sikinti olmaz, max secili iken ekran karti bosta iken bile hiz dusurmez... ben optimalde kullaniyorum, fan da aktif suan gtx 1060 gaming x 32C calisiyor. 139mhz ye 405mhz de benim ki...
-
Anladım hocam size de zahmet verdim ama nereden girip kapatıyorduk bunu. Nvidia denetim masasında bulamadım. -
Masaustunde herhangi bir yere sag tikla, ordan nvidia yi gor oraya tikla... 3d ayarlar/özellikleri yönet, global ayarlardan, enerji yönetimi modülü gibi birseyler yazmasi lazim. ordan optimal i sec... pc basinda olmadigim icin kafadan yazdim isimler tam birebir olmayabilir. ama anlasilir sanirim.
-
Hocam güç yönetim modu var o da şuan da optimum güçte. Diğer şıklar ise uyarlamalı ve maksimum perfonmans. -
O zaman farkli bir program kullaniyor olabilir, windows güc yonetimi olabilir mi bilmiyorum.
-
-
burdan amd dryzen balanced i secmen gerekir ama ekrankartina etki etmez saniririm cunku burda da dengelide zaten. bilemedim. ekrankarti driver update denenebilir. görev yöneticisinden gpu yu kullanan bir program var mi ona bakilabilir.
-
Hocam ona baktım kullanan yoktu. Neyse hocam elinizden geleni yaptınız zahmet verdik size de her şey için teşekkür ederim. -
Hocam oraya baktım %0’da zaten çift monitör var birisi 75hz diğeri ise kıytırık bir 60hz monitör ama onun fişini çektiğimde dahi değişen bir şey yok. -
Olayı çözdüm arkadaşlar ama acayip basit ve saçma bir şekilde kartı çıkartıp geri taktım ve sıcaklık ve MHz değeri normale döndü. Bazen bizi çok uğraştıran şey çok basit ve saçma şekilde çözülebiliyor. Sizlere de vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Türk mantığı yine kazandı 😂😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X