Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir ay önce aldığım ve çok sevip kabullendiğim Msi 430 laptopumun bugün ekranı kırıldı. Şu an üçte birlik bir alan gözükmüyor. Kalan kısmı ile idare ediyorum.

Ekran değişimi daha önce yaptıran arkadaşlar varmı.. En uygun nasıl hallederiz?
  • 600 liraya 12 taksitle aldık...
    1 gb ram ekliycem...
    elimde 533 mhz var...
    içinde 667 mhz 512 mb var...

533 mhz uyar mı buna?
    şididen teşekkürler...
  • hazır ramden konu açılmışken şunu sormak istiyorum

bizim notebooklara en fazla kaç gb lık ram takabiliyoruz (turion64x2 olan)

2 tane 2gb lık ram almayı düşünüyorum ama aklımda kalan bu anakartlar max. 2gb destekliyor doğrumudur?
  • şöyle bişey öğrendim 32 bitlik xp 2 gb a kadar destekliyomuş vista yada 6 bitlik işletim sistemlerinin hepsi emn diilim onlar 16 gb a kadar destekliyomuş

bu arada benim bilgisayarın fanı hiç susmuyor pil süreside 50 dakkayı geçmiyor...
  • bu forum ölmüş yaa ...
  • merabalar bende s430 alanlardanım. driver cd si yok siteye ekleyebilirmisiniz........ veya aynı topike verebilirmisiniz
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün mavibilgisayardan aşağıdaki bilgisayarı sipariş ettim, bi kaç güne kadar bana ulaşacak. Vista starter bildiğim kadarıyla 32 bit. Vista yı kaldırıp yerine 32 bit xp kurmak istiyorum (32 bitlik driverlar ve programlar daha yaygın olduğu için). Nasıl yapacağımı açıklar mısınız? teşekkürler

AMD Sempron Mobile 3600+ 2.0GHz İşlemci
    1.5 gb DDR2 667MHz Bellek
    14,1" WXGA 1280 x 800 TFT LCD Ekran
    128MB nVidia Geforce 6100 Ekran kartı
    120GB Sabit Disk
    DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü
    56K Modem
    10/100Mbps LAN
    802.11b/g WLan
    Li-ion Batarya
    Vista Starter
    Ağırlık: 2,4 Kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natamam -- 31 Mayıs 2008; 15:09:39 >
  • Merhaba Arkadaşlar.

MSI S430 u formatladım ama ethernet kartını tanıtamadım bir türlü. Elinizde XP için driveri yada indirebileceğim bir yer mevcutmu. MSI dan çektiğim driver da olmadı.

Teşekkürler.
  • selam arkadaslar bendeki s430x te ethernet girişinde lan kablosunu taktıgımda ışığın yanmadıgını farkettim.acaba sizde yanıyor mu yanmıyor mu kabloyu takınca? normal mi teşekkürler
    cevap yazarsanız sevinirim
  • var mı msi s430nu değiştirip başka cihaz alan ?
  • ben hala kullanıyorum.hatta yeni işyerimde bütün yük bunda.LKS falan..umarım beni yarı yolda bırakmaz.
  • Arkadaşlar ben de ürünü satıyorum, 3 hftalık daha, 550 ye... İlgilenen Ankaralılar varsa PM atsin...
    link burada :http://forum.donanimhaber.com/m_24217998/tm.htm
  • Selamlar arkadaşlar benimde S430 var. benimkinde çok ısınma sorunu var. daha dogrusu bilgisayarcılara sordugumda bana hard disk ve cpu sıcaklıklarını sordular Cpu genelde 40 derece -- HD ise en yuksek 50 oldu ama genelde 45 derece dolaylarında. bu sıcaklıklar bu havalara ragmen cok iyiymiş ama işi kotusu şuki: mause kısmına elimi süremiyorum çok sıcak oluyor dizüstü olması hasebiyle arada dizime koyuyorum dizim yanıyor :) ne yapacagımı bilemedim.

birde aldım alalı ekran kitleniyor bir kere garantiye gonderdim. bataryayı degistirdiler ekranı yaptık dediler olmadı. bende pek ugrasmadım işin acıgı.

birde wirelessi çok gec buluyor ağımı ve gec bağlanıyor bazen hiç bağlanmıyor bazende bağlandıktan sonra düşüyor

sizdede böyle problemler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thariko -- 1 Ağustos 2008; 15:10:41 >
  • Arkadaşlar MSI S430 ün MSI VR330X modeline göre ekranı iyi değilmiş öylemi? Sizce hangisini almalıyım(kuzenim alacak). Teşekkürler.

MSI VR330X mü? MSI S430 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 17 Ağustos 2008; 3:17:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Arkadaşlar MSI S430 ün MSI VR330X modeline göre ekranı iyi değilmiş öylemi? Sizce hangisini almalıyım(kuzenim alacak). Teşekkürler.

Msi S430 un ekranı çok iyi. diğerini bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: thariko
    quote:

Arkadaşlar MSI S430 ün MSI VR330X modeline göre ekranı iyi değilmiş öylemi? Sizce hangisini almalıyım(kuzenim alacak). Teşekkürler.

Bir soru daha s430 da windows xp sürücüleri sorunsuz mu? Yani XP kullanacağız, sorun olmaz dimi..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thariko
    quote:

Bir soru daha s430 da windows xp sürücüleri sorunsuz mu? Yani XP kullanacağız, sorun olmaz dimi..

benim tek sorunum wirelessle ilgili ama baska kimsede yok gibi boyle bir sorun. makine kucuk oldugu için ısınmasını cok net farkediyorsun bu bir dejavatnaj

• merhaba arkadaşlar bende MSI s430 aldım 6 gündür kullanıyorum.xp professionel sp yükledim.ekran kartı 128 mb olarak söylendi alırken ama 256 mb görünüyor.ram dan bellek kullanımı için alınıyor.ramı 512 mb

--arızaları.oyun vs açarken ses dırrrrt diye takılıyor yani arkada müzik çalışıyorsa ses takılı kalıyor.bir mühlet sonra düzeliyor
    --ikincisi:cd okuyucusu dün bi film aldım izleyemedim bile okadar çok gürültü yapıyorki cd içerde biyerlere sürtünüyor dönerken motor gibi ses çıkartıyor başak acdlerde de bazen yapıyor.

bunun işlemcisi nedir durumu?çift çekirdek tek çekirdek v.s?*
  • Msi ı bilen bilir.
    s430 kalitesiyle.
    amd sempron processor 3600
    803 mhz
    1.50 gb ram
    14.1 ekran
    nvıdıa ge force 6100 ekran kartı
    orjinal vista
    Makina daha yeni olduğu için pili dopdolu
    Hiç bir sorunu yok.
    İşyerimden ikinci bilgisayarı verdikleri için ihtiyacım kalmadı.

Chip Seti NVIDIA
    İşlemci / Hızı AMD Sempron 3600+
    Ekran Özelliği 14.1" / 1280x800 / WXGA
    Ekran Kartı Paylaşımlı 224MB
    Sistem Belleği 1500 MB
    Sabit Disk Kapasitesi 120 GB 5400RPM 2MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği
    USB (Adet) ? 4
    FireWire
    S-Video (TV-Out)
    10/100 Ethernet
    Pil Ömrü (Saat) 2.5
    Ağırlık 2.6

Hediyeler:
    1- Laptop çantası Piyasa değeri 80 ytl
    2-Harika küçük mouse

BU özellikler normal s430 lardan farklı 120 gb hafıza ve 1.5 gb ram var
    720.00 ytl istiyorum.

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ

• aldım kullanıyorum gayet başarılıydı taki spore oyununu kurana dek makina önce ekran kartı driverınız güncel değil dedi sonra makina takılmaya başladı şu an hiç oyun açmıyor her oyuna girdiğinde başlangıç ekranında takılıyor anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.