< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 26 Aralık 2018; 19:59:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 26 Aralık 2018; 19:59:6 > |
Ben 7700k işlemci ile 1080ti besleyemedim 2k da sen ryzen le beslemeye çalışıyorsun 2080i işlemci secimin yanlış herşey çekirdek sayisi değil çoklu çekirdek performansı bir yere kadar single core intelin her zaman iyi olduğu için ryzenler az fps verdiriyor. Gpu dan gerekli verimi alamıyorsun eğer bu sistemi 1080p için topladıysan en başta hata yapmışsın DSR ile 2k ve 4k da sıkıntısız oyun oynarsın 8700k 2k da bir oyunda ortalama 100 fps verirken sen ryzen le 70 80 alırsın .
|
Milletin ağzı torba değil ki büzesin. 1440p ortalama performans farkı gtx1080 ile yapılan testlerde yüzde 3 civari. Hadi sizin gpu için yüzde 7 olsun. Gayet güzel oynarsınız.
|
1080p'de performans kaybın olacaktır maalesef. Bence paraya kıyıp en azından ultrawide fhd, wqhd ya da ultrawide qhd monitör almanda fayda var ilerde. Şuanda bir çok oyunda rtx2070 seviyesinde performans alacaksın.
|
Konu gerçekten çok saçma yerlere gidiyor. Bu konu da AMD ve 2080 incelemesi mevcut neden hala Intel kral diye her konu da ısrar ediyorsunuz? Bunu 8600k kullanıcı olarak soruyorum sizlere? 3 kuruş masraf diye yola çıktığım 8600k da, z370 tomahawk 800tl, delid işlemi 75tl, evga clc 240 550tl bunlar ödediğim miktarlar dolar 4.10 iken.
Hani nerede bu 3 kuruş masraf? :) |
3 kuruş derken? Hali hazirda zaten x370 anakartim var. Bunu satip intel anakart+islemci maliyetini hesaplayabilirsiniz sanirim. 1500liraya 2700x alip isin icinden cikmak varken oteki turlusu asiri gereksiz bir hamle olurdu. Kaldi ki islemciden cikan sogutucuya da satip maliyetimi daha da dusurdum. Hesap ortada hic oyle 3 kurusluk bir fark yok kaldi ki sadece oyun oynamiyorum sistemde.
Konu nereden nereye gelmis hayret verici. Gercekten yardimci olmaya calisan arkadaslari tenzih ediyorum ancak yapici tutumdan uzak taşlamaya gelmiş olanlari goruyorum genelde. Tekrar soyluyorum oyunda 100fps degil de 90 almak gercekten umrumda degil. Konuyu acma amacim kartin sorunsuz calistigindan emin olmakti ama baska yerlere cekildi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 27 Aralık 2018; 2:11:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 27 Aralık 2018; 6:11:19 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Aralık 2018; 17:18:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Aralık 2018; 22:27:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |