Şimdi Ara

Msi Twnfrzr 3 6950 den sonra hangi kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ekran kartımı yükseltmek istiyorum ama kafam son 10 gündür çok karıştı.Ben Ati veya Nvdia fanı vs. değilim oyunlarda ve uygulamalarda bana max f/p ve kalite bazında hangi kartı veya kartları önerirsiniz? Bütçem 2. el için 500-600 tl sıfır almayı pek düşünmüyorum.Ati nin 7800 serisi ve 7950 modeli veya gtx580 veya 600 serisi arasında gidip geliyorum,alternatifler varsa hangisi? Kartımdan çok memnunum fakat şeytanda dürtüyor :)

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

• O bütçeyle ikinci el 7950 alınır. Ya da PhysX'e falan önem veriyorsan 660 Ti de olabilir.

Şu kart ve fiyatı referans alınarak ikinci elden güzel bir şey bulunur:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-radeon-hd7950-3-gb-gddr5-384-bit-hdmi-dvi-2xmdp-ekran-karti-11196-01-40g.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8100dy

Selam ekran kartımı yükseltmek istiyorum ama kafam son 10 gündür çok karıştı.Ben Ati veya Nvdia fanı vs. değilim oyunlarda ve uygulamalarda bana max f/p ve kalite bazında hangi kartı veya kartları önerirsiniz? Bütçem 2. el için 500-600 tl sıfır almayı pek düşünmüyorum.Ati nin 7800 serisi ve 7950 modeli veya gtx580 veya 600 serisi arasında gidip geliyorum,alternatifler varsa hangisi? Kartımdan çok memnunum fakat şeytanda dürtüyor :)

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

bence bu kartla devam et hd 8000 gtx 700 yakın şeytan dürtmesin
  • Vatanda haftasonu powercolor ciddi indirime girer gibi geliyor bana,hayırlısı :) Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim herkese.
  • bu kartın üstüne artık 7970&gtx680 falan alınır yoksa değiştirmeyen yeni serileri bekleyin.
  • Ben de HD6950 kullanıcısıydım ve sonrasında GTX680 aldım. Böyle bir geçiş olursa anlamlı olur yoksa kartınızı kullanmaya devam edin bence.
  • 7950 serisine geçmek mantıklı olmaz mı? Nvidia kartlar çok fiyatlı. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O bütçe ile gtx660ti ya da hd7950 alınabilir ama hd6950 den sonra değer mi değmez mi tartışılır.

TPU incelemeisne göre hd6950 ye göre hd7950 %30 kadar daha iyi sonuçlar vermiş. Bu da 25 fps aldığınız oyunda 32 fps alacağınız anlamına gelirki oyununa göre her iki değerde akıcı olmayabilir.
  • 580, 7850 ve 7870 i geç ikinci el 7950 düşünülebilir.
  • %30'dan fazla fark olur, hele 12.7 ve 12.11'den sonra fark iyice açıldı.
    Techpowerup'ın ortalaması hem ilk sürücülerle, hem de işlemci sınırlı Skyrim'i ya da CoD4 gibi lüzumsuz oyunları da katmışlar.

Crysis 2'de ilk sürücülerle bile %60 fark olmuş mesela. Tabii muhtemelen tessellation performansıyla ilgilidir. Ancak bunun dışında da, ilk sürücülerle bile %40 fark görülen oyunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Aralık 2012; 13:05:20 >
  • amd tarafından en az 7950
    nvidia tarafından 660 ti
    en az olmak kosulu ile üstleride olur.
    ama aşağısı size tatmin etmez.
  • Elinizdeki kart yaklaşık hd7850 performansında,bence hd8xxx serisini beklemelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için çok teşekkür ederim.8xxx serisi ne zaman satışta olacak acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.