Ben 60 Yaşında Abaza bir erkeğim.Eğer bu mesajı 5 kişiye göndermessen sana sabaha kadar tecavüz edecağam.
Tutar bu. Bir keresinde bana şu mesaj geldi. Ben 5 yaşında ölü bir kızım eğer bunu 10 kişiye iletmezsen gece yatağında seni bıçağımla bekliyor olacağım. Sonuç; Bunu bana yollayan insan evladını engelleyip direk sildim.
quote:Orjinalden alıntı: BaYDoGaN Tutar bu. Bir keresinde bana şu mesaj geldi. Ben 5 yaşında ölü bir kızım eğer bunu 10 kişiye iletmezsen gece yatağında seni bıçağımla bekliyor olacağım. Sonuç; Bunu bana yollayan insan evladını engelleyip direk sildim. Bana gelse kafayı sıyırırdım
quote:Orjinalden alıntı: aRsiz. Ben 60 Yaşında Abaza bir erkeğim.Eğer bu mesajı 5 kişiye göndermessen sana sabaha kadar tecavüz edecağam. Olmadı galiba
merhaba ben .... dün qece trafik kazasında öldüm. ßu mesajın erkek arkadaşıma ulaşması lazım.ßunu msn listendeki herkese yollarsan 3 dileğin kabul olacak... eğer göndermezsen qece kapı ve pencereleri kapatmayı unutma.!!! [aynen bu qelmişti]
quote:Orjinalden alıntı: ImDeli_16 merhaba ben .... dün qece trafik kazasında öldüm. ßu mesajın erkek arkadaşıma ulaşması lazım.ßunu msn listendeki herkese yollarsan 3 dileğin kabul olacak... eğer göndermezsen qece kapı ve pencereleri kapatmayı unutma.!!! [aynen bu qelmişti] Mal mısın?
quote:Orjinalden alıntı: The Fugitive quote:Orjinalden alıntı: ImDeli_16 merhaba ben .... dün qece trafik kazasında öldüm. ßu mesajın erkek arkadaşıma ulaşması lazım.ßunu msn listendeki herkese yollarsan 3 dileğin kabul olacak... eğer göndermezsen qece kapı ve pencereleri kapatmayı unutma.!!! [aynen bu qelmişti] Mal mısın? Keşke mal olsa