Şimdi Ara

Msn İfadeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yeni cıkan guzel msn ifadeleri var bunları nerden bulabilirim?
    ve ayrıca arkadaslarımdan msn uzerinden kopyaladığım ifadeleri messenger nerede saklıyor işletim sistemi xp pro tesekkurler

• smleyleri açtığında altta diğerleri varya orayı aç orda saklıyo smileyleri ise araştır işte bulursun bi yerlerden
  • C:\Documents and Settings\bilgisayarının ismi neyse artık\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
    bunun altında oturum açtığın her kullanıcı için rakamlar var , onların içine gir custom emoticons klasöründe sonradan yüklenmiş olan TFR34 gibisinden dosyalar olacak , arkadaşın onları zipleyip sana göndersin sen de uzantılarını gif yapıp kendine ekle
  • dmsn yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aguney -- 17 Mart 2005, 16:38:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

dmsn yükle

acaip yavaslatio makinayi .. onun yerine msn plus + plugins
  • www.msxlabs.com/forum

emotionsları bulursun sanırım ordan istemediğin kadar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: La_l3reA

quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

dmsn yükle

acaip yavaslatio makinayi .. onun yerine msn plus + plugins

java olduu için kasıyo ama o kadar da değil çok özelliği var valla msn'i yeniden sevdirdi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skype-Yazılı Mesaj Geçmişi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.mess.be de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: newsagent

www.mess.be de var

Kesinlikle gimeyin Bu sitede virüs war size smiler paket programı yüklemenizi söylüyor yüklüyorsunuz ve virüsü bilgisayarınıza dawet etmiş oluyorsunuz...
  • C:\Documents and Settings\bilgisayarının ismi neyse artık\Application Data\Microsoft\MSN Messenger <--- arkadaşım bende belirtilen bu adreste application data bulunmuyor, bunun hakkında bana yardımcı olablrmsnz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.