Bildirim
MSN Messenger da görüntü kaydı ?
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar hiçbir fikri olan yok mu ? -
masa ustunu capture eden bir program kullansan olmazmı acaba -
olsaydi yazilirdi. demek ki yok, dersek yalan olur su dunyada. bekle biraz, forumdaki topic konulari geri plana dusse bile genelde hortlar ve cevaplanir. -
valla keşke öyle olsa ama geriledikçe hiç cevap yazılmıyor keşke herkes senin gibi düşünse :) -
msn görüntü kaydeden program yok ama masaüstünün herhangi bir bölümünü veya hepsini kaydeden bir program var.. linki bulmam lazım ..tabii site calışıyosa hala........ -
valla çok sevinirim :) -
mailini verde gönderek sana ... küçükmüş yazılım.. maille gider bu -
ayarları için kurcala biraz.. anlatması uzun sürer.. cözersin inşallah....yapamazsan anlatırız bir ara... hadi sana kolay gelsin -
de bi sorun var gelmedi mail ? -
göndereli bayagı oldu -
cep telefonun kamera olarak kullanmaya yarayan bi program vardı adını unuttum onla yapılabiliyo sanırım -
EE bi sonuç bulunamamış... -
yazılım genele bölümüne taşıyayım konuyu
msgdiscovery diye bir program var ve o programın özelliklerinde görüntü kayıdı vardı bildiğim kadarı ile
yada yazılım genel bölümü üst konuya bakabilirsin MSN 7.5 HAKKINDA HERŞEY başlıklı konuda ilgili bilgiler mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 19 Eylül 2005, 14:50:08 > -
ewt ewt MSN DISCOVERY programında öle bir özellik var ben kullanıyorum çokl da ii oluyr -
camtasia recorder -
quote:
Orjinalden alıntı: marcodemir
ewt ewt MSN DISCOVERY programında öle bir özellik var ben kullanıyorum çokl da ii oluyr
Yapma abi bende de var ve sadece screenshot alıyor video capture yapmıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: gururmania
camtasia recorder
evet saol bu işimi gördü... -
Hortlak bir konu; ama bu konudan sonra açılan konularda camtasia recorder ile soruna çözüm bulunabilmişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X