Şimdi Ara

MsN mi çalmışlar geri almak istiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba benim msn mi birisi çalmış bi şekilde ben o msn yi 2 yıldır kullanıyorum ve ben bunu geri almak istiyorum acaba msn nin şifresininasıl öğrene biliriz.Lütfen ilgilenirseniz sevinirim yeni mail adresim ertugrulelvan@hotmail.com lütfen bana ulaşınız.

• msn nin hotmail gibi biryerdense şifremi unuttum ile alabilirsin eğerki oradaki bilgileri değiştirmediyse. değiştirmişse bence mail atıp rica et böle lamerlar ortalıkta nedensiz yere neden şifre çalarlar anlamam. diğer türlü biraz zor alırsın
  • geçmiş olsun. ben çok uraştım ama nafile alamadım. alanlar var. onların yöntemleriyle ben de denedim ııı olmadı. yazmadığım amerika türkiye hattı kalmadı. yakında gates ile görüşücem bakalım o bişiler ayarlayabilir mi? :) kolay gelsin hakkat zor iş!
  • mailinize gelen hotmaile benzer yada kullandığınız mail hizmeti veren site sizden nasıl olursa olsun hiç birşekilde şifre değiştirmenizi yada mesajı okumak için şifre yazı demez yada maile tıkladığınız zaman sizden şifre istemez eğerki butür bi şifre istemem olayı olursa yazmayın en azından logout yapıp tekrar siteden login olun. key logger lara karşı her zaman bi program bulundurun zone alarm bile key logerı bi şekilde engelleye bilir sonuçta send mail ile yollayacak şifreyi. bu tür şeylere dikkat edilmesi lazım birde üye olduğunuz sitelere çok dikkat edin öğreneğin i foruma üye olursunuz kullanıcı adı şifreniz mail şifrenizle aynı ise webmaster o şifreyi alıp mailiniz kıra bilir böle webmasterlar yoktur demeyin çok var :) ben zamanında baya bi database crack lemiştim kullanıcılar çoğunlukla heryerde aynı şifreyi kullanıyor bu tür şeylere dikkat edilmesi gerek bence. msn için updateleride güvenilir sitelerden indirmenizde yarar var.

• uff ya ben bi online oyuna hastasıyım tagnarok adı ve benim mailimi almalarındaki sebebte bu ordaki kaarakterimi çalıp üzerindeki itemleri almak amaçları ve adam bunu yaptı 2 yıllık emeklerimi, çaldı ve ben şuan çare4siz ellerim bağşı bir şekilde bekliyorum bu nasıl adalettir anlamadım gizli sorudanda ulaaşamıyorum hiç bie şekilde mailimi alamadım alan warsa nasıl aldıgını lütfen söyleye bilirmi hack yada başka bişe bi program ne olursa sa olsun o maili almam gerek 2 yılımın emeği war.. lütfen beni anlayın biline warsa yardımcı olsun lütfen...
  • Beyler biriniz yardım edin gözünüzü seviyim ya...
  • Bu konuyla ilgili dünya kadar konu açıldı. Onları incelemeyi düşündünmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben baktım bulamadım zahmet olmasa bana link verebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flmshack

msn nin hotmail gibi biryerdense şifremi unuttum ile alabilirsin eğerki oradaki bilgileri değiştirmediyse. değiştirmişse bence mail atıp rica et böle lamerlar ortalıkta nedensiz yere neden şifre çalarlar anlamam. diğer türlü biraz zor alırsın

ALLAH AŞKINA BİRİSİN ŞİFRESİNİ ÇALAN KİŞİ GİZLİ SORUYU DEĞİŞTİRMEZ Mİ?
    BOYLE SAÇMA CEVAPLAR YAZIYOSUNUZ,

http://forum.donanimhaber.com/m_2615098/mpage_1/key_/tm.htm

iŞTE BURADA NASIL GERİ ALACAGINI VE EMAİLİNİ ÇALDIRMAMAK İÇİN NELER YAPMAN GEREKTİGİNİ ANLATTIM..

AYRICA BUNUN YERİ BURASI DEGİL
    network, internet ve Güvenlik basligi var orada arastirabilirsiniz bir dahaki sefere..

• Bu başlığı yanlış yerde açmışsın arkadaşım. Forumu önce ara sonra bulamazsan yarım iste hem bu konu başlığı 50 kere açıldı konunun yeri de internet güvenlik. Lütfen biraz daha dikkatli olalım ve bedava cılığa alışmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaco1907

Bu başlığı yanlış yerde açmışsın arkadaşım. Forumu önce ara sonra bulamazsan yarım iste hem bu konu başlığı 50 kere açıldı konunun yeri de internet güvenlik. Lütfen biraz daha dikkatli olalım ve bedava cılığa alışmayalım

hakaco yanılıyorsun bu konu çok açıldı demek az olur bu konudan geçilmiyor arma motoru neden kullanılmıyor anlamıyorum topic kirliliğinden başka birşey değil
  • herkes değiştirmeye bilir laf olsun diye çalanlar çok var piyasada yani bana denk gelmişti en azından denemekte fayda var sonuçta birşey kaybetmezsin.
  • Kardeşim siz manyakmısınız (efedersiniz çok kızdım) ya ben ne topik açmışım sen bana yok yanlış yerdeaçmışsınız yok forum kirliliği ne yapalım kardeşim. Biliyosan konuyla ilgili yardım edebilecek durumda isen konuş yoksa konuşma sanane. Madem topik le uğraşıyosun git maratormu oluyon ne oluyosan olondan sonra konuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.