Şimdi Ara

MSN VE İE VEDE YARDIMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben msn giremiyordum,onar yeniden dene falan yaptım ama şu sonuç çıktı meger benim IE internete baglanamadıgı için msn çalışmıyormuş,ama ben internete giriyorum,opera ve mozilladan anlayamadımiyardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agora12 -- 17 Mart 2008; 23:34:02 >

• modem neydi?
  • zyxel marka ama ben intrnete giriyorum sadece IE ve msn çalışmıyor arkadaşım
  • ie çevirim dışı olabilir dosya dan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_sönmez

ie çevirim dışı olabilir dosya dan bakabilirsin

ne dosyası abi,ben anlamam bilgisayarda herşey var yani,safari,nestcape,flock,opera,mozilla internete giriyor ama sadece bu IE girmiyor oda girmeyince msn çalışmıyor,acaba bu dediginize nereden bakabiirim,teşekkürler şimdiden yardım edeceklere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agora12

quote:

Orjinalden alıntı: murat_sönmez

ie çevirim dışı olabilir dosya dan bakabilirsin

ne dosyası abi,ben anlamam bilgisayarda herşey var yani,safari,nestcape,flock,opera,mozilla internete giriyor ama sadece bu IE girmiyor oda girmeyince msn çalışmıyor,acaba bu dediginize nereden bakabiirim,teşekkürler şimdiden yardım edeceklere.

önce ie yi aç yani internet exploreri
    sol üst köşede
    dosya düzen görünüm sık kullanılanlar araçlar yardım seçenekleri vardır
    burdan dosyayı seç altta

çevirim dışı çalış seçenegi işaretliyse onu kaldır

tabi sorun bu şekilde halledilecek diye bir şey demiyorum belki başka bi sorun vardır
    kolay gelsin

• buldum sağolun,proxy ayarlarını degiştirdim girdi,denk geldi sanırım,anlamayan şansı,sağolun,

iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.