Şimdi Ara

MTV de motor gücüne göre de ilave vergi geliyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
1
Favori
21.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşşeğe binelim desek saman da yurt dışından geliyor , pahalı..

HAYALDİ GERÇEK OLDU!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis fetocular,paralel,dış mihrapçılar neyinize sizin beygir derler.

Şimdi bize kaçtı mı gene TSI Lan 2000cc üstü arabayi sattık vergisi çok diye 1.4 turbo aldık gene aynı vergiyi mi ödeyeceğim.

@ztalan

Motor vergileri de ucuz değil ki .2013 sonuna kadar 600rr vardı neredeyse araba parası ödüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 16 Şubat 2018; 22:48:31 >
  • Satın kurtulun araçları, motor alın motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    600rr dediğin bi araba parası değil mi abi motor dediğim moped benim 50cc müthiş

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Valla piyasadaki vergi savar araci aciklayayim size,

Mitsubishi attrage,

beygire gore vergi koysalar daha dusugu yok gibi bir sey 80 hp

Torka gore vergi koysalar 106 onunda daha dusugu nadir.

Kasa agirligina gore vergi koysalar 945kg bundan da dusugu nadir,

Motor hacmi zaten 1.2

Fiyatina gore vergi koysalar vergisiz fiyati 32bin tl idi onda da en dusuk.

Tipine gore vergi koysalar en tipsiz araclardan biri :)

Hodri meydan :)

Saka bir yana ne olacak bu isin sonu merak ediyorum.

Hayirli gunler

ford ka ları unutmayalım hocam

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes audiyi çekerken, bu millet passata mı binsin?

• ırak'a 5 milyar ver bize vergiyi geçir ne ala memleket.
  • Yetmez ama evet giydirmeye son gaz devam. Dün araba alıyordum tam aylardır bakınıyorum 2.el bir araç alayım diye sorun çıktı alamadım sonra buradaki konuyu gördüm teğet geçti bana .

Birisi mehteri versin .

• bu vergiler yüzünden arabayla akşam kaçak ye çıkacağım.

İlan:Öğrenciyim, akşamları istediğiniz yere götürülür araç bmw fiyat için pm.

başka türlü ödeyemeyeceğiz bu vergileri yoksa

• Bu alıştırma turları sanırım daha sonra hacmi küçük ama beygiri yüksek araca ötv’yi arttıracaklardır bu kaçınılmaz .Adamlar bu işe kafa yoruyor resmen bakan çalışıyoruz dediğine göre, kimin aklına geldiyse cin maşallah,geleceği parlak bakanlıkta daha yüksek pozisyonları hak ediyor oralarda telef oluyor.ülen bir kerede halkın yararına olacak bişey için çalışın be imansızlar.Sanki müjde veriyor açıklarken

• ya benim anlamadığım şu, amaç daha çok vergi almak mıdır? yoksa vergi adaleti sağlamak mıdır? İnsanları beygiri düşük araca mahkum etmek niyedir acaba? zaten yüksek silindir hacimli alamıyorduk, fındık motorlara mahkumduk, turbo sayesinde beygir gücü arttırılması, insanları bu araçları almaya itti, şimdi de deniyor ki, yok olmaz öpmeden bırakmam. İyi de amaç ne burda? Vergi toplamaksa insanların gelirine göre adam akıllı bir vergi sistemi geliştir, herkes kazandığı nispette vergisini versin, yani doğrudan vergi sistemi doğru düzgün olsun adalet sağlansın. Şimdi benim anladığım şöyle bir mantık var, zengin adamdan yeterli vergi alamıyorum, e o zaman bu adam yüksek beygirli araba alır nasılsa o sırada vergi açığımı kapatırım.Şunu söyliyeyim bu sistem sadece normal vatandaşı eşek tabir edilen araçlara mahkum eder, zengin adam arabayı kiralar zaten ödemesi gereken vergiden düşer bu meblağyı, yani yine bir adalet sağlanmaz.

• Şimdi benim araba 1.8 120 bg

1.4 160 bg araba benden daha fazla mı vergi verecek

• yok sadece ona ek vergi gelecek, yani senin ki azalmayacak onun ki artacak.

• Zaytungdan takip etmek lazim vergi haberlerini 3 5 ay önceden söylüyorlar

• Yakında vites topuzuna özel vergide çıkabilir,

• Ver mehteri ver. :D ayakkabı kutusunda para bitmiştir mam adasına para lazımdır. Ne güzel örtülüyor bu olayların üstü. Bir kerede biri çıkıp desinki, biz anlaştık maaşlarımıza %10 indirim yaptım onun yerine vergiye saydık :D ama nerede dindar devletimin din simsamrlığı ile ülkeyi getirdikleri nokta. vallahi billahi iyi oluyor. yavaş yavaş yüzleri çıkıyor ama iş işten geçti artık ilerde derler yandaşlar gandırıldık diye.Deveyi diken insanı SEVEN yarınır güzel sevdiriyorlar güzel seviyorlar :D

Bu nedir ya gel sı... ondanda vergi al ıçma vergisi. Kardeşim alıyorsun eyvallah,ama halka ver yolla köprüyle bu işler olmuyor.Asgari ücrete ver elektirği düşür ama nerede damatı enerji bakanı düşer mi ? köprüde köprü al yaptınız cepten veriyoruz. alkııış. iyice saçmaladı. Yok avrupa almanya bizi kıskanıyormuş.Saçma yok sağlık 10 numara saçma. Ulan millet vekili çıkıp ağlıyor asgari ücretli bizden fazla alıyor. Allahtan korkmaz dindar hükümetin millet vekili.aldığ9ın maaş 10 bin masraflar devlert tarafından karşılanıyor. Allahtan korkun lan.Kes vekilden bakandan kendinden ver asgari ücretliye ? niye yapamıyorsun ? Madem çok dindarsın yapın abi.bizi ksıkanıyor dediğiniz ab almanyanın şartlatı bizlerden bin kat daha iyi,insana değer veriliyor.Madem çok iyi sağlık var ülkede kadın çıkmış ağlıyor param yok devlet karşılamıyor ilacı diye.mahkemeye verecek inşallah kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTrn -- 17 Şubat 2018; 8:54:45 >

• gazoza bile otv geldi bunada gelir hatta temiz hava vergisi gelir yakinda
  • Firmalar artık yazılımla beygiri düşürüp satar. Chip&Tuning ciler de bayram eder.
  • Miu M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.