Bildirim
MTV de motor gücüne göre de ilave vergi geliyor (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HER TOPLUM, LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR. -
Avrupalı emisyon yüzünden vergi dilimi yapar bizimkilerde para kazanmak için. Bu kadar devlet kurumunu satarken hiç aklınıza gelmedimi devletin bu duruma düşeceği. Yazıklar olsun ne diyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeitgeist Addendum belgeselini izleyin. Ülkenin neden bu durumlara düştüğünü daha iyi anlarsınız. -
Beygir eti haramdır kağnı neyinize yetmiyor. -
Bıktık bu vergilerden,bıktık.Insanca yaşamak istiyorum. -
Ağır vergilerin altında bu halk eziliyor.Bir siyasetçide buna dikkat çekmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Puantum
Ulan şu öğrenci halimle gidip bir motosiklet alacaktım aylardır yiyip içmiyorum şu hale bak . Allah belanızı versin
Vergi içinde huri rezervasyonu da olacakmış -
Şükürler olsun
Eski vergi çok düşüktü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genç bir birey olarak, gittikçe daha da ağırlaşan bu vergiler daha nereye kadar gidecek çok merak ediyorum... -
U lan utanmasalar sıçtığımız pokdan vergi alıcaklar yazıklar olsun su 3 yıl ıcınde her ne gordu ıseler ona vergı caktılar resmen surıyelılerın yedıklerını bızden kazıgı ıle aldılar -
"araba" tanımına vergi koysalar araba yok gibi bir şey :D -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
İnsanlar hala 150 bine sıfır araç alıyorlar demek ki problem yok.
5 yıl önce 45 bin liralık araçlar şimdi 150 bin lira oldu.
Zamanın Mercedeslerinin fiyat bandı. Şimdi o paralara Golf zar zor alınıyor.
Yakında Ferrari fiyatına Golf alacak millet bu gidişle.
quote:
Orijinalden alıntı: Kehanist
U lan utanmasalar sıçtığımız pokdan vergi alıcaklar yazıklar olsun su 3 yıl ıcınde her ne gordu ıseler ona vergı caktılar resmen surıyelılerın yedıklerını bızden kazıgı ıle aldılar
Bok vergisi var zaten. Su dan kesiliyor
naci ağbal denen kişi bu ülkenin görüp göreceği en adi bakandır -
her zam ve vergi haberi bu milletin suriyelilere olan nefretini kat kat arttırıyor. bunları ne devlet gönderir ne de kendileri gider köpek gibi ürüyor soysuzlar. Ülkenin etnik yapısı değişecek bu gidişle. tek çare her şehirde, her mahallede çok büyük isyan çıkması ve bunları kafalarına vura vura göndermektir. umarım böyle bir isyan çıkar en kısa zamanda -
zaten ötv yi fiyata göre hala getirdiler %45 ötv kalmadı.(%60 larda ötv) birde bu hesap gelirse en düşük ötv %70-80 olacak anlaşılan. -
Kendi payımdan alınan her kuruş haram zehir zıkkım olsun.Ahirette iki elim yakalarındadır. -
Bi kulağımızın arkası kaldı, yüklenin...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rediceman
Kendi payımdan alınan her kuruş haram zehir zıkkım olsun.Ahirette iki elim yakalarındadır.
Benden de o kadar. Ama ahireti falan salladıkları yok. Varsa yoksa kendi vatandaşına zulmetmek. İktidar sarhoşluğu böyle birşey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X