Şimdi Ara

mtv yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ark 2002 model megan station wagon arabamız var int üzerinden vergisini ödemek istiyoruz ama bi türlü parayı tahsil etmiyor ödemenizin tamamlanması icin bankanızın sayfasına yönlendirileceksiniz daha önce güvenli alışveriş platformuna kaydınızı yaptırmadıysanız bankanız önce bu kaydı yaptıracaktır dio sayfaya yönlendir deyince sayfa acılmıyo subeye gittim onlarda durumdan bi haber int üzerinden mtv yatıran ark yardmcı olabilirmi??

• öncelikle hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsunuz ben ziraat maximum ile yatırmaya çalıştım hemen hemen her gün denedim olmadı 'null' diye hata verdi sonra müşteri hizmetlerini aradım yatırabilirsiniz bir problem yok dediler site çok yoğundur o yüzden böyle bir hata alıyorsunuz dediler gece de denedim olmadı iş bankası sanal kartımla denedim tek seferde ödemeyi yaptım sorunun ne olduğunu analyamadım bence banka ile alakalı daha önceleri de hep iş bankası maximum ile yatırmıştım sorun yoktu ziraat maximmda sorun yaşadım başka bir kredi kartınız varsa birde onunla deneyin
  • aynı hatayı bana da verdi.
    dün gece 22:00'da sorun çıkartmadı da hallettim.
    Bankasya kredi kartıyla ödedim. (3 taksit)

Giriş yaparken plakanızın harflerini büyük yazmayı unutmayın.
  • bnde ziraat maximun kullanıyorum demek sorun bankada war bu arada prof matematik :vergiyi taksitli cektirebiliyomuyuZ??
  • tek çekim oluyor.
    banka sonra kendi sisteminden taksitlendiriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.