Şimdi Ara

MTV yi ödemeden araç satılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayı daha bitmedi. Bugün araç satışı verecem kısmetse. Ocak MTV sini yatirmasam araç satışı yapabilir miyim ? Birde satış sonrası neler yapmam lazım. Hatırlatma olursa iyi olur.

Edit: Saolun arkadaşlar bilgiler için. Aracı sattım. Bu arada mtv nin günü geçmemiş bile olsa ödemek zorunluymuş. Ben noterde borcu var diyince mobilden beş dakkada ödedim.

Bu arada ikinci taksidi ödemedim. İlk taksidi ödemem yetti

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 15 Ocak 2025; 3:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ödemeniz lazım. En olmadı noter size hatırlatır zaten ödemeden satış yapmaz o da. Satış sonrası da yapılması gereken ilk işlem bence sigorta, hgs vs. olayı hocam. Siz direk iptal ettirin, yeni alıcı kaza yapsa, gişeden geçse sizden çıkar çünkü.

• ilk taksidi ödemek zorunlu yoksa satış verilmiyor. alıcı da aracı üzerine alırken sigorta yaptırıyor. satıştan sonra sigorta-kasko ve hgs iptali yapılmalı. bu arada satış eft ile veya elden olmuyormuş artık. ziraat bankasında hesabın varsa kolay, yoksa e devlet üzerinden takasbank diye bir sistemle yapılıyor. noterde yardımcı olurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç unutmam araba alıcam temmuz ayı satıcı bana diğer 6 ay sen kullacaksin MTV yi senin ödemen lazım dedi Birde buna ciddi ciddi kendini inandırmış anlatmaya çalışıyorum anlamıyor da tamam o zaman MTV yi ödemeden bana satabiliyorsan bu şekilde alır ben öderim dedim.Tabi notere gittik noter buna MTV yi öde sonra gel deyince derin bir sessizlik

• İkinci taksiti bile alıyorlar

• hsn_33 kullanıcısına yanıt

Aslında burada mantık olarak satıcı haklı çünkü ocak ayını ödemiş zaten temmuzda kullanmayacağı arabanın vergisini kimse ödemek istemez.

Ama satıcıda aracı borçsuz olarak vermek zorundadır bu da ayrı bir konu.

Devlet bence mtv'yi sene başında tek seferde alması lazım böyle tartışmalarda olmamış olur.

• Satılmıyor geçen ocak ayında araç alırken. Mtvsini noterde ödemek zorunda kalmıştı sahibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de ocak ayında araç almıştım satıcı aracı sen kullanacaksın senin ödemen gerekir demişti bana da mantıklı gelmişti aracı almadan mtv sini ödemiştim :) adam vazgeçip gitse mtv ödediğimle kalırdım :)

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Sizin mantıgınıza göre de kişi Ocak ayında bir defada ödese Şubat ayında arabayı satsa kalan 10 ay alıcı ödememiş olmuyor mu  

• Saolun arkadaşlar bilgiler için. Aracı sattım. Bu arada mtv nin günü geçmemiş bile olsa ödemek zorunluymuş. Ben noterde borcu var diyince mobilden beş dakkada ödedim.

Bu arada ikinci taksidi ödemedim. İlk taksidi ödemem yetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 15 Ocak 2025; 3:53:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.