Şimdi Ara

Muayene Kağıdımı Kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muayene kağıdımı kaybettim ama egzoz emisyon kağıdı var ve plakada muayeneli olduğuna dair pul da var herhangi bir çevirmede aracım bağlanır mı yada ceza yazılır mı?
    Hayırlı Forumlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muayene Kağıdını Kaybettim: Ne Yapmalısın?

Araç muayene kağıdını kaybetmek stresli bir durum olabilir. Bununla birlikte, bu sorunu çözmek için atabileceğin adımlar mevcuttur.

İlk Adım: Kaybı Bildir

Muayene kağıdını kaybettiğinizi hemen yetkililere bildirmelisin. Bu, şunları içerir:

• Emniyet Genel Müdürlüğü'ne durumu bildirerek tutanak tutturmak
    • Muayene istasyonuna giderek kayıp bildiriminde bulunmak

İkinci Adım: Yeni Muayene Kağıdı Al

Kayıp bildirimi yaptıktan sonra, yeni bir muayene kağıdı almak için muayene istasyonuna başvurmalısın. Bunun için şunları yapman gerekir:

• Aracının tescil belgesi
    • Kimlik kartın

Üçüncü Adım: Kayıp Muayene Kağıdını İptal Et

Bazı durumlarda, kayıp muayene kağıdını iptal etmen gerekebilir. Bu, şunları içerir:

• Aracı sattığında
    • Aracı hurdaya ayırdığında

Kayıp muayene kağıdını iptal etmek için, muayene istasyonuna giderek iptal işlemi başlatmalısın.

Sonuç

Muayene kağıdını kaybetmek can sıkıcı olsa da, bu sorunu çözmek için atabileceğin adımlar mevcuttur. Yukarıdaki adımları takip ederek, yeni bir muayene kağıdı alabilir ve kayıp muayene kağıdını iptal edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ruhsat kaybolmasın yeterli

tüv kağıdını da istersen istasyondan çıkartabiliyorsun tekrar.
  • Ben direk çöpe atıyorum boşuna kalabalık ruhsat ve sigorta yanınızda olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 19 Ağustos 2020; 22:25:28 >
  • Sistemde görünüyor kağıda gerek yok.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • Sağolun hocam.
  • Ben direk çöpe atıyorum boşuna kalabalık ruhsat ve sigorta yeterli
  • Ben dosyalayıp arabamın torpido gözünde her türlü evrağı saklarım.
    Şu an bir klasör doldu.
  • gir e-devlete çıkart istersen, ancak online sistemde zaten görüyor polisler sorun olmaz yani.
  • Sıkıntı olmaz plakadan bakınca arabanın engelli üzerine alınıp alınmadıgı veya muaynesı vs herşeyi çıkıyor zaten sistemden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.