Bildirim
Muayene Rcz (TüvTürk içeririr)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aracı sıfır aldıysanız, aldığınız yere gidin ve onlara ödettirin çıkacak ruhsat masraflarını. Ya da bir önceki sahibine ulaşın.
Ya da kimseyle uğraşmadan emniyette halledin, geçmiş olsun.
Bazılarının aptallıkları yüzünden bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz, işimizden gücümüzden oluyoruz sonra. -
Aynı durumu yaşadık, emniyete gidiyorsun yeni ruhsat basılıyor parasını sen ödüyorsun :) -
Aynı saçmalık tüm Roadster araçlarda var. Bu hatanın düzeltilmesi için sizin gidip hatayı yapan kişinin yüzünden cebinizden para ödeyerek ve zaman harcayarak düzeltmenize ve bu hatanın herkes tarafından bilinmesine rağmen hala aynı hata sıfır araçlarda da yapılıyor. Nasıl bir memlekette yaşıyorsak.
Sağlam bir avukat bulup mahkemeye verseniz haklısınız yani. -
benim bildiğim her araç ülkeye giriş yapılırken trafik yönetmeliğine uygun olup
olmadığına dair onay almadan satışı yapılamaz, trafiğe çıkamaz..
ben olsam kesin avukatta alırdım soluğu..
ne beyinsiz insanlar nerelere geliyor bu memlekette ya.. -
Ülkede görevini doğru düzgün yapan memur kalmadı. İnsanlık zaten kalmadı. Yazacak bir şey bulamıyorum. -
Ruhsattaki şasi numarasındaki bir tane sıfır rakamının eksik olmasından dolayı 110 TL verip ruhsat yenilettim. Yanyana 5 adet sıfır olması gerekiyormuş. 4 adet varmış. Muayeneden geçmemişti.
Oluyor böyle şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 9 Aralık 2013; 13:42:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Ruhsattaki şasi numarasındaki bir tane sıfır rakamının eksik olmasından dolayı 110 TL verip ruhsat yenilettim. Yanyana 5 adet sıfır olması gerekiyormuş. 4 adet varmış. Muayeneden geçmemişti.
Oluyor böyle şeyler.
Hocam sorun işini düzgün yapmayan bir memurun cezasını senin kendi cebinden ödemen. Harcadığın zamanı saymıyorum. Ve o memura kimse bir şey demediği için aynı hata yapılmaya devam ediyor. Gerçekten anlamak çok güç. -
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
Oluyor böyle şeyler.
Hocam sorun işini düzgün yapmayan bir memurun cezasını senin kendi cebinden ödemen. Harcadığın zamanı saymıyorum. Ve o memura kimse bir şey demediği için aynı hata yapılmaya devam ediyor. Gerçekten anlamak çok güç.
@*President*
Bir zamanlar ben de delsol kullanmıştım. Emniyet müdürlüğünde bir memurla yaptığım diyalog dün gibi aklımda. Ruhsatta 5 kişilik yazmışlar. Ben diyorum araç 2 kişilik 5 değil. Memur diyor araç 5 kişiliktir sen 2 kişiliğe dönüştürmüşsündür. Bu anıyı kötü bir el şakası tadında hatırlarım
-
'' Ben olsam hemen mahkemeye başvururum '' cular gelmiş yine -
Eşimin aracında da dizel yerine benzinli yazıyordu. Sonuç ruhsat değişmesi gerekiyordu bi şansımı deneyim dedim geçti. -
benim aracım da tek kapı seat ibiza ruhsatta sedan yazıyor ve airbag ısığı yanıyor geçer mi acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: basketbol6
quote:
quote:
Oluyor böyle şeyler.
Hocam sorun işini düzgün yapmayan bir memurun cezasını senin kendi cebinden ödemen. Harcadığın zamanı saymıyorum. Ve o memura kimse bir şey demediği için aynı hata yapılmaya devam ediyor. Gerçekten anlamak çok güç.
@*President*
Bir zamanlar ben de delsol kullanmıştım. Emniyet müdürlüğünde bir memurla yaptığım diyalog dün gibi aklımda. Ruhsatta 5 kişilik yazmışlar. Ben diyorum araç 2 kişilik 5 değil. Memur diyor araç 5 kişiliktir sen 2 kişiliğe dönüştürmüşsündür. Bu anıyı kötü bir el şakası tadında hatırlarım
Aynen öyle, bu tip anormal diyaloglara alışkınız delsol kullanıcıları olarak. Benim delsol'un ruhsat hala değişmedi, 5 kişilik yazıyor ve kaç muayene daha gözlerinden kaçar bilmiyorum.
Beni de bir kere asayiş polisi durdurup bu yarış arabası mı? diye sormuştu. Bende ne amaçla kullanırsan o amaca hizmet eder dedim :)
Yarış arabasıyla trafiğe çıkmak yasak değil mi? dedi.
Bende muayenem var, sigortam var neden yasak olsun ki? dedim.
Sonra sustu kaldı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: basketbol6
quote:
quote:
Oluyor böyle şeyler.
@*President*
Aynen öyle, bu tip anormal diyaloglara alışkınız delsol kullanıcıları olarak. Benim delsol'un ruhsat hala değişmedi, 5 kişilik yazıyor ve kaç muayene daha gözlerinden kaçar bilmiyorum.
Beni de bir kere asayiş polisi durdurup bu yarış arabası mı? diye sormuştu. Bende ne amaçla kullanırsan o amaca hizmet eder dedim :)
Yarış arabasıyla trafiğe çıkmak yasak değil mi? dedi.
Bende muayenem var, sigortam var neden yasak olsun ki? dedim.
Sonra sustu kaldı.
Arka camın inmesi de problem. Polis kontrolünde arka camın kırık diye neredeyse ceza yiyordum
-
aynı sorunu mitoda yaşamıştım. . ankarada yaklaşık 100 km lik fazladan gidilmiş yol, boşa geçen toplam 1 gün ve yeni ruhsat ücretine (tam hatırlamıyorum 70 veya 90 tl idi) mall olmuştu bana . . -
Teknisyen 'Böyle araçlar hep geliyo onlarıda geçirmiyoruz' diyo bide var mı böyle bişey. -
ruhsatta 4 kişilik yazıyor. arabada 4 adet emniyet kemeri var.
ağır kusur sebebiyle muayeneden geçmedi ve Tuvturk yetkilisi aracın 5 kişilik olduğunu söyledi ve ruhsatta yazılan 4 kişiyi 5 olarak emniyette düzeltmem gerektiğini söyledi.
emniyete gidip ruhsatı değiştirecegim ve araç 5 kişilik olacak. bu sefer de emniyet kemeri sayısı 4 olduğundan yine muayeneden geçememe gibi bir durum sözkonusu olabilir mi?
bu arada bu 4-5 kişi mevzu vatandaşı mağdur etmek, devletin vatandaşa zulmü , zaman ve maliyet kaybından başka bir şey değil.
bu arabalar muayeneden geçemeyecek kadar ağır kusurluysa neden ithalat izni veriyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kasıtlı bile yapıyor olabilirler.Bakmadan bas geç gelince devlet köşe.Ülkeye ithal edilen arabaya bir bakın değil mi?Kaç tane koltuk var diye
Bu insanlar her yerde yeni Mercedrs Citiho'da ters olarak sağ ön tekerin orada bir koltuk var.Normalde kilolu insanlar için yapılmış ama geniş.Tek kişilik olduğunu koltuk başlığından anlarsın ama her otobüste bizim millet gidip 2 kişi oturmaya çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mühim olan evrak işi dönsün para kazanalım. Olay bu.
Her araca yazılan " far hatası " hafif kusur değil. Ağır kusur olmalı. Yolda can güvenliğini, sürüşü etkileyen asıl şey bu..
Ama tekniğimiz buna yetmemesinden midir, kafamızın basmamasından mıdır hiç alakası olmayan şeyi ağır kusur sayıyoruz...
Neyse.. Böyle devam..
Not: bu yaptığım eleştirinin kurum ve siyasetle alakası yoktur. Bütün mesele insanımızda bitmektedir..
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 23 Temmuz 2014; 4:13:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hamdi0555
Mühim olan evrak işi dönsün para kazanalım. Olay bu.
Her araca yazılan " far hatası " hafif kusur değil. Ağır kusur olmalı. Yolda can güvenliğini, sürüşü etkileyen asıl şey bu..
Ama tekniğimiz buna yetmemesinden midir, kafamızın basmamasından mıdır hiç alakası olmayan şeyi ağır kusur sayıyoruz...
Neyse.. Böyle devam..
Not: bu yaptığım eleştirinin kurum ve siyasetle alakası yoktur. Bütün mesele insanımızda bitmektedir..
İyi forumlar.
iyi de arkadaş bu farı nerede ayarlatacağız? ben farı kusursuz olan bir tane araç görmedim, yetkili serviste ayar yaptırıp götürüyoruz yine kusur yine kusur, zaten önceden ağır kusurdu hatalarını anlayıp hafif kusur yaptılar
Benzer içerikler
- 75 80 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır
- yahudi mercedesi
- citroen c4 lastik hava basıncı kaç olmalı
- klimalı broadway
- hidrolik debriyaj neden boşalır
- hyundai bayon bagaj hacmi
- togg şarj ücreti
- 2025 golf fiyat
- renault symbioz
- byd satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X