Öğlen arası mesaiye dönerken arkadaşa iş yerinin marketine urgamayı teklif etim ve markete girdik. Girer girmez mücevher reyonunda yeni gelen kadın kol saatleri dikkatimi çekti, arkadaş sordum: "Hanigisi güzel?" "Abi kare olanını beğendim" "Evet benim de dikkatimi çekti, alacağım..." deyip görevliye fiyatını sordum: "3.000 TL civarı olması lazım..." "Taksit yapıyor musun?" "Vade farksız 5 taksit" deyince kartımı uzattım ve hedaye paketi yapmasını istedim. Arkadaşla vedalaşıp ofise girdim. Ofis arkadaşıma anlatınca önce inanmadı: "Abi 3.000 TL senin harcayacağını zannetmem, sen ki ucuz diye kokmuş tavukları, köpüren sucukları bize mangalda yedirmeye çalışan birisin..." deyince çıkartıp fişini gösterince ciddileşti ve; "Abi bunu kime vereceksin ki? Daha vereceğin şahıs ortada yok" şeklinde bir yorum yabtı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 14 Ocak 2025; 16:5:46 > |
Mücevher Satın Alınca Arkadaşın Tavrı
-
-
3000 tlye neyin mücevherini aldınız hocam kömür mü
-
3000 TL'ye mücevher aldım diyebilen bir insanla kokmuş tavuk ve köpüren sucuk yiyen insan aynı profil zaten.
-
tavuk mücevheri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine gelince cimri, karılara gelince ise tam tersi olan bu herüfün kurguladığı farklı bir plan ile karşı karşıyayız; muhtemelen kendisini sayısız kere eken ve artık ne yalan uyduracağı konusunda elindeki tüm malzemeleri tüketen 20 lik rusu bu 3000 liralık mücver ile kandırıp kendisini mutlu edeceğini sanıyo...kendisi fakirlikten sürünüp sırf fatura şişmesin diye haftada 1 duj alan, yazın ve kışın klimayı dahi açmayan ve kokuşmuş, skt gelmiş gıdaları midesine çöp niyetine gönderen, yapayalnız usa seyahatinde dahi çift kişilik odada tek başına kalan, çift kahvaltılı hotelde kalan, torunu yaşında olabilecek ergenlerin popüler keko tıraşını qafasına uygulayan ve 2 çeşit tanga koleksiyonu olan bir herüften bahsediyoz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Ocak 2025; 8:59:3 > -
Market, hatta is yeri marketinden iki porsiyon iskender parasina oyuncak saat aldiniz, arkadasiniz sizle bu yuzden dalga geciyor olmasin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3000 tlye neyin mücevherini aldınız hocam kömür mü |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X