Şimdi Ara

Muğla tıp vs hacettepe diş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aradığım post bu aynı şeyleri düşünüyoruz benim sıralam 12200 senin kaç reis
  • Sınava hangisi için çalıştıysanız o siz hangi bmlümü sevdiğinizi bilirsiniz

• Tmyim fakat muğlalıyım, emin olun muğlaya gelseniz hiç pişman olmazsınız çok seversiniz ayrıca hastanesi yeni yapıldı ve çok güzel.Liberal bir şehir yani özgürlükçü.Daha batılı bir yapısı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muğla mis gibi yer, Ankara'da dağın tepesinde diş okuyacağınıza TIP okuyun.
  • Hacettepe dis

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Tmyim fakat muğlalıyım, emin olun muğlaya gelseniz hiç pişman olmazsınız çok seversiniz ayrıca hastanesi yeni yapıldı ve çok güzel.Liberal bir şehir yani özgürlükçü.Daha batılı bir yapısı var.
    yeni derken ne zaman hocam bu sene mi önceki sene mi? Sıralamayı etkiler diye soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelecekteki hedefinize bağlı, ilgi ve alakanıza bağlı hocam. ben hacettepe dişteyim 4. sınıf bitti. iki alan benzer görünse de aslında çok farklı. iki alan da çok çalışma istiyor eğer diş daha kolay diye yazacaksanız yazmanızı tavsiye etmem. dişin pratik eğitimi çok zorlayıcı özellikle el beceriniz iyi değilse. birisi hem ağır teorik ders yükü hem de fazla pratik çalışma istiyor, diğerininse ağır teoriği var sürekli ezber yapmak gerekiyor. bana kalırsa okulu ve hocaları araştırın kaç prof var fakültede, kaç akademik yayını var, hocalar nereden mezun gibi, hocaların mezun olduğu yer sizin doktorada referansla o yere daha kolay kabul edilmenizi sağlayabilir, okul adıysa özelde çalışacaksanız iyi bir referans olabilir. ancak dişte malzeme masrafı, okurken yaşanan mobbing bunların hepsi düşünülmeli. devamsızlık sayısı az, pratik derslerde hocalar yoklamayı sıkı tutar. ki dişte de uzmanlık yapman gerek artık direkt mezun ol paranı kazan da artısı kalmadı. mezun sayısı da fazla. hacettepe'den mezun olmanın getirisi olur özellikle akademik hayatta önü çok açık dişin, yine de doktora yapmak da torpil ya da çok sıkı çalışma istiyor. önü açık derken bahsetmem gereken önemli bir şey daha özel klinikte ve devlette aynı anda çalışamıyorsun. doğu görevi dişe biraz zor gelir, çünkü masraflı bir bölüm her yere ünit açmak kolay değil. sorun ömür törpüsü olması ama yine tercih döneminde olsam yine dişi seçerdim, ben eminim ki burada tıp diş yazmayın diyen insanlara yine bir seçenek versen çoğu yine aynılarını seçerlerdi. mesleğini sevmek çok önemli. ne onunla ne onsuz durumu yani. omü tıpla hacettepe diş arasında kalmıştım ben de tercih döneminde. mutlaka çalışma koşullarını ikisinin de bir gün gözlemle, okulları araştır ama en önemlisi kalbinden geçen hangisiyse onu seç. hakkında hayırlısı olsun dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 18 Temmuz 2019; 4:50:40 >

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    muğla cidden efsane yer ya :D okunur
  • diş daha iyi ama bu sene rağbet çok fazla hacettepe dişi çantada keklik görmeyin bence

• muğla tıp

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    Bunlara katılmakla beraber çoğu yerli öğrenciden geçinmeye çalışır muğla öğrenci şehri değil kesinlikle ev kiraları da ortada zaten ama doğası müthiş.Muğla tıpı tercih etmeyi düşünenler pm atabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.