Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi [Güncelleniyor] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomici tmm kardeş tekrar teşekkürler dershane hocalarıma da bir danışayım kararsız kaldım.

@rebel07
    hayırlı olsun kardeş
  • Teşekkurler @carther & @ekenomici

@onur_1903 sayfada hata olabiliyor sanırım..Ben birkac denemeden sonra başarabildim =) Ayrıca kaydet dedikten sonra onun cıktısının alınması gerekıyormus ve kayıtta lazım oluyormus..Bunuda unutma zaten yazıcaktır ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel07

Teşekkurler @carther & @ekenomici

@onur_1903 sayfada hata olabiliyor sanırım..Ben birkac denemeden sonra başarabildim =) Ayrıca kaydet dedikten sonra onun cıktısının alınması gerekıyormus ve kayıtta lazım oluyormus..Bunuda unutma zaten yazıcaktır ;)

Sorun tarayıcımdanmış :)

Explorer ile girdim oldu
  • mrb arkadaşlar bende bu yıl muğla iktisat kazandım. gerekli belgelerde sağlık raporu deniyo. iktisata ne alaka:S bide nerden alabilicem ben bunu. herhangi bir sağlık ocağından yada özel bir sağlık kuruluşundan alsam geçerli olur mu acaba??
  • @gulayy senin sorunun aynısını bende sorucaktım bilgi alabilirsek sevinirim
    birde arkadaşlar
    2008-2009 Öğretim Yılında Muğla Üniversitesi'ni Yeni Kazanan Öğrenciler için Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu yeni
    bu tıklama yeri ne kadar daha aktif kalacak biliyormsunuz _?
  • Ben de bir 96 girişli 2002 çıkışlı matematik mezunuyum. Niye 6 yıl demeyin 1 yıl hazırlık 1 yıl da uzattım o yüzden.

Hasan ÖZEKES vardı dekan ve bölüm başkanı. Karizma adamdı gitti Okan Üniversitesine.

Şimdiki rektör Şener OKTİK de Fizik derslerimize girerdi. Geçen yıl diplomamı almaya gittim de bayağı değişmiş ve büyümüş kampüs. Elimizde büyüdü kerata. Küçüklüğünü bilirim. Böyle görünce insan duygulanıyor.

Sağolsun Sıtkı KOÇMAN çok destek verdi üniversiteye. Bu kadar hızlı büyümesinin (bina olarak) sebebi odur. Umarım akademik kadrolarda da büyümüştür.

• @mewluth
    Hocam bilgiler için teşekkürler bu kadar büyük bir dh ci çıkıcağını hiç düşünmemiştim
    hazır sende buraya gelmişken fun clubmı kursam ne

Şaka bi yana arkadaşlar bugün üniversitenin yolladığı kılavuz elime geçti.Allahtan kargoyla yollamışlar bizim buradaki ptt dağıtım acayip yavaş ilerliyordu.şimdi @gulayy arkadaşımızın sorusunu öğrenmeliyim sağlık raporunun yanında parantez için bölümler falan yazıyo acaba sadece o bölümleremi istiyor arayıp sorsam mı?

• O bölümlere tam teşekküllü hastaneden istiyo anladığım kadarıyla.Yani biz bi sağlık ocağından falan alsak da olur herhalde

Dostum sen nerede oturuyosun ben İstanbul'dayım hala gelmedi.
  • Ben İzmirdeyim persembe gunu geldı bana yurtici kargoyla..

ZAten klavuzun(gonderdıklerı) aynısı MU.edu sitesindede var pdf olarak..
    Ayrıca benım kafama takılan bı soru var..Uluslararası lojistikte hazırlık varmı hala ogrenemedım :S yok yazıyor ama var dıyo millet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel07 -- 23 Ağustos 2008; 15:55:01 >
  • @onur_1903
    Ben izmirde oturuyorum kardeş aras kargoyla bugün elime ulaştı

rebel07 senin ve Ekonomici nin dediği gibi sitedeki pdf den bi farkı yok

yalnız şöyle bi durum var sitede muğlada nerede kalıcaksınız diye bi soru var ben yurtta kalmayı düşünüyorum yurt yazsam sonra yurt çıkmazsa ne yapıcam
  • klavuz benmde elime geçti. sağlık raporu aldım ben bugün özel bi tıp merkezinden p.teside merkez sağlık ocağından alıcam artık hangisini kabul ederlerse
  • Arkadaşlar İ.İ.B.F için sağlık raporu istenmiyor. Boş yere almayın. Parantez içindeki bölümler için isteniyor sadece

Mevlüt hocam sizin de Muğla'dan mezun olacağınız aklımın ucundan geçmezdi gerçekten

C@RtHeR anasayfadaki o bölümle ilgili bir işin varsa ve biraz daha vakit gerekiyorsa yayından kalktıktan sonra da bir şeyler ayarlamaya çalışırım rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 23 Ağustos 2008; 23:59:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

Arkadaşlar İ.İ.B.F için sağlık raporu istenmiyor. Boş yere almayın. Parantez içindeki bölümler için isteniyor sadece

Mevlüt hocam sizin de Muğla'dan mezun olacağınız aklımın ucundan geçmezdi gerçekten

C@RtHeR anasayfadaki o bölümle ilgili bir işin varsa ve biraz daha vakit gerekiyorsa yayından kalktıktan sonra da bir şeyler ayarlamaya çalışırım rahat ol.

Saolasın valla hızır gibi yetiştin gene
    ya yazıcımda problem var kartuşla ilgili onun için sordum eğer kısa zman kalıcaksa kafeden falan çıktı almayı düşündüm birde hep son anda yapıyorum yurt başvursunuda az önce yaptım artık ilk yıl devlet yurdunda kalmayı düşünüyorum oda cıkarsa tabi ortam yabancı,değişik şehir böyle şeyleri araştırmaya çalışıyorumda
    sağlık raporu benim için gerekmediğine göre bi fotoraf çektireyim birde katkı payını halledeyim benim iş tmm olur inşallah

• Orayı doldurup çıktısını almak gerekiyormuş kılavuzda doldurulacak belgelerde gösteriyor

oradaki sorularda Mezuniyet Dereceniz diye bi soru var bu diploma notumu ?
  • Ekonomici eminsin di mi sağlık raporu istenmediğine sakata gelmeyelim
  • Eminim Onur rahat ol

C@RtHeR mezuniyet derecesi dediği diploma notudur evet.
  • aa boşuna saydım 40ytl rapor için demek. neyse artık arkadaşım sağolasın içimiz rahat en azından. ya bide şimdi o kayıt formunu doldurdum bn. bazı bölümler zaten hazır haldeydi kimlik bilgileri falan. lise adı kısmı da doluydu. özellikle denedim ama birşey yazamadım oraya hazır bilgileri değiştiremiyorsun. boş olan kısımları tamamlayıp kaydettim. çıktıya bir baktım lise adı kısmında null yazıyor okulumun adı yazmıyor. e değiştiremiyorum da. bu şimdi önkayıt yerine geçtiğinden acaba bana sorun çıkartır mı kayıt sırasında. diplomam elimde hangi okul olduğu belli sonuçta ama yinede bi korku oluştu bende. bi sorun çıkar mı bilginiz var mı acaba?
  • arkdaslar benımde bı kac sorum olcak

ben mugla unıversıtesı 2 yıllık ınsaat bolumunu kazandım

1.ingilizce dersleriyle benım bı ılgım var mı?(zorunlu dersler istege baglı dersler falan)

2.ınsaat bolumu ıcın saglık raporu lazım mı?

3.ben 1990 dogumluyum askerlıkle ılgılı belgelerden doldurcagım bısey var mı?

sımdıden tsk edıyorum arkdaslar
  • Slang_1903 kardeş öncelikle hayırlı olsun
    1.ösym kılavuzunda özel koşullarda berlirtilmemiş sanırım yok
    2.(Muğla Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Hemşirelik Bölümü, FethiyeSağlık Y.O. Hemşirelik Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için Muğla Üniversitesi Mediko Sosyal Eğitim Merkezi veya 1. Kademe Sağlık Kurumlarından alınan raporlar yeterlidir.)bu bölümler dışında sağlık raporu istenmiyormuş.
    3.Sanırım sorunun cevabı bu madde 5- Askerlik Belgesi (1986 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak)
    1987–1988–1989 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.

Not:Çok emin olmamakla beraber cevaplamaya çalıştım yanılıyor olabilirim.Bir hatam varmı diye kontrol ederseniz sevinirim arkadaşlar

• öncelıkle zahmet edıp yanıtladıgın ıcın tsk ederım.verdıgın cvp ların hepsı dogru unıversıteyı aradım ve dırek ordan da bılgı aldım aynı konularda merakı olanlarda boylelıkle meraklarını gıderebılırler

quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

Slang_1903 kardeş öncelikle hayırlı olsun
    1.ösym kılavuzunda özel koşullarda berlirtilmemiş sanırım yok
    2.(Muğla Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Hemşirelik Bölümü, FethiyeSağlık Y.O. Hemşirelik Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için Muğla Üniversitesi Mediko Sosyal Eğitim Merkezi veya 1. Kademe Sağlık Kurumlarından alınan raporlar yeterlidir.)bu bölümler dışında sağlık raporu istenmiyormuş.
    3.Sanırım sorunun cevabı bu madde 5- Askerlik Belgesi (1986 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak)
    1987–1988–1989 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.

Not:Çok emin olmamakla beraber cevaplamaya çalıştım yanılıyor olabilirim.Bir hatam varmı diye kontrol ederseniz sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.