Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi [Güncelleniyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FEN-EDEBIYAT FAKÜLTESI
    1-C@RtHeR - Felsefe(i.ö) 1. Sınıf
    2-seboist64 - Felsefe 4. Sınıf

IKTISADI VE IDARI BILIMLER FAK.[/b]
    1-
    2-

EGITIM FAKÜLTESI
    1-
    2-

Muğla üniversitesinde olup grubumuza dahil olmak isteyenler bu konuya mesaj atabilir
    Hangi fakülte, hangi bölüm ve kaçıncı sınıf olduğumuzu yazarsak çok daha iyi olur

Örnek : C@RtHeR Fen-edebiyat Felsefe(i.ö) 1. Sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@RtHeR -- 20 Nisan 2009; 12:14:09 >

• hiç mi yok ?
  • Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz arkadaşlar.

Evler öğrencilere yüksek fiyatlarda kiralanıyor ancak 2-3 kişi kaldığınızda makul bir ücret ödeyebiliyorsunuz. Muğla/Merkez öğrenci odaklı bir şehir, o konuda pek sıkıntı yaşamazsınız. İş imkanını kendinize kalmış bir şey. Şu anda Akbank'ta staj yapıyor olmama rağmen çevremden bankayı bırak bizimle çalış gibi teklifler geliyor. Kendinizi kanıtlarsanız (en azından) yaz döneminde işsiz kalmazsınız.

Şu anda aklıma gelenler bunlar, yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım
  • Ben de Muğla İşetme'yi kazandım
  • Tekrardan merhaba arkadaşlar
    kayıt için gerekli belgeler vs nereden ulaşabilirim
    http://www.mu.edu.tr/
    buradan baktım fakat bulamadım birde sanırım üniversitedede part time iş imkanı varmış bilginiz varsa onuda öğrenmek isterim tşkkürler.
  • Evet üniversitede part time iş imkanı mevcut. Kütüphane, öğrenci sarayı(yemekhane) ve bir iki tesiste daha part time olarak çalışabiliyorsunuz. Ben de üniversitenin bilgi işlem dairesinde 1.5 sene çalıştım. Pazartesi günü öğrenci işlerindeki tanıdıklarıma sorarım senin için gerekli evrakları Birkaç güne kadar da sizlere büyük bir zarf içinde gerekli evrakların listesi ve öğrenci kılavuzu postalanmaya başlayacaktır.

Onur sen de aramıza hoşgeldin. Ben de iktisattayım
  • Öğrendikten sonra buraya da yazarsan çok iyi olur..

Hoşbulduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederiz dstum saolasın
    şuan benim ne yapmam gerekiyor kayıt için falan onlar yollucakmı bekliyimmi nabayım heyecanlıyım biraz
  • Yazacağım tabi ki Onur merak etme

C@RtHeR heyecan yapmana gerek yok, 10 Eylül'e kadar vakti var kayıtların. O zamana kadar hem ben öğrenmiş olacağım hem de evraklar elinize ulaşmış olacak. İzmir'in tadını çıkarmaya bak bence.
  • Kayıt Tarihi 01/09-08/09/2008
    bu zmana kadar dediğin gibi izmirin tadını çıkarayım sonra muğlaya geçeriz
    tekrar teşekkürler
  • C@RtHeR bugün bilgi işlemdeydim fakat daha gerekli evraklar daha webmaster arkadaşıma ulaşmamış. Ulaşır ulaşmaz buraya yazacağım.

http://www.dijital.mu.edu.tr/Ogrenci/IdentityForm/Login.jsp bu linke yine de bir bakın belki yararlı bir şeyler mevcuttur içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 18 Ağustos 2008; 19:58:42 >
  • Bende bu sene Mugladayım arkadasım ayrıca sen gibi İzmirliyim bende..
    Dalaman myo uluslararası lojistik bolum..

Arkadaşlara benimde bi sorum olucak..Bu bolumde hazırlık sınıfı bulunmaktamı acaba bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Mugla hakkında cok şey okudum kimisi cok iyi kimisi cok kotu diyor =) bakalım artık..
  • Kayıt İçin Gerekli Belgeler
    1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)
    2- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)
    3-Nüfus Cüzdanının (Noterveyamuhtaronaylı)fotokopisi
    4-İkametgah Belgesi
    5- Askerlik Belgesi (1986 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkekadaylar için askerlik şubelerinden alınacak)
    1987-1988-1989 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.
    6-12adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla
    tan ıtabilecek şekilde, baş ve boyun açık, sakalsız olmalidir)
    7-Öğrenci Katkı Payı Makbuzu. (Kredi Yurtlar Kurumuna Katkı Kredisi için müracaat eden öğrenciler
    2008-2009 Eğitim-Öğretimyılı Güz yarıyıl kredi miktarı kadar taahhütname imzalayacaklardır.)
    8- Sağlık Raporu {Muğla Sağlık Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Hemşirelik Bölümü, Fethiye
    Sağlık YO. Hemşirelik Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için tam teşekküllü hastahaneden
    alınmış heyet raporu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için Muğla Üniversitesi Mediko Sosyal Eğitim
    Merkezi veya 1. Kademe Sağlık Kurumlarından alınan raporlar yeterlidir.}

Evinize postalanacak olan kılavuzun pdf hali :

http://www.mu.edu.tr/t/duyuru/2008/08/klavuz.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 19 Ağustos 2008; 14:18:14 >

• Dostum çok teşekkürler...

Şu bilgi kayıt formu ne uyuz bişey yaz her yeri doldurdum 'Bilgileri Dikkatlice Okudum ve Cevapladım' ı işaretledim ama Bilgileri Kaydet butonu bi türlü aktif olmadı var mı bunu beceren?
  • Rica ederim
  • Mümkünse bişey daha soracaktım.

Sanırım bu derslerin başlamasından önce bi İngilizce sınavı varmış galiba ona girmek mecburi mi?Bi bilgin var mı?
  • Bir kaç tane İngilizce sınavı var.

Biri muafiyet sınavı; "where ... you from ? " tarzında soruların sorulduğu, sınavdan 50 veya 70 aldıktan sonra hiçbir suretle İngilizce dersi görmemenizi sağlayan sınav.

Intermediate sınavı; adı büyük ihtimal bu değil, bu sınavı geçtikten sonra isteğe bağlı hazırlık okumuş ve başarılı olmuşsunuz muamelesi görüyorsunuz ve bir sene isteğe bağlı hazırlığı almadan ileri düzeyde İngilizce eğitimi almaya başlıyorsunuz.

Muafiyet yerine ikinci olarak bahsettiğim sınava girip iyi bir eğitim almanızı tavsiye ederim bana soracak olursanız
  • Anladım çok teşekkür ederim.

Bu sınav tarihi sanırım 9 Eylül gözüküyo ve dersler 15'inde başlıyo biraz saçma olmuş yani arada 6 gün var :).Acaba bu sınava girmesem bişey olur mu?
  • Ekonomici
    Dostum bilgiler için teşekkür ederiz.

"Muafiyet yerine ikinci olarak bahsettiğim sınava girip iyi bir eğitim almanızı tavsiye ederim bana soracak olursanız"

şimdi bizim bölümde isteğe bağlı kontenjan dahilinde 1 sene hazırlık programı var ingilizce veya almanca şimdi ben bi sene hazırlık okusam nasıl bir faydası olur bölümüm felsefe daha sonra diplomada falan yazarmı ne önerirsin ?
  • İşin diploma kısmını bilmiyorum C@RtHeR. Kayıt için geldiğinizde bölümünüzdeki hocalara danışsanız daha sağlıklı bilgi almış olursunuz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.