Muafiyet sınavını kazandığımı varsayarsam bu İng. dersleri nolucak yani hiç görmicem sanırım ve mesela pazartesi günü sadece İngilizce var.?
Öyleyse Pazartesi günü de tatil yapacaksın demektir Onur
quote:
Orjinalden alıntı: Ekonomici
Öyleyse Pazartesi günü de tatil yapacaksın demektir Onur
Bak bu habere çok sevindim
Çok saol
Nerdesiniz arkadaşlar
Ben Muğla'dayım valla
Bayramdan sonra ben de Muğla'da olacağım, hala Marmaris'te sürünüyorum. Bir gün forum olarak buluşalım derim arkadaşlar ne dersiniz
bayram sonu bende mugladayım
Diğer arkadaşlar sanırım Muğla'ya adapte olma çabasından dolayı foruma giremiyorlar
Belki gelmemişlerdir bile
Seni bulmuşken bişey soracam muafiyet sınavına girdim sonuç sayfasında 6-Ortak Zorunlu İngilizce MUAF olanlar! kısmındaki dosyayı indirdiğimde kendi bölümümüe tıklıyorum ve 60 aldığım yazıyor(sanırım geçme notu 50 ) ama MUAFİYET SINAVI SONUÇLARI !!!'na tıkladıgımda adım çıkmıyor.Garip bi durum ben şimdi muaf mıyım?
Muğladan Selamlar Muafiyet sınavına girmeye niyetliydim fakat uyanamadım yaw siz hepiniz şuan muğladamısınız ?
Merhabalar arkadaşlar konuyu şimdi gördüm ve yazayım dedim. Ben de muğla üniversitesi mezunuyum (lisans ve yüksek lisans) şu anda da fizik bölümünde görevliyim. Benimde yardımcı olabileceğim birşeyler olursa seve seve yardım ederim arkadaşlar. Hepiniz hoşgeldiniz. DH forumunu Muğla Üniversitesinde üye olup takip eden çok kişi var aslında konu pek görünürde olmadığı için burası gözden kaçmış sanırım.
Saygılar.
Onur ne desem yalan olur, fakülte öğrenci işlerine danışman daha sağlıklı bence.
C@RtHeR şu anda Marmaris'teyim fakat bayramdan sonra bilgi işlemde olacağım yine. İstediğiniz zaman buluşabiliriz.
Uyar hocam bayramdan sonra bi dh buluşması yakışır =)
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar, gerçi bu saate pek bayram kalmadı ama
Memleketlere mi dağıldınız yoksa hayırdır?
Evet ben İstanbul'dayım.İnş. pazartesi akşamı yola çıkıcam.
Evet arkadaşlar gün kararlaştırmaya başlayalım derim ?
ya arkadaşlar kusura bakmayın yurtta misafir kaldığımdan pek girmek mümkün olmuyor düşünürseniz kampüsde falan buluşma yapabiliriz herkeze uygun bir zamanda ne dersiniz ?