Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi [Güncelleniyor] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık herkes muğladadır, hrkes bu konuya üyeyse esajlar gider zaten, gitmezsede PM yoluyla ulaşabiliriz.
  • Bir cumartesi gerçekleştirsek nasıl olur?
  • gelcek gelmicek kişiler buraya yazarsa iyi olur beyler. maviçatı uyar resim falan çekeriz :D
  • Evet arkadaşlar listeyi yapsak yavaş yavaş.

1-Ekonomici
    2-?
  • 1-Ekonomici
    2-C@RtHeR
    3-?
  • Kayıt yaptırdıktan sonra unuttu herkes bu konuyu.
  • biraz o hesap oldu vizelerde yaklaşıyo bazılarınında başladı
  • Arkadaşlar 28 Ekim öğleden sonra sanırım resmi olarak tatilmiş bizim üniversitede de tatil mi? (Soru çok saçma demeyin malum isterlerse ders yapabilirler)
    Birkaç gün içinde cevap yazarsanız çok güzel olacak Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 24 Ekim 2008; 0:46:45 >
  • Genelde tatil olmuyor, tam gün ders işleniyor
  • Eyvallah
  • Arkadaşlar "Ekonomici" hocam ne de olsa bir genelleme yaptı başka fakültelerden tatil hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın, teşekkürler.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar ben bunu 3 ayrı fakülte öğrenci işlerine sordum 28 ekim salı günü öğleden sonra resmi tatil olduğunu ve ikinci öğretimlere ders olmadığını söylediler bu yüzden ben bu gece memlekete gidiyorum sanırım öteki pazartesi dönücem.
  • Sizde gidip sorun sonra tatil olmaz falan bana kızmayın
  • @C@RtHeR bizim bölümden kime sordun baba herhangi bi hoca bişey dedi mi?
  • Bizim danışman hocası erol hocaya da sormuştum felsefeye giriş dersine giriyor bizim fakat hocadan hocaya değişebiliyormuş o yüzden tek tek sormakta fayda var bu arada ben izmirdeyim, izmirden selam =)
  • Bende memleketteyim
  • hocalara falan sordun dimi sonra sorumluluk kabul edilmez söylim
  • Başka bölümden birkaç arkadaş kesin olarak yok dedi, e sende Erol hocaya falan sormuşsun artık diğer hocalarda yapmaz herhalde yapsada katılım az olur ki yapsada olsun artık
  • ekmeyi göze aldın dmek benim gibi
  • Evet.
    C@RtHeR konu başlığını şöyle buluşma toiği veya kulüp tarzında bişey yapsan?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.