İİBF, Fen Edebiyat, Eğitim herkes kendi fakultesinden paylaşım yapar genel resim aktivite falan ekleriz...
arkadaşlar kusura bakmayın vizeler yüzünden uzun süredir giremiyorum şunları atlatınca dediğiniz gibi bi başlık yaparım tahminimce konudakilerde bu yüzden giremiyolar o zaman bakalım
Eyvallah.
Ekle C@RtHeR ,
seboist64 Felsefe
bende 2008 sosyal bilgiler ögretmenligi mezunuyum.yardımcı olabilecegim birşey varsa seve seve
Tekrardan merhaba arkadaşlar Muğlada yurtta kaldığımdan pek netle aram olmuyor dolayısıyla konuylada ilgilenemiyorum. ilgilenebilecek arkadaşlar devralırsa çok sevinirim [gerçi dönem bitti :(]
Muğla'da istatistik okuyan var mı?
Duyduklarıma göre son zamanlarda en çok gelişen üniversitelerin başında.. Ama işte İst-Ankara-İzmir gibi yerlerden gelenlere baağı küçük gelir gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_t
Muğla'da istatistik okuyan var mı?
Hadi geçtim istatistiği. Elektronik ve bilgisayar öğretmenliği okuyan var mı?
Yeni kayıtlar, yeni bilgiler, up!
Bu konu dikkatimi çekmemişti iyi oldu. Uplayanın elleri dert görmesin.
bizde varız kaç yıl olmuş görmemişim ya başlığı yazıver oraya iktisat iö 07 girişli
arkadaşlar nasılsınız baştan sona tüm topici tekrar okudum biraz değişik oldum :) kimler ne yapıyor bir hortlatayım dedim topici inşallah görürsünüz
Birde ben yukarı çıkarayım...
Yapmam gerekenler hafif hafif oturmaya başladı kafamda, sayenizde. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yine de soru işaretlerim var, cevaplarsanız sevinirim. :)
- Kayıt tarihim 06-09-2011 / 06-09-2011 olarak gözüküyor. Bu kayıt için sadece bir günüm olduğunu anlamına geliyor sanırım, doğru mudur? - Sınava girdikten sonra taşındım, haliyle sınav bilgilerimde eski evimin adresi vardı. Tahmin ediyorum ki, bu gönderilen kılavuz eski eve gidecek ve kargocu aramadığı takdirde bana ulaşmayacak. Sitedeki PDF 'ten çıktı alıp, doldursam işime yarayanlar problem olmaz değil mi? Ayrıca hangilerini doldurmak mecburi? Yüzeysel açıklayan biri olursa çok sevinirim.
- PDF 'te katkı payını yatırın gibi bir şey okudum. Bu bahsi geçen katkı payı harç mıdır? Tahmin ediyorum 280 küsür bir ücret harç olarak yatırılıyor. Bu ikisi aynı şey mi yoksa farklı bir ücret mi?
- PDF 'te okuduğum kadarıyla otobüs ile gelenleri üni 'nin servisi alıp, fakülteye kadar götürüyormuş. Ben uçakla Dalaman 'a gelmeyi planlıyordum, buradan alınma ihtimalim var mı? Yoksa eğer Dalaman 'dan en iyi şekilde nasıl gelebilirim. Bu noktada detay verebilirseniz sevinirim.
- Kayıt için sanırım sağlık raporu parantez için hariç bölümler için gerekli değil. Ayrıyetten 93'lü olduğum için askerlik durum belgesine de ihtiyacım yok. Bunları bilen/yaşayan bir arkadaş tastiklerse soru işaretlerinden kurtulabilirim sanırım. :)
Aklıma gelen şimdilik bunlar. Bir de kayıt sırasındaki kargaşa ve ilk gün problemleri var. Konu 2008 olduğuna göre mutlaka hala okuyan birileri vardır. Sizleri rahatsız edebilirim. :)
Bir de bu sene kazanan birileriyle rastlaşır, görüşme imkanı bulursam harika olur.
Cevaplarınızı bekliyorum, tekrardan teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Birde ben yukarı çıkarayım...
Yapmam gerekenler hafif hafif oturmaya başladı kafamda, sayenizde. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yine de soru işaretlerim var, cevaplarsanız sevinirim. :)
- Kayıt tarihim 06-09-2011 / 06-09-2011 olarak gözüküyor. Bu kayıt için sadece bir günüm olduğunu anlamına geliyor sanırım, doğru mudur? - Sınava girdikten sonra taşındım, haliyle sınav bilgilerimde eski evimin adresi vardı. Tahmin ediyorum ki, bu gönderilen kılavuz eski eve gidecek ve kargocu aramadığı takdirde bana ulaşmayacak. Sitedeki PDF 'ten çıktı alıp, doldursam işime yarayanlar problem olmaz değil mi? Ayrıca hangilerini doldurmak mecburi? Yüzeysel açıklayan biri olursa çok sevinirim.
- PDF 'te katkı payını yatırın gibi bir şey okudum. Bu bahsi geçen katkı payı harç mıdır? Tahmin ediyorum 280 küsür bir ücret harç olarak yatırılıyor. Bu ikisi aynı şey mi yoksa farklı bir ücret mi?
- PDF 'te okuduğum kadarıyla otobüs ile gelenleri üni 'nin servisi alıp, fakülteye kadar götürüyormuş. Ben uçakla Dalaman 'a gelmeyi planlıyordum, buradan alınma ihtimalim var mı? Yoksa eğer Dalaman 'dan en iyi şekilde nasıl gelebilirim. Bu noktada detay verebilirseniz sevinirim.
- Kayıt için sanırım sağlık raporu parantez için hariç bölümler için gerekli değil. Ayrıyetten 93'lü olduğum için askerlik durum belgesine de ihtiyacım yok. Bunları bilen/yaşayan bir arkadaş tastiklerse soru işaretlerinden kurtulabilirim sanırım. :)
Aklıma gelen şimdilik bunlar. Bir de kayıt sırasındaki kargaşa ve ilk gün problemleri var. Konu 2008 olduğuna göre mutlaka hala okuyan birileri vardır. Sizleri rahatsız edebilirim. :)
Bir de bu sene kazanan birileriyle rastlaşır, görüşme imkanı bulursam harika olur.
Cevaplarınızı bekliyorum, tekrardan teşekkürler.
Merhaba,
-Siteden Akademik/Kendi fakültenizi seçerseniz, öğrenci kayıt formunu resmi site veriyor zaten. Onu doldurduğunuz takdirde belgenizi tamamlamış olursunuz.
-280 TL ile belirtilen rakam dönemlik harç parasıdır. Bunun haricinde bir para ödemeniz gerekmez.
-Dalaman'dan nasıl gelindiği hakkında pek detaylı bilgiye sahip değilim. Gelmek istediğiniz nokta Muğla/Merkez yada üniversite yerleşkesi olan Kötekli. Bunu söylerseniz oradakiler yardımcı olacaktır.
-Doğrudur, askerlik ve sağlık raporuyla ilgili bir problem çıkacağını zannetmiyorum.
Bende geçen sene kazandım, elimden geldiğince yardım edebilirim. Ben ilk gittiğimde çok sıkıntı çektim, sizlerinde çekmemesi için elimden geleni yaparım.
Sorularınız olursa yazın, görüşmek üzere.
Teşekkürler, dün yaptım kaydımı Bursa dayım dönüyorum :)
Ethem Ruhi f bloktayim yurt olarakta.
Kayıt günü izlenimlerim çok iyi. Harika insanlarla tanıştım. Insallah eve vardığımda yazarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme