Şimdi Ara

Muğla Üniversitesi [Güncelleniyor] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim kardeş tekrar hayırlı olsun
  • Şimdi bu gelen kılavuzda katkı payı ve kayıt giderleri ücretinin Garanti Bankası'na yatırılıp makbuzunun dosyaya eklenmesi gerektiği yazıo.Acaba ne kadar yatırıcaz bankaya?
  • resmı gazetelerde yayınlandıktan sonra acıklancakmıs katkı payı ve kayıt gıderlerı ucretı
  • Kayıt için bankaya gittiğinizde de sistemde gözüküyor öğrenci numaranızı söylemeniz yeterli oluyor harçları yatırırken.
  • İşletme(İ.Ö) tahminen ne kadardır bi fikrin var mı?
  • bende muğla türk dili ve edebiyata yerleştim gerekli belgeler arasında katkı payı makbuzu yazıyo naısl ayarlayacaz onu bilgisi olan varmı
  • kardeş sen ikinci öğretim işletmenin fiyatını sormuştunn bizim bi arkadaşta ikinci öğretim işletmeye yerleşti sordum yaklaşık 900 ytl civarı bişi dedii
  • 2 taksit olark yatırıcaz yani 900'ü de mi?

Bi de bu resmi gazetede yayınlanmadan gidip yatırabilir miyiz bankadan?
  • mrb arkadaşlar bende işletme 2.öğretimi kazandım.yurtta kalırken ikinci ögretim birinci ögretim ögrencileri karısık mı kalıyo cok merk ettmde:)
  • Harç miktarları açıklanmış.

İ.İ.B.F İkinc Öğretim 646 Ytl.Çok pahalı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_1903 -- 28 Ağustos 2008; 14:21:35 >
  • (Edebiyat ve Sosyal Prog.) 555,50 yuhhh diyorum
  • Hayırlı olsun Özgün, gündüzcü ve gececiler ayrı bloklarda kalıyorlar bildiğim kadarıyla
  • teşekkür ederim:)
  • Bugün harç parasını yatırmaya gittim 1 eylülde başlıyor diyor bankadakiler şimdi ben direk muğlada yatırıp dekontu versem problem olurmu?
  • Orada çok sıra olabilir.Bence yatırıp öyle git
  • off offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@RtHeR -- 29 Ağustos 2008; 23:21:03 >
  • bende muğla edebiyata yerleştim mecburen 555 ytl yatıracaz carther kardeş başka çaresi yokk
  • evet kardeş onu bi şekilde halledicez fakat kalacak yer olarak napsam karar veremedim yurtta yedeklerdeyim özel yurtlardada bu şekil yığılma varmıdır nasıldır hiç bilmiyorum bu saatten sonra özel yurda başvurabiliyormuyuz ?
  • bende yurt basvurusunda 1111. yedegım:D bana gelmez heralde özel yurtlara nasıl basvuru yapcaz bılen var mı?
  • bende 1004üncü sıradan yedekteyim artık özel yurtlara kaldık heralde yada ortada kaldıkk gidip görecezz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.