buradaki belgeler dışında birşey gerekmiyor dimi arkadaşlar yarın gidiyorum kayıt için birde ordaki kayıt forumunu doldurup çıktısını aldım başka birşey gerekmiyor dimi sonra muğladan dönmüyelim. =)
slm arkadslar bana yurt cıktı ama yurt icin gerekli belgeler neler tam olarak bilmiyorum bilen biri yardmcı olrsa sevinrm
ya arkadaşlar okula kaydımı yaptırdım da ders saatlerim fln belli değil heralde yada bnm haberm yok. öğrenci ders kayıt formu diye bişi verdiler ama ne öğretmen adı ne ders günü ne ders saati hiçbişi yazmıyor orda. acaba daha sonra net üzernden falan mı ayarlicaz bunları. bilen varsa yardım lütfen
Gülay bir danışman hocan vardır, onun adını öğrenip ondan ders kaydını yaptıracaksın.
hı hı gittim zatn kayıtta 3 yere gönderdiler sonuncusu danışmandı. gittim yapıldı kaydım ama hani elimde bişi yok yani ilk gün gidecek olduğum binadan başka bişi bilmiyorum ne saat ne sınıf. o yüzden dedim acaba eksik bişiler mi kaldı diye. e biraz da cahillik diyelim telaş oldu hafiften:) sanırım dersler okulda panoya zaten asılacakmış sitede de açıklanmış olması lazım dedi öğrenci işleri ama bn bulamadm.
Ben de dün kayıt oldum.Verilen kağıtta ders saati yazmıyo sadece isimleri var.
@C@RtHeR
M.Ü. Felsefe 4. Sınıf Öğrencisiyim (2.öğretim), bölüm, okul, şehir hakkında arkadaşların anlattığının haricinde kafana takılan bir soru varsa cevaplayayım.
@seboist64 Çift anadal psikolojiden yapabiliyormuyuz acaba bunu merak ediyorum tşkler ilgin için
Arkadaşlar ders programı matematik bölümü öğrencilerinde vardı sanırım birde bana bi kılavuz bir ingilizce muafiyet giriş kağıdı ve derslerin yazdığı bi kağıt verdiler bunlar dışında bişi vermediler eksik bişi varmı acaba ? he birde sigorta olayı falan bişiler konuşuyorlardı onu öğrenemedim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Çift anadalı istediğin bölümden yaparsın İİBF den bile, amaşrtları yerine getirmen lazım (Not ortalaması 3 ve üzeri olacak), fakat 2. sınıftan sonra başlıo ve senin için baya ağır olur drs programı baya artar...
Akedemik takvime bak o muafiyet sınavına mutlaka gir çerez bişiy zaten geçersin boşu boşuna ingilizce dersine girme bir de, zaten 1. sınıfta baya bi dersin olur 10 kadar... Sigorta olayına hiç kafanı takma onlar zaten otomatik poliçeye çıkartır verirler... Bizim Üni biraz Garantiyle içli dışlıdır gelince anlarsın zaten, zaten ilk hafta falan ders programını sınıftan öğrenirsin o kadar kafana takma...
Muafiyet sınavı 16 Eylül'de.Kayıt olacağım sırada orada okuyan bi öğrenci mutlaka girin bu sınava dedi.Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bazen hafta sonu bile ing. görebilirsiniz dedi.Ben de gireyim bari dedim
@seboist64 Teşekkürler cevaplar için sınawa gireyim ozman nede olsa kaybetcek bişi yok bu sene derslere biraz yüklenmek lazım çift anadal yapmak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
birde bana bi kılavuz bir ingilizce muafiyet giriş kağıdı ve derslerin yazdığı bi kağıt verdiler bunlar dışında bişi vermediler eksik bişi varmı acaba ?
başka yapuıcak bir şey yok dimi arkadaşlar artık direk ders için gidicem 1 gün öncesinden 15inde başlıyor dimi bizim üninin
Yapacak birşey olsa bile 15-19 arası yani ders alma bırakma haftasında herşeyi halledebilirsin... Bu arada isim neydi?
quote:
Orjinalden alıntı: onur_1903
Muafiyet sınavı 16 Eylül'de.Kayıt olacağım sırada orada okuyan bi öğrenci mutlaka girin bu sınava dedi.Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama bazen hafta sonu bile ing. görebilirsiniz dedi.Ben de gireyim bari dedim
bu sınavın 2 yıllıklarla bı ılgısı yok sanırım.yanlıs mıyım???
quote:
Orjinalden alıntı: Slang_1903
quote:
Orjinalden alıntı: onur_1903
bu sınavın 2 yıllıklarla bı ılgısı yok sanırım.yanlıs mıyım???
Muafiyet sınavı 2 yıllıklardada mevcut.. Eger verirsen ingilizce dersi gormuyorsun..Ayrıca bilgisayar dersi icinde muafiyet sınavvı var sanırım oda carsamba(19u) gunu olucakmış.
Bilgisayar dersi için öyle bişey söylemediler.Sadece o dersin hocasını falan kendimiz seçtik.
İsmim Emin bir şey daha sormak istiyorum oradaki spor olanakları nasıldır acaba mesela vücut geliştirme falan yapaibliyormuyuz
Evet Emin okulun spor salonunda çalışabilirsin. Öğrencilere aylık 30 YTL. Ayrıca merkezde birkaç adet spor salonu daha mevcut