Şimdi Ara

Muhabbet açamıyorum/muhabbete dahil olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus decimus meridius -- 11 Şubat 2024; 23:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlgilenmiyorsundur. Kafan farklı yerdedir
  • sohbet konusunda ve ilgi alanı olarak neredeyse aynı sayılırız. sohbet konusunu lise 1'den itibaren her türlü insanla konuşarak geçtim. ilgi alanı da ilgilendiğin şeylerle ilgileniyorum, sosyal medya ile ilgilenmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız muhabbetlerine ilgin yoksa bi baktır derim

• Harbi sıkcısın hocam şu konuyu okurken daraldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte kafam farklı yerlerde de kafa dengi birisi yok meydanda

Konuşacak biri olsa yakasına yapışır tartışırım her şeyi. Bir tane vardı arkadaşım öyle, 5-6 sene önce başka şehre taşındı. O günden sonra konuşacak insan bulamadım. Elemanla konuşuruz hâla. 1 yıl önce yolum o şehre düştüğünde karşılaştık çocukla bi konuştum yılların acısını çıkardım dilim şişmiş yeminle.

• senin ilacin: Millet kirathanesi

git bir doz millet kirrathanesi al , kek ye, cay ic, cimlerde yuvarlan kafan acilir , atomu bile parcalarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ortak ilgi alanlarınıza göre muhabbet edeceksiniz hajı.ilgilenmediğin konu olunca zaten konuşmaya gerek yok.

mesela bende futbolu hiç sevmem.yolda birisi önümü çevirsin desinki gs dan bjk den ts dan hepsinden yada kafana göre bir takımdan 2şer kişi say takım başına 1000tl kazan desin. volkan nerdeydi sabri nerdeydi derim.ilhan mansız emre bolezoğlu.. hakan şükür gs da diğerleri nerdeydi.. neyse tamam başka bilmiyorum kaç tl kazandım derim.

survivordan 3kişi say desin. nihat doğan ve acun var 3. kişi çıkmaz.

yani bu konular açılsa bende sıfır.

• SIYASET DESEN ZATEN SACMALIK

Bundan sonrasini okumadim.

• insan her ortama girip çıkıyor bu sebeple herkesin dilinden anlamak gerekiyor.Sen buna takılırsan hayatından herkesi çıkarmalısın bende herkesle anlaşamıyorum ama ortak dil buluyorum.
  • Yabancılaşmışsın, birikimli ve düşünen insanların sorunudur bu artık yüzeysel sohbetler zevk vermez bizim gibilere. Geçmiş olsun yalnızlığa alışmaya bak belki kafana göre bir insan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 29 Haziran 2018; 10:4:6 >
  • Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    siyaset saçmalık tabi.

bütün partiler amerikancı. akp mhp chp hdp hepsi amerikancı. oyunu nereye atarsan at. israile gidiyo oy hajı.

şimdi garip garip cevaplar yazacaksın. otur nurullah ankut'u dinle. bunları sadece ben söylemiyorum.

trt de yayınlanmış.

al bu da ntv

• şu kanada göçmenlik şartlarını bi araştırıyım ben.

• Kendine göre arkadaş bulabilisin. Ayrıca hep felsefe mi konuşacaksın? Popüler şeyleri küçük görmemelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şu kanada göçmenlik şartlarını bi araştırıyım ben.

Bizim memlekette diyeyim en azından.

Siyasi modeller, ütopyalar/distopyalar, tarihî olaylar, ekonomik modeller olarak değil de; camileri ahır yaptılar, din elden gidiyor, atam olmasa anan kimdi bilemezdin şerefsiz, bir türk cihanda bilmem ne tarzı saçmalıklardan oluşuyor bizim memlekette siyaset.

Düşünsel tembellik yani. Sabah akşam siyaset konuşan elemanların birine sorsan adam smith'i, john locke'u, bismarck'ı, habermas'ı bir tane bilen çıkmaz. Olsa dükkan senin.

• Yaş kaç?

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Camus'nün "Yabancı"sındaki Mersault karakteri üzerinde uzun uzun düşünmüştüm. Bu karakter gerçek hayattan birine çok benziyor, demiştim.

Sanırım o kişi benim, sen yabancılaşmaktan bahsedince bir anda aklıma dank etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus decimus meridius -- 31 Temmuz 2018; 17:32:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.