Şimdi Ara

Muhabbet kart aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam..Arkadaşlar aradım taradım 0536 lı hat buldum ve aldım fakat muhabbet kartmış..Hazır karttan bir farkı var mı?İkinci sorum yaş 25 in üzeride olduğu için genç tarife açılmadı yiğenim kullanacak dedim o zaman hattı onun üstüne geçirmemiz gerekir dediler..Neyse önemli değil dedim ve hattımın süper tarifeden açılacağını 30 tl yüklersem heryöne 5 dakikası 50 kuruşa konuşabileceğimi söylediler.Yarım saat oldu hemen açıldı hattım 8090 ı arayıp dil seçimini yaptım ve 5 tl hattıma yüklendi..( 28 tl ye aldım hattımı) Size sorum şu katılabileceğim herhangibir kampanya var mı turkcellde?Neler yapmalıyım yeni açılışta önerebileceğiniz tarife yada başka şeyler var mı?internet paketi mesaj paketi..Bu ikinci hat olarak kullanılacak her ay düzenli yükleme yapmayabilirim ama avantajlar varsa tabiki..Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

• Hayır genç tarife yapacak kişi time gidip hemen geçiş yaptırabilir
    Veya müşteri hizmetlerini arayarak hemen geçiş yapabilir kimlik numarası yeterli. Bir de hat la ilgili güvenlik sorusu soruyor ne zaman açıldı gibi basit sorular
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim..Tüm turkcell forumunu okudum 3 ay lık 5tl internet pakedi varmış sanırım onu msj yazıp gönderdim olan 5tl bakiyem tükendi ve akabinde gelen mesajlar şöyle:
    Turkcellilerle 8 saat goruntulu gorusme süreniz ve bir aylık 100mb internetiniz ücretsiz olarak tanımlanmıştır,güle güle kullanın..ve arkasından gelen mesaj;

24 saat boyunca kullanabileceğiniz günlük mobiltvpaketiniz ücretsiz olarak tanımlanmıştır.İyi seyirler..

Hattı aldığımdan beri 3g yi test ediyorum hız olarak güzel avea ve vodofone hattım da var 3g için almıştım turkcelli memnun kaldım bir de tarifemi hattımı başkasına devretmeden genç turkcelli yapabilseydim çok daha mutlu olacaktım ama aldığım yer olmuyor dedi.. Yok mudur bir hal çaresi ? Nasıl genç turkcelli yapabilirim tarifemi hat sahibini değiştirmeden?

• Hazır karttan bir farkı yok benimki de Muhabbet Kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Hazır karttan bir farkı yok benimki de Muhabbet Kart.

• Arkadaşlar teşekkür ederim..Bu arada forumda genç tarife ile ilgili yazılanları okudum anlamadığım nokta şu 18 yaşından küçük biri hat satın alabiliyor mu?Diyelim ben kimlik fotokopisini aldım gittim time bu benim tanıdığım hattı o kullanacak deyip kimliği verdiğimde hattı onun üstüne mi yapacaklar yoksa kullanıcı olarak mı gösterecekler? Hattımı başkasının üstüne geçirmek istemiyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lily55

Arkadaşlar teşekkür ederim..Bu arada forumda genç tarife ile ilgili yazılanları okudum anlamadığım nokta şu 18 yaşından küçük biri hat satın alabiliyor mu?Diyelim ben kimlik fotokopisini aldım gittim time bu benim tanıdığım hattı o kullanacak deyip kimliği verdiğimde hattı onun üstüne mi yapacaklar yoksa kullanıcı olarak mı gösterecekler? Hattımı başkasının üstüne geçirmek istemiyorum da..

Kullanıcı olarak görünecek, hat yine sizin üzerinizde olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart [SS GELDİ]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyI3erTurK

hiçbir farkı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.