Şimdi Ara

Muhabbet kuşlarım anlaşırmı? Çifleşirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 4.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var pet shopa gidip ona bir eş almaya karar verdim. Salma yöntemiyle bir tane beğendi işte onun renginde yeşilli sarılı. Neyse eve götürdüm 2 gündür gözlemliyorum ama birbirilerine hiç yanaşmıyorlar. Benim erkek ara sıra gaga atıyor dişiye.Pet Shop'un sahibi senin erkek bu dişiyi beğenmeseydi parçalardı falan dedi. Acil yardım arkadaşlar.

Muhabbet kuşlarım anlaşırmı? Çifleşirmi? Muhabbet kuşlarım anlaşırmı? Çifleşirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .redhawK -- 15 Ekim 2014; 12:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Risus~

Benim 4.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var pet shopa gidip ona bir eş almaya karar verdim. Salma yöntemiyle bir tane beğendi işte onun renginde yeşilli sarılı. Neyse eve götürdüm 2 gündür gözlemliyorum ama birbirilerine hiç yanaşmıyorlar. Benim erkek ara sıra gaga atıyor dişiye.Pet Shop'un sahibi senin erkek bu dişiyi beğenmeseydi parçalardı falan dedi. Acil yardım arkadaşlar.

Muhabbet kuşlarım anlaşırmı? Çifleşirmi? Muhabbet kuşlarım anlaşırmı? Çifleşirmi?

Acelen ne daha 2 gün olmus. 3-4 ay daha zamanı var . Yeni kuş daha ortama alısacak . Ek olarak kuşlarda beğenmeme gibi bir durumu yok ben kafama göre aldım su an mutlular birbirinden ayrılmıyolar yakında çiflesme zamanı gelecek yani bir sey yapmana gerek yok yalnız bırak yeterli onları.

Sen kız arkadası yaptımı 2.günden hemen yanasacanmı daha sohbet ediyolar filan kısaca erken

• quote:

Orijinalden alıntı: Risus~

Benim 4.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var pet shopa gidip ona bir eş almaya karar verdim. Salma yöntemiyle bir tane beğendi işte onun renginde yeşilli sarılı. Neyse eve götürdüm 2 gündür gözlemliyorum ama birbirilerine hiç yanaşmıyorlar. Benim erkek ara sıra gaga atıyor dişiye.Pet Shop'un sahibi senin erkek bu dişiyi beğenmeseydi parçalardı falan dedi. Acil yardım arkadaşlar.

Yazık etmişsin hayvana. 4.5 yaşındaki erkek nedir. Üreme dönemi bile bitmek üzere de. Aldığın kuşun fotoğrafı net değil ama daha küçücük. 5 aylık var ya da yok. Yaş farkına bakar mısın. Bunların her yılını 13 gibi düşün. 55 yaşında amcaya 9 yaşında kız götürmüşsün ki kuş dişiye de benzemiyor. Ceresi mavili profilinde. Güzel net fotoğraf çek hele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşum Hasta mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.