Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bizde muhabbet kuşu var bir tane, bu zamana kadar tek yaşadı, muhtemelen tek gidicek, anlayacağınız müzmin bekar kendisi :)

neyse esas konu şudur, yaklaşık 8-9 yaşında. bu zamana kadar sağlıklı bir kuştu, ufak hastalıklar geçirse de atlattı hepsini. fakat şu andaki problem, sesi kısılmış. aslında ötmeye çalışıyor, enerjisi de fena değil, uçuyor kaçıyor fakat sesi çok cılız çıkıyor. gece boyunca da bu cılız ses her nefes alıp verişinde çıkıyor. yani anlayacağınız sürekli ses çıkarıyor, fakat oldukça cılız. sanki ses telleri kontrolünden çıkmış gibi. boğazına bir şey mi kaçtı noldu anlayamadık. ev de merkezi ısıtma, soğuk sıcak konusunda da problem olacağını sanmıyorum. tabi gündüz uyuma ve tüylerini kabartma da başladı.

önce teşhis sonra tedavi konusunda bir önerisi olan varsa çok sevinirim...

• 9 yaşındaki bir kuş için tek çözüm baytar'dır en sağlıklısı bu.Artık aile bireylerinden biri olduğunu düşünerek doktora gitmeyi hak etmiştir.
  • aslında onu da düşündüm de hem yakınlarda bilindik bir veteriner yok, hem de malum mevsim kış, dışarı çıkar götür derken iyice hasta etmek istemiyorum. bugün tutup ağzına yumurta sarısı değdirdik zorla hiç istekli değildi ama sanırım iyi geldi, en azından sesini kesti ve gezinmeye başladı tekrardan. eski sesine kavuşur mu yarın belli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.