Şimdi Ara

Muhammed Demirci alemlere akıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2. yarıya iyi hazırlanıyor demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama yaptı Muhammed
    @MDemirci80: Tanimadigim bir bayanin benimle fotograf cektirmek istemesiyle cekilmis fotografin bu sekilde yayinlanmasi beni,ailemi cok uzdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin adam istediğini yapar. Kimsenin kimse hayatına karışamaz.
  • Sude de erik gibiymiş

• Kız leş kolları falan kıllı sevmem öyle kızları.

Ama tanımadığın bayan senle neden foto çekilsinki? Sen yolda yürüsen seni erkekler bile tanımaz bayanlar hiç tanımaz. Kimsin sen ronado musan messi misen?
  • Bu kadar samimi olacaksın sonra tepki gelince tanımıyorum ayağına yatacaksın. Klasik Türk futbolcusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitterına baktım bu çocuk harbi bebeymiş açıklamalara bak. 2 er dk arayla 3 açıklama yapmış. Gerçekten tanımasa bayanı 1 kere yazar geçer bebeye bak s.çtı bide sıvazlıyor.

1: Tanimadigim bir bayanin benimle fotograf cektirmek istemesi uzerine cekilmis bir fotografin bu sekilde yayinlanmasi beni ve ailemi cok uzdu.

2: Fotografta da gorundugu gibi hic bir yakinligimin olmadigi gayet net bir sekilde ortadadir,

3: Bu durumu firsat bilip aleyhimde haksiz yere yorum yapanlari Allah'a havale ediyorum

Bebeye bak sen.. Fotorafta görüldüğü gibi yakınlığım yok demiş. Daha ne kadar yakın olcan foto çekilirken ilişkiye gircek değilsin ya kızla? Bizde salaktık inandık.

Olum sen kimsin kız senle foto çekilsin? Tip desen yok, giyim şıklık zengin görünüm desen yok.. Eee ünlüsün ama kızda tanımıyor seni sen kimsin? Ben bile tanımam seni yolda görsem kızlar nasıl tanıcak üstelik gece mekanda karanlıkta kafalar iyiken?? İmkanı yok gelip seni tanımasının.

Hadi onları geçtim fotoyu paylaşan kişi kardeşim Sude ile demiş. Madem tanımıyorlar neden böyle yazmış.

Muhammed adam değilsin koçum, adam olsaydın yalan atmaz adam gibi açıklama yapardın. Kız arkadaşım deyip geçerdin ne var bunda yani gayet normal. Ama sen yalana başvurduğun için asla iyi bir futbolcu olamıcaksın hep böyle yedekte oturursun hayatın boyunca

• sergen der susarım.
  • şu çirkin çocuğun kucağındaki kıza bak ya
  • kesinlikle leş
  • Eğitim yok, kültür yok ama para çok. Barça'nın , alt yapısında futbolcular hem entellektüel hem de akademik bilgiler alıyorlar. Sen ise daha bir halt olamamış adama dünyanın parasını verirsen olacağı. Bu. Beşiktaş'ın gereksiz adamlara ihtiyacı yok. Sözleşmesini feshetsinler.

• olm kızın neresi güzel yaa kendinize gelin
  • Bu yaşta bu çocuğa böyle paralar verilirse olacağı budur,

• gece klubune de zorla sokmuşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok net hatırlıyorum ben 12 yaşımdaydım bu çocuk 10 yaşında falandı herkes Mami harika topçu olacak falan deniliyordu o zaman hep çevremdekilere diyordum. Bu çocuktan bi cacık olmaz bizim mahallede bundan daha iyi oynayanlar vardı. Sonuç olarak hiç birimizden bi cacık olmadı. Ama bizim şansızlığımız adam gibi kulüp yoktu burda.
  • safinaz gibi kız
  • Bu çocuk 2-3m€ maaş almıyorki zaten ilk görüntülendi gezmesi normal

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bu çocuk 2-3m€ maaş almıyorki zaten ilk görüntülendi gezmesi normal

Muhammed Demirci alemlere akıyor

messide yok böyle araba
  • oo mami, pilavda kaşıklıyo musun len kerata??

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.