fikir özgürlüğünden kasıt aklına geleni söylemen küfür edebilirsin demiyor özellikle demci kesim bunları kendilerine hak görüyor. kaldiki şurada bir üyeye lan desem 4gün veriyorlar |
'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (2. sayfa)
-
-
AİHM'ye kadar işi uzatırsa kallavi bir tazminat alır. O tazminatı da senden benden çıkartırlar.
Ardından yurt dışına sığınma talebi vs. cabası. Adam bildiğin tek röportajda hem parayı koyacak hem AB vatandaşı olacak win win.
-
Bu konuda yani fikir özgürlüğün sınırlarını belirlemede bir türlü doğru yolu bulamıyoruz.
Bu bir fikir özgürlüğü değildir. Hakaret + saygısızlıktır. Toplumun huzuru için bu tarz hareketlerden kaçınılmalıdır. 28 şubat yanlışlarından hala ders almayanlar var. Her insan aynı inanca sahip olmayabilir ama saygı sınırlarını bilmek zorunda. Bu saygı karşılıklı olmalıdır. İnançlı insanlar da inanmayanlara saygı göstermelidir. Huzur içinde birlikte yaşayacaksak, tek yol bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küfürü ekmek su gibi tüketen bir toplumda bu dengeyi sağlamak çok zor. İnsanların eğlencesine birbirlerinin analarına sövüp sonra da kahkahalar attığı başka bi ülke var mı acaba? Amerika varoşları ve İngilizler de çok küfürlü konuşuyor ama bizdeki gibi hassas değiller sonuçta. "Anama sövdü" diye kimse kavga etmez.
Küfür etmeden kendini, düşüncesini ifade edemeyen bir topluma dönüştük. Kimsenin kimseye, düşüncesine, inancına, değerlerine saygısı yok. Sosyal medya laf sokma platformu olmuş.
İran'da sıradan bir gün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
söver söver fikir özgürlüğü derler hocam bunlar. soruyu yapıştırınca hemen nefret kusmaya başladı biri. demek ki bunlar için önemli olan ne söylendiği değil ne tarafta olduğuymuş
-
Devleti yöneten şahıslardan biri peygamberimiz diyemez.Sen kimsin necisin banane , senin işin herkese eşit mesafede durmaktır senin peygamberini tanımayan milyonlar milyarlar var hadi bakalım hepsiyle uğraş.Anayasayı işletecek bakan yasalardan haberi yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya sen yaptığın bir işmiş gibi konuşuyorsun. Ben de gördüm yazdıklarını. Güya adamın söylediklerine fikir özgürlüğü diyenlere ders verdin. Merak etme bazıları küfür etme özgürlüğünü bile ifade özgürlüğüne katıyor da seninki iş değil çünkü yalnızca bir bahane ile küfür etmek insanlara. Bir de kendini zeki sanmıyor mu senin gibiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 24 Temmuz 2024; 18:8:7 >
Her daim zeka konusunda karşımdakilere "ben zeki değilim, siz geri zekâlısınız" dedim. Yok öyle fikir özgürlüğü diye dini lidere küfreden birini savunup cezasız kalmalı demek. şakkadanak alırsın böyle dersi işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X