< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (5. sayfa)
-
-
Bir deli kuyuya taş atmış 40 akılı çıkaramamış
Arkadas Bi tane adam kendini bilmez biçimde konuşmuş bu kadar büyütmeye gerek var mı? Karakola götürürsün uyarırsın bir daha yaparsan daha ağır ceza alırsın diye sağlarsın. Bir daha yaparsa yanı şeyi bu sefer daha ciddi bir ceza alır olur biter.
Ekranlarda her kavramı din veya Atatürkçülük veya başka birşey eleştirebilirsiniz ancak hakaret olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulkeye gore degisiyor ingilterede kral kraliceye sovmek suc fakat bundan ceza alan yok gibi almanya'da cumhurbaskanina ve kamu gorevlilerine sovmek suc yargilayip iceri atabilirler, norvec ve bazi kuzey ulkelerinde suc degil yine ayni sekilde dine sovmek ulkeden ulkeye degisiyor amerika'da din ve baskana sovmek suc degil fakat protesto edeni salondan kovma olmustu diye hatirliyorum galiba obama zamanindaydi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2024; 0:1:36 >
Adam zir cahil kara cahil.Ettigi hakaretler hapse atilmasi icin fazlasiyla yeterli.
-
Sen hangi cephedeydin pehlivan?
Benim mesajin neresinde var genelleme hocam?
muslumanlar die bir kelime kullandin mi?
olmus olaylar uzerinden acikladim
İki tarafta hatalı. Adam ne diye Peygambere hakaret ediyor? Sevmeyebilirsin, nefret edebilirsin en doğal hakkın. Lakin belirli bir kesimin değer verdiği şeye bu şekilde hakaretler edemezsin.
Aynı şekilde adalet bakanının da Milli ve Manevi değerler adı altında tüm Türkiye'nin değeriymiş gibi göstermesi de bakanlık makamına uygun değil. Sonuçta burası bir CUMHURİYET.
-
Atatürk ü nerden tanıyormuş reankarne hayatında asker arkadaşımıymış?
Bu ülkede bazı ateistler,bazı işid kafalılardan beter yeminle saygısız ve kaba .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2024; 1:47:31 > -
Tarihi olarak da hz.Muhammed'in yaşadığı kesindir. Döneme ait belgelerle de sabittir.
İsrail'e söven, lanet okuyan binlerce hatta milyonlarca yahudi de var yalnız. Bilgin olsun. İnsanlar üstün ırkçı, bölücü siyonistlere ve temsilcileri İsrail'e sövüyor.
İsrail diyenmi oldu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buradaki solcuların çoğu bunlara bayılarak oy verdi.
Bayanca Sizinle aynı dili konuşuyoruzyoutubeSırrı Sakık "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diyenlere "İT SÜRÜLERİ" diyor !!!https://www.youtube.com/watch?v=Zs_Phaw770M -
Adam ateistlerin tek ortak noktası tanrının varlığına inanmaması, aralarında ortak bağ yok demiş. Bu doğru. Ama gel de bunu ateistleri genelleyip hakaret eden ateizmi dinin karşısına koyup usul ve esasları belirlenmiş bir yaşam biçimi gibi addeden öcü gibi gören dinci kesime anlat. Hakaret eden ya da etmese de peşin hüküm süren adamın gözünde ateistler bir toplumdur, öyle olmasa bile.
Gavur dediklerimiz bile inanıyor ama neyse...
-
Benim için değil ama orada yaşayan 10milyon insan için değer. Ayrıca Türkiye'deki museviler için de bir değer. İsraile küfredenleri de tutuklaması lazım devletin senin kafayla gidersek...
-
Sirriyi sevmem dogru demis bozuk saat misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X