< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (6. sayfa)
-
-
peygamberlere inanmanız olabilir lakin hakaret küfür dalga geçmeniz olmaz aynı şekil atatürkü içinde geçerli sevin yada sevmeyin her aklınıza geleni söyleyip küfür edemezsiniz.
-
Selanik ATatürk'ün doğduğu yıl Osmanlı eyaletiydi ey cahillllll..... taa ki 1912 yılına kadarrr...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Temmuz 2024; 16:6:13 > -
herşey iyi güzel de bazı değerlere böyle atıp tutamazsın. avrupa'da falan olsan bu ifadelerle sırtını sıvazlayabilirler, oralarda iyi-hoş görünebilir. ancak burası farklı bir yer.
tabi bu işler istihbarat ya da fonlama işleri de olabiliyor.
konuşurken dikkat etmek lazım, sosyal medyada yazarken dikkat etmek lazım.
özellikle her inanışa saygı duymak lazım bence. küfür falan olmaz, hoş değil.
-
-
Ermeniler ve Yunanlar da senin gibi dusunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saygisiz ve kaba demissin keske isidde oyle olsa, isiddekiler canli canli Turk askerlerini yaktilar, sayisiz insan oldurduler, kendilerini patlattilar kalabaliklarda vs gidiyor
Atam zamaninda belli ki dedelerine gereken cezayi kesmis
acisi hala gecmemis sende yasiyor
Benim dedem belli en azindan sen atanin iki tane akrabasini goster hadi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dedenler nerde yunanistanda mi yoksa ermenistanda mi?
Selanikte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim zamanimda feto kirmalarina dersanede ogretiyorlardi bu nefreti. Ordan gelebilir bu beyin yikanmisligi. Ya da ufak ihtimal annesinin tanistigi adamlar ogretmistir. Bilemeyiz
Bi tane de degiller
her gun yenisi peydah oluyor
asillari fettoscu tabi hepsi ayni zihniyet
yuzmede bilmez bunlar zamaninda hepsi dokuldugu halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X