Şimdi Ara

'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peygamberlere inanmanız olabilir lakin hakaret küfür dalga geçmeniz olmaz aynı şekil atatürkü içinde geçerli sevin yada sevmeyin her aklınıza geleni söyleyip küfür edemezsiniz.

• Selanik ATatürk'ün doğduğu yıl Osmanlı eyaletiydi ey cahillllll..... taa ki 1912 yılına kadarrr...

Selanik (eyalet) - Vikipedi (wikipedia.org)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Temmuz 2024; 16:6:13 >
  • herşey iyi güzel de bazı değerlere böyle atıp tutamazsın. avrupa'da falan olsan bu ifadelerle sırtını sıvazlayabilirler, oralarda iyi-hoş görünebilir. ancak burası farklı bir yer.

tabi bu işler istihbarat ya da fonlama işleri de olabiliyor.

konuşurken dikkat etmek lazım, sosyal medyada yazarken dikkat etmek lazım.

özellikle her inanışa saygı duymak lazım bence. küfür falan olmaz, hoş değil.

• Wikipedya sitesine göre Türkiye'de İslami silahlı örgütler yerleşik konuma gelmiştir
    .
    hepsi Arabic İslami grupların etkisi altındadır.

Senin görevin jim vatanına sahip çıkmakdır.

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Ermeniler ve Yunanlar da senin gibi dusunuyor.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Saygisiz ve kaba demissin keske isidde oyle olsa, isiddekiler canli canli Turk askerlerini yaktilar, sayisiz insan oldurduler, kendilerini patlattilar kalabaliklarda vs gidiyor

Atam zamaninda belli ki dedelerine gereken cezayi kesmis "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

acisi hala gecmemis sende yasiyor"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Benim dedem belli en azindan sen atanin iki tane akrabasini goster hadi

Dedenler nerde yunanistanda mi yoksa ermenistanda mi?

Selanikte

Benim zamanimda feto kirmalarina dersanede ogretiyorlardi bu nefreti. Ordan gelebilir bu beyin yikanmisligi. Ya da ufak ihtimal annesinin tanistigi adamlar ogretmistir. Bilemeyiz "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bi tane de degiller

her gun yenisi peydah oluyor

asillari fettoscu tabi hepsi ayni zihniyet

yuzmede bilmez bunlar zamaninda hepsi dokuldugu halde"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.