Videoyu izledim de, sonuna kadar hak etmiş tutuklanmayı. Atatürk'ü seven, Hz Muhammed'i sevemiyor mu? Bu ne saçmalık, küfür kıyamet aşağılama ne istersen var. İyi olmuş, şimdi biraz uğraşsın adliye koridorlarında bakalım |
'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (4. sayfa)
-
-
Diğer dinlere zerre saygısı olmayanların ağlaşması😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aleni olarak hakaret etmiş. yanlış yapmış.
başlık taraflı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye her mesajına dem dem yazıyosun. Seçim bitti kaybettiniz, konuya yorum yaz düzgünce kardeşim. Dem vb partiler yerin dibine girsin. Halkı soyup soğana çeviren parti de yanlarına girsin.
-
ona göre RTE'yi, Bahçeli'yi, Putin'i, Çin'i eleştiren herkes Demci... TAkmış kafayı Demle...
Eski nicki kugutex'tir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 25 Temmuz 2024; 13:18:57 > -
oy verenlere sor neden 20 senedir meclise taşıyorsunuz yorumlar bana ait rahatsız olduysan şikayet et tahammülünüz yok sizin gibi yakıp yıkmıyor katil devlet demiyorum fikrimi beyan ediyorum beğen yada beğenme umurumda değil. her konuya %52 diyenlerin zoruna gitmiş.
-
İşte sende hatalı düşünüyorsun. Herkes Müslüman olmak zorunda. Çekirdekten böyle eğitildiler. Yani onlara göre. Kimle dans ettiğini bilmen gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Küfürsüz hakaretsiz bişey anlatamıyorlar.
Bizim toplumun genel sorunu bu
Adamın işlediği suçun adı toplumun bir kesiminin diye başlıyor. Bu toplumun bir kesimini de ateistler, yahudiler, zerdüştler, hristiyanlar oluşturuyor.
Peki bu saydıklarıma hakaret eden oldumu neden o hakaret edene işlem yapılmıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 25 Temmuz 2024; 13:55:40 >
Genellemeyi sen yaptın şimdi kıvırma
-
Bende cephede çarpışırken Atatürk Atatürk diye bağıran hiçbir Türk askeri görmedim.Hepsi Allah Allah diye bağırarak düşmana dalıyordu.
-
İnşallah gün yüzü göremez. İçeride çürür.
-
Devlet büyüğüne hakaret diye bir suç olmaması lazım zaten. Amerikada millet rahat rahat küfrediyor bidena obamaya trumpa türkiyede neden edilemiyor ?
Bi devlettaparlık aldı başını gidiyor.. Soyut bir yapıya bu kadar tapanın olması da bu ülkenin gelişememe nedenlerinden...
-
Ha onumu cımbızlayıp çıkardın.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Müslüman olmak zorunda da değil. Hatta müslüman olmayanlar ödedikleri vergiden diyanete ayrılan oran kadarını geri almalı.
-
1 senedir yahudilere ssövüp duruyorsunuz, bu değer değilmi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X